Gold tone

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Hejsan! Olen ihan tajuttoman poikki, mutta lisäilen kuitenkin kuvan lauantain Moët & Chandonin Ice Impérial-juoman Viron lanseerausbileiden asun, jonka dresscode oli Valkea smart&casual. En oikeastaan koskaan käytä vaaleita vaatteita ja eihän mulla ollut mitään pukukoodiin sopivaa vaatetta. Löysinkin perjantaina tuon tunikan/mekon Gina Tricotin alennusmyynnistä 15eurolla ja se sai kelvata. Samalla jalkaan pääsi ah niin hyviltä jalassa tuntuvat Onewaysta ostetut Kling-merkin kiilakorot. Esittelen ne vielä paremmin erillisessä postauksessa :-)

Ja siis en kestä! Kuvailtiin asukuvat suht myöhään ja noh, naamassanihan näkyy nyt kyvia katsellessa tuo muutama pohjalla oleva shampanjalasillinen :-------D Elikkä pitäkää silmät tuossa asussa

 Dress Gina tricot/Belt Vila/Shoes Kling/Bag LV/Watch MK
Necklace from Myfiina.com

Niin ja tänään junassa kotimatkalla naputtelin Ipadia ja vaunuun tuli kundi joka empi hetken ja istu mua vastapäätä. Hetken päästä hän alko juttelemaan ja arvatkaa meninkö lukkoon. Olin niin järkyttävän näkönen koko päivän ulkona olemisesta ja reissaamisesta enkä peiliinkään ollut edes halunnut vilkaista moneen tuntiin. Olinkin vähän epäuskoinen, koska kyseessä oli ihan hyvännäköinen tapaus ja itsehän en kovin edustavana ollut. Kuitenkin hän jatkoi juttelua ja lopulta kysyi onko mulla poikaystävää ja haluisinko vaikka nähdä joku päivä. Suostuinkin hetken empimisen jälkeen ja vaihdettiin numeroita. Silloin huomasin, että mulla on jo kyseisen kundin numero!!! :-D 

Olin hetken jo miettinytkin, että miten se näyttää niin tutulta ja lopulta tajusinkin että tuo sama kundi tuli juttelemaan mulle viime kesänä Keravalla, kun olin siellä kesätyössä myymässä mansikoita. Silloinkin hän pyysi mua ulos, vaihdettiin numeroita mutta meiän aikataulut meni niin ristiin että näkeminen jäi. Tää on niin hassu sattuma! Hän jäi Tikkurilassa pois ja soittikin mulle melkein heti sen jälkeen, sanoi että olin ihan erinäköinen eikä yhtään tunnistanut. Kuulemma kauniilta näytin, ei olisi muuten tullut juttelemaan. Epäilen kuitenkin syvästi haha :-D Mutta joo, saa nähdä saadaanko tällä kertaa deitit aikaiseksi :-)

Nyt menen suihkun kautta nukkumaan. Menen huomenna yhteen töihin ja pääsen vasta yhdeksältä. Postaan oletettavasti vasta sen jälkeen muuta Tallinnasta, mutta ennen töihin lähtöä oletettavasti postailen jotain muuta :-)

13 kommenttia:

  1. Tosi nätti toi tunika sopii hyvin sulle!
    Pitää muistaa katsella ympärille jos sattuis löytää vielä gt:stä!

    VastaaPoista
  2. Vitsit mikä tuuri :D ja muuten hyvin toi tunika toimi mekkonakin :).

    VastaaPoista
  3. Haha..se on aina hyvä idea ottaa asukuvat muutaman nautitun juoman jälkeen! :D Mutta musta sä näytät kyllä nätiltä :) Ihana tuo mekko! Hahaa..tsemppiä tuo kundin kans ;)

    VastaaPoista
  4. Aika hauska juttu tuo mitä sattui sen poitsun kanssa :) Hih, söpöä ;) Toivottavasti satte reffit aikaan ja menee hyvin !

    VastaaPoista
  5. iiks toivottavasti näätte ja on kivat treffit :)! ihana että joku sussa kiehtoo sitä poikaa noi paljo et nyt heti uudestaan iski suhun silmänsä;)!

    VastaaPoista
  6. Kiva asu, ja olipas hauska yhteensattuma! Toivottavasti tälläkertaa pääsette treffeille asti ;D

    VastaaPoista
  7. Hei mä saatan tietää ton äijän! Luulisin et sama ku tuli jotai Keravalt ja jäi pois Tikkurilas, tulee sillei ihmeen rohkeesti juttelee ja kysyy poikaystävästä jne. ei mikään ihan pata rumakaan. Kehaisee kauniiks jne. mun oli pakko jäädyttää se kun oon varattu ja se meni iha lukkoon ku oli jo antamas numeroonsa:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. höpöhöpö sähän juuri toistit sen mitä mikaela sanoi:) Ja herttastahan tuo on, vaikka tekisikin sitä useammin, sillä kyllä se monen naisen mielestä on miehen tehtävä tehdä aloitteet ja tämä nuorukainen on selvästi ottanut neuvosta vaarin!

      Poista
  8. ihan ku jostain elokuvasta!!

    VastaaPoista
  9. Ihana asu tuo :----) <3 ja hei toivottavasti saatte treffit aikaseksi!

    VastaaPoista
  10. tai sitten on tosiaan kyseessä kovan luokan peluri, jolle kelpaa kaikki hahahah :---D Onneks oon jäädyttäny mun sydämen ja oon pessimistinen nykyään kaikkia miehiä kohtaan!

    VastaaPoista
  11. Voii, toi on kyl niinku jostai romanttisesta elokuvasta aaws <3 :D Oot kyllä niin kaunis ja toi tunika/mekko on kyllä niin ihana ja sopii sulle todella hyvin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela