Ti&to

torstai 10. toukokuuta 2012

Moikka! Tulin laittamaan jonkunlaiset kuvat maanantain ja eilisen työasuista. Huomenna meen ihan aikaiseen aamuun töihin ja lähden sieltä suoraan Helsinkiin pariin tilaisuuteen. Eli pitkä päivä tulossa ja pitäisikin kipaista ihan juuri suihkuun ja sen kautta petiin.

 Cape Vila/Dress H&m

Shirt&skirt Vila/Belt H&m

Mulla ei nyt ole ripsien pidennyksiä ja jonkun viikon menin itse laitetuilla ripsitupsuilla. Niin tyhmältä kuin se kuulostaa, niin mulla on tosi ruma olo ollut nyt pari päivää. Naama tuntuu ihan alastomalta ja ripset ovat ihan tyngän tuntuset. Mun luottolaittaja on vielä lomalla ja en välttämättä kerkeä saamaan aikaa ennen Lontoota ja sinne on PAKKO viimeistään saada ripset. Enkä jotenkin haluisi käydä "vieraissa". Ärsyttävää miten joku noinkin pieni juttu voi vaikuttaa omaan itsetuntoon ja fiilikseen näinkin paljon.

11 kommenttia:

 1. Toi viimenen asu on ihana!! Kivan tyttömäinen:)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu jälleen kerran ! :--)Oon ihan ihastunu sun asukokonaisuuksiin !

  anninam.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ooo täydellinen tuo Vilan hame! Pystytkö kertomaan sen "tyyppinimen" niin saisin jostakin metsästettyä itselleni myös <3 Olen pitkään etsinyt just tuollaista!!

  VastaaPoista
 4. Raita toimii aina. Toi musta hame ja raitapaitayhdistelmä on tosi jees :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on niiiin sama noiden ripsien kanssa! Pari päivää sit kävin vihdoin joulun jälkeen ottamassa ripset ja nyt oon niiiin tyytyväinen! <3 Nyt on vähemmän niitä huonoja naamapäiviä. :-D Lupasin, et kerrankin huollan ripseni kunnolla ja pidän näitä ainakin koko kesän, sillä ne tekee mut niin iloseks :D ei oo vissii yhtää pinnallista tää? :D haha

  VastaaPoista
 6. Vitsi noi hameet sopii sulle ihan huippuhyvin :)

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana tuo vika asu! :-) Sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 8. Onko tuo hame, Skippy skirt, hieman läpinäkyvä vai kokonaan peittävä?

  -H

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela