9/6

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Siis pitää vieläkin hehkuttaa tuota kaukolaukaisinta. Nappasin tänään kiireessä asukuvat ehkä parissa minuutissa ennen töihin menoa ja sieltä jopa tuli hyviä kuvia! Eikö olekin aikamoinen ero aikaisempiin asukuviin ;-)
 Knit Vila/Shorts Cubus/Necklace H&m

Nyt alan vaihtamaan lakanoita ja siivoilemaan. Piia tulee tähän mun luo jossain vaiheessa ja illalla olisi tarkoitus lähteä ulos ihan täällä Hyvinkäällä :-) Huomenna menen taas töihin, joten asukuvaa tulossa! Ja varmaan teen nyt yhden aurinkoon liittyvän postauksen ajastettavaksi huomis aamupäivälle. Kivaa lauantaita kaikille!

44 kommenttia:

  1. apua melkee camel toe! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, "melkee".. Ei lähelläkään siis. Huoh.

      Poista
  2. ihana asu, sopii toi turkoosi/sininen sulle tosi hyvin !!

    VastaaPoista
  3. siis mun on pakko kysyä että etkö sä ite huomaa ettei sulle sovi yhtään noi high waist jutut kun sulla tota alavatsaa pikkasen on, camel toesta puhumattakaan? siis oot ihan hiton kaunis jne, mutta tuo vie kaiken huomion ja rumentaa niin kamalasti :S

    VastaaPoista
  4. haluan ihan oikeesti huomauttaa,että nuo housut on kamalat kellä vaan. ne on vaan rumat.

    VastaaPoista
  5. Oh my, aika camel toe :D

    VastaaPoista
  6. On ainakin laadukkaita kuvia! Täytyis itsekkin hommata tuo kaukolaukaisin vaikka se poikaystävä löytyykin :)

    VastaaPoista
  7. oot sika kaunis mut tosiaan toi alavatsa on aika järkky ja vie kaiken huomion upeista kasvoista =(

    VastaaPoista
  8. onkks noi pidennykset olly hyvät :)

    VastaaPoista
  9. Samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Siis olet todella nätti tyttö ja kuvat ovat kivoja,, mutta etkö sä tyttö hyvä itse näe, miten tökeröltä tuollaiset housut näyttävät päälläsi? Camel toe on ehkä hävyttömintä, mitä naisella voi olla epäonnistuessaan pukeutumisessaan. Asento, vatsa ja paidan asettelu housuihin korostavat näkyä.

    VastaaPoista
  10. Mun huomiota ei ainakaan mikään alavatsa tai camel toe vienyt... Vaan sun kauniit kasvot ! ♥ Tosi laadukkaita kuvia ja paidan väri menee hyvin sun hiusten, silmien ja ihon värin kanssa... love it ! :-)

    VastaaPoista
  11. Vau! Turkoosi tai tollanen vedensininen väri sopiiii toosi hyvin sulle:) Oot muutenkin hirmu ruskee ja paidan väri vielä korostaa sun rusketusta ja tummaa tukkaasi! Kaunotar.

    VastaaPoista
  12. siis ootko koskaan kuullu sanan "etuperse" ?? aivan kaameeta...

    VastaaPoista
  13. Todella kivan värinen ja mallinen paita! Pakko saada omaan kaappiin kans :)

    VastaaPoista
  14. Sait mut vakuuttuneeks tollasen kaukosäätimen ostosta! Pitkään pähkäilin että viittinkö ja teenkö sillä mitään mut nyt taitaa kyllä tilaukseen lähteä. Nää kuvat on tosi kivoja ja tykkään sun asusta hirmusesti!:))

    VastaaPoista
  15. Mä en ainakaan huomannut että noissa shortseissa ois mitään vikaa, kiinnitin heti huomion tohon neuleeseen, ihana!

    VastaaPoista
  16. Tosi kiva asu!! Ja muutenkin nää kuvat on niin paljon kivempia kun sisällä otetut. Sä oot niin kaunis ku hymyilet. :) Älä välitä noista jotka kommentoi sun vartalomallias, aika asiattomia kommentteja.

    t. se anonyymi joka valitti ainaisista peilikuvista :D

    VastaaPoista
  17. ihana paita ja kaulakoru!:)

    VastaaPoista
  18. en ymmärrä miksi ei koskaan saa sanoa mistään? Kyllä minä ainakin haluasin,että sanottaisiin jos käyttäisin jotain kamalaa vaatetta joka ei minulle sovi? Se on melkein ilkeämpää, että halutaan ihmisen näyttävän kaamealta ja sitten naureskellaan vieressä, mutta ei sanota mitään. Vähän kuin tämä klassinen "vessapaperia kengänpohjassa"-moka. Oma valinta jos haluaa blogia alkaa pitämään, silloin kritiikkiä vaan tulee normaalia enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kaikkien kannattaa mennä ilmoittamaan väärästä hiusväristä, huonosta ihosta, rumasta tatuoinnista, kamalista silmälaseista, isosta nenästä ja ikävästä poikaystävästä. Ihan vaan sen takia, että toinen tajuaa tehdä asialle jotakin! Kyllä jokaisen pitää pystyä elämään elämänsä just niin kuin haluaa ilman, että joka hemmetin teini tulee valittamaan. Ihmiset ovat erilaisia. Ei ole kenenkään muun asia, miten omalla vapaa-ajalla pukeutuu. Työpaikan ja eri instituutioiden pukeutumissäännöt ovat erikseen. Ymmärtääkseni Mikaela ei ollut kuitenkaan tuossa asussa kirkkoon menossa tai kumartelemassa mekkaan päin.

      Poista
  19. olipa airhead vastaus :)

    VastaaPoista
  20. Mä ainakin tänne blogiin tullessa heti ensimmäisenä ajattelin, että voi kun kivoja, iloisia ja kauniita kuvia susta. :---) Ja nää todellakin on paljon kivempia, kuin ne peilin kautta otetut asukuvat! :---) Mut noi kommentit, aivan kamalia! Toivottavasti saat ne menemään vain toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mulla tuli aivan paha mieli sun puolesta. :--( Mutta todella kaunis oot Mikaela ja mä en todellakaan mitään "alavatsaa" edes huomaa!

    VastaaPoista
  21. Ei me kyllä välttämättä haluta tietää millaista piparia siellä on tarjolla...

    VastaaPoista
  22. kamalia kommentteja, nostan hattua kun jaksat näitä lukea :( on todella ikävää etteivät ihmiset osaa pitää hävyttömiä kommentteja omassa päässään. mun mielestä toi asu on kiva,rento ja tyylikäs :)

    VastaaPoista
  23. mitä mieltä oot ollu nuista pidennyksistä? onko pysyneet hyvänä ja mitä mieltä olet laadusta? :) itse olen ajatellut tilata samasta paikasta mistä noi sun!

    VastaaPoista
  24. Et kai sä oikeasti ole mennyt töihin noissa shortseissa? Asiakaspalveluammatissa mielestäni kuuluu olla hieman peittävämpiä vaatteita..

    VastaaPoista
  25. Mielestäni kannat hyvällä asenteella kaunista päivän asuasi! Miksi joku ajattelisi että highwaist-jutut olisivat nou nou henkilölle jolla on normaalit ja terveet mitat? Voi luoja... Jos näkisin sinut livenä tuossa asussa, niin en voisi muuta kuin hymyillä nuin nätille ja terveelle näylle! You go girl!

    VastaaPoista
  26. huhhuh mitä porukkaa taas liikkeellä täällä sun kommenttiboksissa!! itse kiinnitin huomion sun kauniisiin hymyileviin kasvoihin ja noihin upeisiin hiuksiin! kyllä kelpais tännekkin! :) ja tuo turkoosi paita sopii sulle tosi hyvin! pitää ehkä munkin lähteä metsästämään ton väristä paitaa! :)

    nämä sun kaukolaukaisimella otetut kuvat on paljon kivempia kun ne peilikuvat! :) näitä lisää kiitos!

    VastaaPoista
  27. Asu on muuten erittäin kiva ja toimiva, mutta shortsit eivät ole makuuni:) On hienoa saada myös niitä negatiivisiakin kommentteja, ei kaikki voi olla aina ihanaa. Se onkin sitten eriasia, että miten ilmaisee negatiivisen mielipiteensä, asiallisesti vai asiattomasti!
    Hauskaa viikkoa!:)

    - Alice

    VastaaPoista
  28. Mitä sun kädessä olevassa tatuoinnissa lukee? ja koska olet ottanut sen? :)

    VastaaPoista
  29. hahah! :D nyt en kyllä voi olla nauramatta noille housuille. Ihan ku sulla olis vaippa pöksyssä :D Onks sulla oikeesti noin isot silmäpussit?

    VastaaPoista
  30. samaa mieltä kyllä kuin moni muukin; olet tosi nätti tyttö ja on ilo lukea blogiasi mutta kyllä noi shortsit nyt vaan on ihan hirveät. nahka materiaalina sopii todella harvalle ja kun itsekin olet normaali kokoinen nainen etkä size zero anorektinen malli niin kyllä nuo vaan aika tökeröiltä näyttävät, harmi kyllä. itsekin tuon tapaisista shortseista pidän mutta kun se vaatekoko on se 44 eikä 34 niin skippaan ihan suosiolla. enkä nyt tarkoita että itse niin iso olisit mutta silti olisi parempi valita istuvia vaatteita kuin juuri sen kesän trendi juttuja jotka parin käyttökerran jälkeen jäävät..
    Toivottavasti osaat ottaa kritiikkiä vastaan, mahtava blogi ja tyttö! :)

    VastaaPoista
  31. Näytät ihanan iloiselta, ihana asu ja upeat hiukset! :) Nämä uudet asukuvat on kyllä ihan loistavia. Jatka samaan malliin, oot ihana Mikaela! :)

    VastaaPoista
  32. kamalia kommentteja... nätti oot ja todella kivoja kuvia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin, kaikki on sanonut että hän on nätti ja kivoja kuvia. ei siinä oo mitään kamalaa jos yrittää neuvoa että kaikille vartaloille ei sovi kaikki.
      tää vaikuttaa just siltä et truu lukijat tulee pärställään jakamaan sympatiaa. tsiisus, ei kukaan ole haukkunut mikaelaa :D

      Poista
    2. ''ei kukaan ole haukkunut mikaelaa :D'' onko sun mielestä ''Oh my, aika camel toe :D'' tai ''siis ootko koskaan kuullu sanan "etuperse" ?? aivan kaameeta...'' jotenki kehuja:)?

      Poista
    3. ei ole kehuja, en ole mikään idiootti. mutta jos ottaisit nyt järjen käyttöön, näissä yritetään vaan neuvoa. huonosti noi on sanottu siitä olen samaa mieltä, mutta loppuenlopuksi en usko että kukaan on täällä "turhaan" tullut mitään sanomaan. ei nää ole tyypillisiä anonyymien "ootpa läski" "hirvee nenä" kommenttejä... mikaela voi tehdä jotain asialle.

      Poista
  33. Minäkin olen samaa mieltä monien muiden kanssa. Olet todella kaunis mutta nuo shortsit ovat nyt kompastuskivi eikä siitä tarvitse pahoittaa mieltään. Jokainen on varmasti joskus ostanut jotain joka ei oikein imartele sitä kroppaa. Kokeile seuraavaksi jotain toista mallia.

    VastaaPoista
  34. Jos on alavatsaa niin paljon kuin sulla niin nuo housut voit jättää suosiolla kaappiin..

    VastaaPoista
  35. Olet kaunis ihminen, mutta vielä kauniimpi olisit, jos pukeutuisit esim. hameeseen noiden mikropöksyjen sijaan ja vaihtaisit tuollaiset äitiyspaidat tiukempiin. Kuvissa voisi myös hymyillä nätimmin. Teennäisen irvistyksen sijaan voi hymyillä suu kiinni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan oikeesti, eikö ihminen saa tehä mitää ite ku kaikkien pitää tulla ns neuvomaan? :D antaa tehä mitä haluu, koska ei vissii oo sun asias oikeesti millattii joku pukeutuu tai millasia kuvia itestään nettii laittaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela