Tilattua

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Vihdoin löysin kohtuuhintaisen langattoman kaukolaukaisimen kameraani verkkokauppa.comista! Kuvat tulee yleensä napsittua asuista peilin kautta, koska ikuisuus, ikä ja terveys menee itselaukaisimella useamman kuvan ottamisessa ja edes takas juostessa. Valitettavasti arvioitu toimitusaika on 1-2 viikkoa, mutta pidetään sormet ja varpaat ristissä että laukaisin tulisi heti Lontoon reissun jälkeen :-)

Kamerani tosiaan on Nikon D3100 ja tilaamani laukaisin on tämä http://www.verkkokauppa.com/fi/product/42271/dcncf/Pixel-RW-221-DC2-langaton-kaukolaukaisin-Nikonille (postaan ipadilla edelleen, joten en saa tehtyä linkkiä)

Kuva www.monasdailystyle.com

10 kommenttia:

 1. Miksi et viitsi vastata kommentteihin, vaikka ei niitä nyt niin paljon tule, ettet ehtisi...

  VastaaPoista
 2. Asian sivusta, iPadillä on kyllä äärettömän paska copypasteta. Sitä en tajua miks ei pysty YouTubesta sharettaan Facebookiin. Mut copypaste onnistuu sitkeellä yrittämisellä :)

  VastaaPoista
 3. Itselaukaisija ei kuvien laatua paranna, jos ei osaa käyttää kameraansa...

  VastaaPoista
 4. Ostin myös samaisen laitteen muutama kuukausi sitten ja voi sitä ihanaa helppoutta kun naps vain ja kamera ottaa kuvan, ei tarvitse odotella ikuisuutta tai pyytää aina jotakin toista ottamaan kuvan. Ihan mahtava keksintö myös reissuilla :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä! Pakko tilata itsellekin!:)
  Mulla on sama kamera eli Nikon D3100. Haluaisin ostaa siihen uuden objektiivin ton 18-55mm tilalle. Jonkun millä saisi tarkempia lähikuvia ja millä olisi hyvä kuvata päivän asuja jne. Osaatko neuvoa millaisen objektiivin itse ostaisit? Mä en ymmärrä noista mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllähän tuolla peruskittilinssillä ihan ok kuvia saa, kun säätää aukkoa/aikaa/ISO-arvoa/whitebalancea tms.. eihän se valovoimaisuudella ole pilattu. kaikkien bloggaajien peruslinssihän on 50mm f/1.8, ainakin Canonin versio maksaa hiukka päälle 100e. jos kuitenkin haluaa enemmän panostaa, niin voi ostaa saman linssin 1.4 aukolla (300-400e).

   Poista
 6. Ei D3100 ole kovinkaan uusi malli (2010). Mielestäni ihmisellä täytyisi olla hieman uudempikin kamera, jotta sen statusarvo olisi huikea. Vanhalla Nikonilla kuvia ottaessa ei voi kyllä sanoa olevansa hyvä kuvaaja, taikka hyvinvoiva ihminen.

  Tässä sinulle uusi kamera, joka löytyy itseltänikin:

  http://www.cyberphoto.fi/info_fi.php?article=5dmk22470

  VastaaPoista
 7. KIITOS tästä postauksesta! Mä en edes tiennyt että tuollaisia on olemassa, mutta nytpä laitan samantien tilaukseen itsellenikin! Nimimerkillä ikä & terveys viimeksi tänä aamuna mennyt sahatessa edes takas kameralle yrittäen ottaa päivän asukuvia :D

  http://pasionporlavida-bambina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. et varmaankaan vastaa enkä tiedä että luetko edes näitä kommentteja, mutta toivotaan :) huomasin äsken sun tweetin tosta tangle teezeristä, oo kiltti ja tee siitä postaus!! Mistä tilasit, mitä maksoi ja miten toimii! :)

  VastaaPoista
 9. Hei miten sait sen langattoman kaukolaukaisimen toimimaan kameran kanssa? Kun tilasin itsekin sellaisen mutta minulle sanottiin että kamerasta on laittava päälle jonkinlainen ir-tila mutta en läydä ohjeista enkä mistään puhuttavan tuollaisesta! Enkä saa laukaisinta toimimaan. Joten miten sinä sen sait toimimaan?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela