Hemmamys

perjantai 31. elokuuta 2012

Huomenta! Tulin eilen mäntsälään porukoille yöksi ja parin tunnin päästä lähden takaisin Hyvinkäälle, koska kahdelta on ripsihuolto. Samalla otan Crissen matkaani ja mennään juhlistamaan illalla hänen huomisia synttäreitä hyvän ruuan merkeissä :-) kaaduin muuten keskiviikkona TAAS pyörällä :-D kävin salilla kaverini kanssa ja ihan ajatuksissani törmäsin häneen kun en tajunnut että hän kääntyi. Tein kauniin ilmalennon ja pahimmat iskut tuli tietenkin vasempaan polveen. Täytyy ensi viikolla käydä näyttämässä tota polvea, koska se on ihan turvonnut ja todella kipeä varsinkin siitä kohasta, josta viime keväänä katkesi se sisempi sivuside. Ehkä mun vaan pitäisi myydä toi fillari...

Olen viettänyt rennon aamun telkkaria katsellen, dataillen ja lukien. Kävin eilen äidin vanhemmillakin ja nappasin sieltä mukaani Liza Marklundin neljä seuraavaa kirjaa :-) otin äsken ipadin kameralla pari kuvaa täältä porukoiden uudesta kodista.

Yritän keretä ennen syömään menoa päivemmällä postata yhden postauksen eiliseen liittyen:-)

11 kommenttia:

  1. Noista Marklundin kirjoistahan on tehty 6 leffaakin! :) Nyt on julkaistu Nobelin Testamentti ja juurikin tuo Prime Time, ens viikolla tulee muistaakseni Studio Sex tms. Ajattelin vain jos kiinnostais :)

    VastaaPoista
  2. Todella ihanasti sisustettu! Ajaton, maalaisromanttinen.

    -Alice

    VastaaPoista
  3. Kaunis sisustus ja rakastan noita palkkeja, jakavat olohuoneen ja ruokailutilan kivasti! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana sisustus. :) Wau.

    VastaaPoista
  5. Aika pieni kyllä toi telkkari tuossa talossa. Kyllä vähintään 42-50 tuumainen pitäisi olla, jotta voisi mukavasti katsoa. Pienemmät telkkarit ovat vähän sellaisia halpoja. Minä en pystysi pikku telkusta katsomaan mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 50" telkka löytyy yläkerran olkkarista. Äiti suostui kynsin ja hampain laittamaan tollasen pienen tohon alakertaan :-D

      Poista
  6. Heh, tuttu talo tuli käytyä sielä kun edelliset omistajat asuivat siinä:) Mitäs olet muuten tykännyt kun porukkasi muuttivat tuonne ? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onhan ne tykänny ja itekki tykkään :) tosi nätti talo, aivan hirveästi vaan kaikkea tekemistä kun niin kesken vielä. Mutta hyvä siitä tulee!

      Poista
  7. kehut kerrottu äidille ja kiittää paljon. Hän meiän sisustuksesta vastaa :-)

    VastaaPoista
  8. "Aika pieni kyllä toi telkkari tuossa talossa. Kyllä vähintään 42-50 tuumainen pitäisi olla, jotta voisi mukavasti katsoa. Pienemmät telkkarit ovat vähän sellaisia halpoja. Minä en pystysi pikku telkusta katsomaan mitään."
    ANTEEKS MITÄ :D ei saa olla pienempää kuin 42 tuumanen?? :D Nauroin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela