Sneak peek kauppakeskus Willan 2.osaan

perjantai 31. elokuuta 2012

Moikka! Postaus vähän venyi, koska en ennen syömään lähtöä kerennyt postailemaan. Kävin torstaina yksityisellä kierroksella kauppakeskus Willan  2.osassa ja sain samalla ottaa kuvia ja kuulin mihin mikäkin liike on tulossa, millaisia materiaaleja on käytetty yms. Oli todella mielenkiintoista ja tunti vierähti äkkiä Järvenpään Karia kuunnellessa, joka on yksi rakennuttajista :-) Karin vaimo, Tiina, otti minuun viime kuussa yhteyttä ja teen hänen kanssaa yhteistyötä. Tiina avaa My way-merkkiliikkeen Willaan, jossa myydään Sandia, Filippa K:ta, Liu Jota, Calvin Kleinia, Tiger Of Swedenia, Marc O Poloa ja Dieseliä. Olemme myös menossa vielä Tiinan kanssa käymään Liu Jon showroomilla tässä lähiaikoina :-)

Kauppakeskuksen toisen osan valmistuttua, on se Suomen viidenneksi isoin kauppakeskus ja häviää ainoastaan Itikselle, Sellolle, Jumbolle ja Ideaparkille. Liikkeitä uudella puolella ovat mm. New Yorker, H&M, Stadium, Gina Tricot, Clas Ohlson, KappaAhl, Halonen, Cubus, Kicks, Sunny's, Glitter, Carlings sekä Change lingerie. Eli ei paha tarjonta ;-) Lisäksi löytyy monia ravintoloita kuten Hanko Sushi, Pizza rax, Ristorante Momento, Subway sekä Pancho Villa.

Sain kierrokselle hienot turvakengät, liivin sekä kypärän päähän :-D
 Keskuksen keskusaukio
 Tuohon seinälle tulee jättiscreen ja alle esiintymislava
 Käytävä, joka yhdistää 1. ja 2.osat
Moniin ravintoloihin tulee omat terassit, joille paistaa lähes koko päivän iltaas asti aurinko :-)

Vitsit en jaksaisi odottaa toisen osan avaamista. 18. lokakuuta vietetään avajaisia, joten kaikki on sitten sielä ja tietenkin piipahtaa vanhalla puolella myös meillä Vilassa ;-)

9 kommenttia:

  1. uijui ihania kauppoja :) ja Raxia tässä ollaanki ootettu :DD

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sulla:)

    meant-2-happen.blogspot.com
    XX Elizabeth

    VastaaPoista
  3. Miks hitossa HYVINKÄÄLLE rakennetaa noin hieno ja iso mesta? :D Eihä se nyt niin iso kaupunki oo. Vai riittääks naapuripitäjistä sit kävijöitä? Hienolta kuulostaa kuitenki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On täällä kumminki 45 000 asukasta, ja aika mones sen kokoses kaupungis vastaava jo on:). Sitä paitsi täältä on kumminki jo melkeen tunnin matka helsinkiin, että ei sinnekään lähetä shoppaamaan ihan joka päivä :D ja joo, on tossa lähellä paljon pienempiä kuntia, joista pääsee tänne suht helposti :)

      Poista
  4. Vitsi siitä tulee kyllä hieno! En tiennytkään että Willasta tulee Suomen viidenneksi isoin kauppakeskus valmistuttuaan :o Eniten odotan New Yorkeria ja Pancho Villaa, mmmm <3

    VastaaPoista
  5. Jee, en malta odottaa että pääsen shoppailemaan tuonne :) Ihanaa kun ei tarvitse enää lähteä stadiin asti ja maksaa 10€ jo pelkistä junamatkoista, vaan lemppari kaupat on ihan kivenheiton päässä! ♥

    VastaaPoista
  6. iiih isot kauppakeskukset <3 olen käynyt jo macy's new yorkissa, sekä maailman isoimmassa kauppakeskuksessa Etelä-Korean Busanissa, joka oli vaaaaltava - kesti viikko että löysin ulos sieltä! :D http://companies.asia/wp-content/uploads/2010/10/ShinsegaeCentumCity2.jpg

    VastaaPoista
  7. Tuli ihan mieleen Koskikeskus tosta keskusaukiosta.
    Mutta joo ihan kiva saada New yorker suomeen :)

    VastaaPoista
  8. Mä en nyt oikein ymmärrä mitä ihmiser näkevät tuossakin ostoshelvetissä.

    Kävin siellä eilen ja enemmänkin säälitti tarjousten perässä juoksevat ihmiset. Ei varmaan kukaan mitään ostamaansa edes tarvinnut, mutta kun oli nyt pakko.

    Joo, näyttäähän se kivalta koko mesta mutta ihan turha. Siellä on kiva turruttaa taas tätä elämän vaikeutta ostamalla vähän vaatteita ja syömällä hyvin, unohtaen kaiken muun ja myös sen millainen vaikutus tällä kulutustottumuksella onkaan rakkaaseen maapalloomme.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela