White fot summer

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Olen kauan miettinyt toisen LV Speedyn ostoa ja viime tammikuussa meinasinkin ostaa sen damier azur-kuosissa. Laukku kuitenkin jäi hankkimatta, mutta vieläkin hailen sen perään. Nyt olen laittanut rahaa jemmaan ja mietinkin ostavani Espanjasta valkoisen satchelin. About kuukausi sitten aloin lämpenemään Michael Korsin vanilla-sävyiseen Graysoniin, joka hieman muistuttaa Vuiskan Speedya malliltaan. Mallailin Lontoossa juuri tuota valkoista MK:ta ja ai että sekin oli ihana! Korsi on Englannissa paljon kalliimpi, kuin esim Suomessa joten en edes harkinnut sen ostoa sieltä. Hintaa LV:llä on melkein tuplasti, joten voi jo ironisesti puhua panostamisesta ja pihistämisestä laukkujen hinnoissa :-D


Korsia myydään Espanjassa El corte inglesissä, joten täytyy toivoa että tuota haluamaani mallia on siellä. Ajattelin myös soittaa huomenna Stockalle, onko heillä tuota laukkua :-)

Kumpi teitä miellyttää enemmän silmään vai miellyttääkö kumpikaan?

13 kommenttia:

 1. Kuosiltaan ylempi miellyttää enemmän, mutta alhaalla oleva enemmän värimaailmaltaan! Kallistuisin enemmän kuitenkin tuohon alempaan :)

  VastaaPoista
 2. Tuo Korsin laukku on aivan ihana, olen kyseisen merkin laukkuja hypistellyt lähimmässä El Corte Inglesissäni ja tekisi mieli hankkia itselleenkin tuollainen. :)

  VastaaPoista
 3. Toi MK logokuosi on jotenkin tosi halvan näköinen, joten ehdottomasti ennemmin ostaisin lv:n - sen nyt luulisi olevan noista se kestävämpikin. vaikka lv nyt varmasti on muutenkin tunnistettavampi, niin se ei sentään ole täynnä logoja.

  VastaaPoista
 4. Kors on parempi, vähän jotenkin erikoisempikin.

  VastaaPoista
 5. Hei korssi todellaki!!se on niiii ihana!!tosi makee kuosi enkä oo tosta nähnyt feikkejä toisin ku lv:stä!:)

  VastaaPoista
 6. Ota vaan Kors, tuo LV speedy damier on jotenkin niin loppuun kulunut juttu kun ei enää tahdo löytyä bloggaajaa jolla se ei keikkuisi käsipuolessa. Se alkaa olla vähän huvittavaa miten kaikkien on pakko saada se..

  VastaaPoista
 7. Ihmettelen, miten, vähän rumasti sanottuna muovilaukut (ok, LV taitaa olla pinnoitettua kanvaasia) voi maksaa noin paljon, ja että moni suostuu sen maksamaan. Mä ostaisin noilla rahoilla mielummin nahkalaukun, joka oikein hoidettuna kestää parhaassa tapauksessa seuraavalle sukupolvelle asti. Toki ihan sieviä laukkuja molemmat, mutta matskut ei mulle jakeluun.

  VastaaPoista
 8. LVssä jälleenmyyntiarvo säilyy paremmin jos joskus kyllästyy :) kors

  VastaaPoista
 9. LV on aina LV ;) Jotenkin tuo MK näyttää feikkiversiolta tuosta LV:stä, minun mielestäni :D Mutta tottakai ostat sen kummasta pidät enemmän!

  VastaaPoista
 10. toi MK on ihan älyttömän ruma, ja just tollanen one hit wonder. lv on lv.

  VastaaPoista
 11. LV on parempi, mä olen itse ainakin todella ihastunut damier azur kuosiin. MK:lla on hienoja laukkuja mutta tuo ei sytytä mua yhtään, ei ole mielestäni tuon hinnan väärti.

  VastaaPoista
 12. Olen samaa mieltä kuin ylempänä, LV on aina LV, ja Korsin laukku näyttää tosiaa halppisversiolta LV:stä. Ja tuo Kors on muistini mukaan sellaista pehmeää kanvaasia, joka menee kyllä sotkuun eikä sitä varmaan kovin helposti putsaakaan. Korsilla on kyllä ihania laukkuja paljon, mutta tämä ei minusta kuulu niihin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela