24/6

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Moikka! Juhannus meni ihan kivasti. Perjantaina olin Anin ja Jyrin kanssa Espalla Teatterissa syömässä ja terassilla Kappelissa. Hengailtiin vaan pitkin helsinkiä ja lähdin jo yhden jälkeen kotiin. Iski ihan tajuton väsymys :-( Eilen näin yhtä kaveria ja tänään olinkin töissä. Ja taas olen suihkun ja vaatteiden vaihdon jälkeen menossa. Tulin kuitenkin lisäämään kuvat päivän asusta ja tein hieeeeenon gif-animaation Picasionilla :-D

Knit&top&leggings Vila/Necklace H&m

Nyt taas pakko mennä. Anteeksi tämä blogin laiminlyönti. Kesä tekee tätä :-(

12 kommenttia:

 1. ihana toi neule, onkohan niit viel vilas

  VastaaPoista
 2. oot tosi kaunis ja huolehdit ulkonäöstäsi selvästi, mutta ihan oikeesti: MIKSI LEGGINGSIT? onko sun mielestä hienompaa että korvaa farkut leggingseillä vai mikä on? vai meneekö mukavuus kaiken edelle?
  ...pikkarirajat näkyy rumasti :(

  VastaaPoista
 3. Ihana asu!!you look great!!:)

  VastaaPoista
 4. Leggins are not pants, so...

  VastaaPoista
 5. Höh, älkää aina valittako legginseistä! :) Itse ainakin tykkään legginsseistä ja aion niitä pitää myös, sama se mitä mieltä muut ovat. :) Eihän tuossakaan mitkään pikkarit/rajat niistä loista kun päällä on neulekin? Joten en ymmärrä ongelmaa..
  Paksumpia legginssejä voi hyvin pitää ns. housuina, jos niistä ei näy läpi. Ja toki fiksua on myös laittaa joku pepun peittävä paita päälle. :) Sillä tavalla ne ovat hyvin käyttökelpoiset, siistit ja ennenkaikkea mukavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kalsarit jalassa kaduilla liikkuminen on siistiä. No minäpä vetaisen Harald Hirmuinen-kalsongit jalkaan ja lähden hillumaan kaduille. Kiitos vain tyylivinkistä! Työhaastattelussakin varmaan tykätään siististä, mukavasta ja käyttökelpoisesta työasustani. Morjens!

   Poista
  2. Legginsit eivät ole kalsarit. ;) Siinä on suuri ero.

   Poista
  3. Tällä perusteella kaikki pilli-malliset housut olisi myös luokiteltavissa samalla tavalla. Itse ainakin vetäisen paljon mielummin mustat legginsit jalkaan kuin jotkut törkeät pillifarkut.

   Poista
  4. Selventäkää leggingsien ja kalsarien ero? Mun mielestä naisten pitkät alushousut ja leggingsit on just saman näköisiä.

   Poista
  5. Kyllä niissä useimmiten on ainakin materiaalissa eroa jos ei muuten. :) Itse pidän enimmäkseen ns. "leatherlook" tai "wetlook" legginssejä. :) Ne ei kyllä ainakaan kalsareilta näytä, vaan mielestäni päällä tosi hyviltä! :) Paremmilta kuin ne ainaiset farkut tms..

   Poista
 6. Milloin tuo paita on hankittu, ja minkähän hintainen ollut ?
  aivan i-ha-na !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela