Azur, finally!

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Käytiin tänään Helsingissä kiertelemässä kauppoja ja hakemassa mulle yksi uusi, kauan himotuksen kohteena ollut laukku. Monet varmaan tässä vaiheessa jo arvaakin mikä on kyseessä ;-)

Louis Vuitton Speedy 35 Damier Azur<3 Se on niin kaunis ja ihana! Ensiksi pidin lähes itsestään selvyytenä hankkivani toisen 30:sen, mutta jotenkin tuo vaalea näytti parempana isompana ja se oli menoa :-)

Otin vielä kuvia näyttääkseni kokoerot 30 ja 35:sen välillä
 Left Speedy 35, Right Speedy 30
Kokoeroa on loppujen lopuksi aika paljon, mutta siltikään tuo 35 ei tuntunut liian isolta. Päin vastoin mahtuu paremmin vielä koulukamoja tuonne :-)

Ja vielä loppuun koko perhe. Mulla on käynyt aika hauska juttu, meinaan jokaisen vuiskan välillä on kaksi vuotta :-D Pochette accessoiresin sain 18v lahjaksi v 2008, Damier ebene speedyn ylppärilahjaksi v 2010 ja nyt tämä Damier azur oli myöhäinen synttärilahja. Eli katsellaan taas kahden vuoden kuluttua, mitä Vuiskalta hankitaan :-D

Tänään ostin myös yhdet kengät ja teepparin Onewaysta. Kuvaan ne myöhemmin :-) Huomenna lähdenkin aamulla Tallinnaan muutaman muun bloggaajan kanssa, josta postailen lisää sunnuntaina kotiuduttuani. Kivaa viikonloppua kaikille! <3

11 kommenttia:

 1. Kyllä se vaan on nätti laukku :) Sanoiko myyjä muuten mitään laukkujen nykyisestä takuusta, kun itse unohdin pari viikkoa sitten kysyä kun olin siellä ostoksilla? Ennen nimittäin luin keskustelupalstoilta/blogeista "ikuisesta takuusta", mutta nykyään semmoista ei kuulemma kaikissa tapauksissa ole?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kysynyt, mutta tietääkseni kaksi vuotta ostopäivän jälken tuote korvataan uuteen jos menee rikki normaalissa käytössä. Sen jälkeen kait korjataan ilmaisksi, en kuitenkaan ihan varma ole tuosta jälkimmäisestä. Soita ja kysäise :-)

   Poista
  2. Ei oo ilmaista korjausta Vuittonilla! Ostin kolme vuotta sitten kalenterin, joka hajosi 2 viikon jälkeen. Silloin se vaihdettiin automaattisesti uuteen. Tämä "uusi" kalenteri hajosi viime talvena uudestaan samalla tavalla kuin edellinenkin, ja Vuitton lähetti sen Pariisiin korjattavaksi. Aikaa meni muistaakseni 6-8 viikkoa (tosin joulun pyhät välissä..) ja hintaa korjaukselle tuli 26 euroa.

   Oon kuullu että antaisivat vuoden tai kahden takuun uudelle tuotteelle ja sen jälkeen joutuu itse maksamaan huollon. Osa tuotteista voidaan korjata Helsingissä ja osa lähetetään Pariisiin, riippuu viasta :)

   Poista
 2. Mulla on sama himotuksen kohde!! Tykkään tuosta Damier Azur kuosista tosi paljon ja Speedy 35 mallin haluaisin nimenomaan.

  VastaaPoista
 3. Paljonko tää kaunokainen maksoi?? Oon jo pitkään haaveillu tuosta laukusta mutta en ole koskaan raaskinut edes tiedustella paljonko se maksaa koska ei kuitenkaan ole rahaa pistää siihen ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 535e :-) eiku rahasto pystyyn niin kyllä se summa kertyy!

   Poista
 4. voitko lisätä tähän kuvan missä sul on käsivarressa noi molemmat niin näkis käytössä?

  VastaaPoista
 5. Hei olen kanssa ensikuussa ylpeä lv speedyn omistaja ! Mutta koko on vielä hakusessa että kumpi 30 vaiko 35 ja värinä joko tuo valkoinen tai se perinteinen monogram osaatko sanoa kumpi väri ja koko olisi käytännöllisempi ? Kiitos ja hyviä hetkiä uuden kaunokaisesi kanssa<3

  -Anni

  VastaaPoista
 6. heh, arvasin heti mikä tää oli! Mutta joo, kieltämättä tosi ihana :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana laukku! Itsekkin olen ajatellut tuota azur kuosia. Satutko muistamaan paljonko tuo speedy azur maksoi 30 kokoisena? Kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela