Only

maanantai 21. toukokuuta 2012

Tiedättekö mitä. Olin tänään tosi tuhma ja menin ostamaan pari juttua vaikka reissuun lähtö on torstaina. Käytiin Piian kanssa nauttimassa lämmöstä ja autingosta Kulmakonditorian terassilla ja sen jälkeen suunnattiin kiertämään kauppoja. Olen katsellut tuota ihanuutta aikaisemminkin, mutta harvoin kerkeän kiertämään kauppoja täällä Hyvinkäällä joten on se unohtunut. Tietenkin takki roikkui last chance-rekissä ja sopivassa koossa. Pakko myöntää että menin shokkiin varsinkin kokeillessa takkia ja sen ollessa täydellinen! Jahkailin hetken ja punnitsin vaihtoehtoa, jos takkia ei olekaan jäljellä matkan jälkeen. Sydänhän siinä olisi murtunut. Eli lähdin kotiin uuden rakkaani kanssa. Vähän on morkkista ja täytyy vaan nyt toivoa ettei Lontoossa vastaan tule vastaavaa takkia puolet halvemmalla :-D

http://shop.bestseller.com/only/outerwear/GLOWANORAK/15066705,en_GB,pd.html takista löytyy parempi kuva linkistä. Keskiviikkona saan VIHDOIN läppärillä tehtyä postauksia :-D tai no Lontooseen lähtee padi mukaan, joten joudutte kestämään matkakuulumisia tällä vekottimella tehtynä.

18 kommenttia:

 1. se on last chance eikä change. :)

  VastaaPoista
 2. Tää blogi on kyllä niin heikko nykyään että huhhu. Pelkkää uuden roinan esittelyä ja mainoksia. Kaikenlisäksi kuvat on säälittävän huonoja ja huomaa ettei paljoa enää kiinnosta nähdä vaivaa blogin eteen, kun et jaksa edes kommentteihin vastata vaikka niitä tulisi vain 3 per postaus. Ja ennen kuin joku alkaa ruikuttamaan että ei tarvi lukea jos ei tykkää, niin en kyllä luekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän postauksen kuvat on otettu ipadilla, siitä johtuu kamala laatu. Ja jos yhtään luet postauksiani, niin kirjoitin juuri lupaavani panostamaan postauksiin kunhan saan läppärin laturin käsiini :-)

   Poista
 3. Ei vitsi, sä oot varmaan taivaassa kun syksyllä avataan sinne New Yorker.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah itseasiassa vihaan sitä puljua :-D

   Poista
  2. Käsittämätöntä :P En oo vielä sellaseen naiseen törmänny joka ei siitä kaupasta diggais :)

   Poista
  3. minne avataan new yorker?

   Poista
  4. Hyvinkäälle avataan syksyllä, oiskohan syys-lokakuussa :)

   Poista
  5. Siis mitä helv, eihän sitä oo edes helsingissä?! vai onko muka...

   Poista
  6. Helsinkiinkin tulee Itikseen joskus tän vuoden lopussa =) JEE ♥

   Poista
 4. Miksei sulla nyt oo tuo kokolappu näkyvissä kun yleensä aina selittelet koon näkymistä sillä että näkyy "hinta"? Onko liian iso koko niin et kehtaa esitellä sitä lappua blogissa vai mikä on?

  VastaaPoista
 5. ..mitä järkee ostaa _takki_ kesällä? :D

  VastaaPoista
 6. Älä liian paksuja vaatteita pakkaa, Irlannissa aurinko paistaa ja on kuuma ja Lontooseenkin on luvattu vkl kuumaa keliä! Itse en tee samaa virhettä toisten :D Eli mukaan on lähdössä myös sortsit ja paljon löysiä paitoja! :) Ps Sun on ihan pakko käydä Camden townissa lauantaina!!!

  Nanna xx

  http://blackandwhite-anna.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela