Ilmoitus/Syvä rusketus kesäksi

maanantai 28. toukokuuta 2012

Täällä Lontoossa on ollut koko loman kunnon helle ja pari päivää tuli vietettyäkin Hyde parkissa aurinkoa ottaen. Vastaan on myös tullut mukavasti kärähtäneitä ihmisiä, joten tämä postaus on hyvin ajankohtainen. Todella monet ottavat aurinkoa liian pienillä suojakertoimilla ja pelkästään Suomessa hellerajan mentäessä pitää muistaa sitä suojaa iholle laittaa. Itse rusketun todella hyvin, mutta suomessakin aloitan yleensä spf 15 ja kasvoissa ja hartioilla spf 20-25 päivän ollessa todella kuuma. Ulkomailla laitan ihon herkästi palaville alueille spf30, vaikka olisinkin jo saanut väriä iholle. Eli ei mitään kutosta tai kymppiä normaalille suomalaiselle iholle ensimmäisinä hellepäivinä, ellette lisää lisä about puolen tunnin välein! Ja muistakaa ennen biitsille tai puistoon menoa levittää jo hyvissä ajoin suojat kotona, eikä vasta perille päästyä, jotta teho on varmasti hyvä ja tuote imeytynyt kunnolla. Ja heti kotiin päästyä kannattaa suihkun jälkeen levittää iholle viilentävää after sunia tai muuta kosteusvoidetta.

Monesti laitan iholle pohjalle normalia aurinkovoidetta ja päälle rusketukseb tehostajaa tai öljyä. *Nellyllä oli paljon edullisia aurinkotuoteita ja sieltä löytyi myös harvassa olevia öljyjä korkealla suojakertoimella! Näiden alle ei tarvitsekaan enää laittaa aurinkovoidetta, kunhan muistaa lisäillä vähän useammin kuin tavallista aurinkorasvaa :-) Sivuilla oli myös itselle entuudestaan tuntematon geelipohjainen öljy. Sellaista on pakko kokeilla!

4 kommenttia:

 1. WOW upeeta kerranki oot jaksanu panostaa näihi mainospostauksiin

  VastaaPoista
 2. Heips! Nyt vähän asian vierestä, mut ootko ikinä käyny suihkurusketuksessa? Varasin ajan ittelleni näin ennen ylppäreitä etten näyttäis kalpeelta kalkkunalta (heh :--D), mutta nyt vähän hermostuttaa ettei väristä vain tulisi liian oranssi/tumma? Any advice?

  Ps. Oot ihana bloggari! Hyvää kesän odotusta :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse oon käynyt kokeilemassa. Väri alkaa näkyä n. vuorokaudessa ja lähtee n. viikon sisällä itsestään. Suihkuruskettajilla on useimmiten tietty vakio väri millä rusketetaan ja sitten on astetta tummempi väri mikä on useimmiten liiankin tumma. Uskon, että ruskettajasi suihkuttaa sinuun tätä kyseistä vakioväriä, mikä ei ole lainkaan oranssi. En tietenkään voi vannoa, mutta näin mulla :--)

   Poista
 3. Hei apua tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään mutta pakko tulla kertomaan! Luin sun blogia joskus kaaaaaaaaaaauan sitten, ainakin pari vuotta sitten ja jotenkin se unohtui(?) Nyt löysin tän sattumalta uudestaan ja ihanaa huomata että on vielä pystyssä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela