På väg

perjantai 11. toukokuuta 2012

Moikka! Oon para aikaa junassa matkalla Helsinkiin. Takana on reilu 7 tunnin työpäivä, joten ihana päästä vähän rentoutumaan hyvään seuraan. Postaulen jo varmaan yöllä kotiin päästessä tästä illasta :-)

Mulla ei ollut mitään huivia töihin lähdettäessä ja tänään tuli juuri tosi kivaa piecesin huivia. Oli pakko napata töistä lähtiessä vielä kaulaan:-D kivaa perjantaita kaikille!

4 kommenttia:

  1. Muistelisin et sullakin on ollut rapunzelin teippipidennykset niin onko ne paremmat vai ne huuto.netin? mulla on aina ollu rapunzelin ja nyt haluisin vaihtaa =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut kerran rapunzelin pidennykset mutta se tyvi takuttui jotenkin ihan kamalasti :-S jotenkin se ompelu on sellainen. Eli tykkään enemmän niistä huutonetin :-) miinus vaan pitkä toimitusaika

      Poista
  2. aivan upea huivi! :) osaatko sanoa miten noita huiveja tulee helsingin ja vantaan liikkeisiin?

    -sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti tiedä yhtään miten tulee muihin liikkeisiin, koska kaikki ostaa omat tuotteensa ikkunakamppiksia lukuunottamatta :s mutta huivi on piecesin ja malli eya long scarf. Käy kyselemässä piecesin tuotteita myyvistä liikkeistä että katsoo tilauskannasta, onko tulossa :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela