Valmiina aurinkoon

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Hejsan! Mun eiliseen iltaan tulikin muuttuja matkaan ja olinkin taas menossa, siitä johtui postaamattomuus. Olen just lähdössä töihin, mutta tulin nopsaa postaamaan sen lupaamani aurinkoaiheisen postauksen :-)

Lähden Espanjaan isäni asunnolle keskiviikko aamuna ja aloitin vajaa pari viikkoa sitten syömään Karovit-aurinkokapseleita. Suositeltavaa on aloittaa aurinkokapseleiden käyttä pari viikkoa ennen aurigon oton aloittamista. Ostin vielä viime torstaina Bio-Karoten+E-kapseleita, joista olin lukenut hyvää palautetta, kummassakin on vuorokausi annostus yksi kapseli päivässä. Kuitenkaan ei saa vetää mitään neljää valmistetta kerralla, ettei tule yliannostus! Näistä kahdesta tulee vain yhteensä 12mg beetakaroteenia, joten ei hätää :-) Odotan innolla auttaako nämä saamaan syvemmän rusketuksen ja pysyykö se myös paremmin.

Lisäksi ostin Sokoksesta Schwarzkopf BC bonacuren uv-suojan ja auringon kuivattamia hiuksia kosteuttavan hiuksiin jätettävän hoitsikan, ettei pidennykset mene merivedestä ja auringosta ihan harpuksi :-)


Onko teillä millaisia kokemuksia aurinkokapseleista?

10 kommenttia:

 1. Itekkin syön Vivisanten aurinkokapseleita, kun suuntaan ens maanantaina Marbellaan :) Tää on eka kerta kun niitä syön, ettei kokemusta oo vielä. Hei muistelin, että toi sun isäs asunto oli Costa Del Solilla, niin missä päin siellä? :)

  VastaaPoista
 2. Ennen oli benalmadenassa, mutta nykyään fuengirolassa :-)

  VastaaPoista
 3. mulla on parina kesänä ollu käytössä noi karovit kapselit, eikä oikeen toiminu :l

  VastaaPoista
 4. Kauan oot tuolla?:) ite oon kans lähössä viikon päästä, laita postausta tuleen loman jälkeen! ja vinkkejä kans!

  VastaaPoista
 5. Oon kans miettinyt et kokeilen jotain aurinkokapseleita mut tosi monesta kuullut että ei toiminut.. :( Joten tilasin Maxosolia josta oon kuullut vaan hyvää, sisältää 25g beetakaroteenia :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin kokeilin noits eikä kyllä toiminut:( mulle myös sanottiin apteekissa että ehdottomasti ei saa käyttää kuin yhtä tuotetta kerralla kun meinasin ostaa tuon pienemmän purkin kanssa

  VastaaPoista
 7. Hej, olen kokeillut noita molempia, erikseen ja yhtäaikaa jo parin vuoden ajan aina kesäisin. Uskon kyllä, että kapselit ovat helpottaneet auringonottoa sen verran, ettei ihoni ainakaan ole palanut ja palamisen sijaan jopa päivettynyt. Suosikkini on kuitenkin vivida sun -kapselit, jotka edesauttaa todella syvään rusketukseen. Vivida sunit on vaan kyllä tuon aurinkohyllyn melkeinpä kalleimmat tuotteet, joten siksi tyydyn itsekin noihin kahteen ko. tuotteeseen.
  Makoisaa lomaa Espanjassa!!

  VastaaPoista
 8. Kyllä noi aurinkokapselit on mulla ja monella tutulla toiminut. Mummu on aina palanut joka kesä, riippumatta aurinkokertoimesta ja varjon alla pysyttelemisestä. Mut tuon avulla ei ole palanut moneen kesään. Mulla on kans ruskettumista auttanu, ku en yhtään muuten rusketu. Äidillä puolestaan rusketuksen sävy muuttui paljon kauniimmaksi ruskeaksi!

  VastaaPoista
 9. Niin ja mulla siis käytössä sama tuote ku edellisellä anonymilla; vivida sun.

  VastaaPoista
 10. Mulla ollut nyt muutaman viikon bioteekin aurinkokapselit käytössä ja musta tuntuu että mulla näkyy nyt jo tulosta (tai sit oon vaan luulosairas :D) nimittäin nyt kun luin noita ylempiä kommentteja niin ennen oon aina palanut ja nyt en oo vaikka monta tuntia oon auringossa viettänyt! aika jännää. ja jotenkin tarttuu paremmin! Ihanaa kun vihdoin saa sitä väriä pintaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela