Ilmoitus/Nelly.com alekoodi

tiistai 15. toukokuuta 2012

*Nellyltäsaa koodilla NELLY15 ihan kaikesta (vaatteet, asusteet, kengät, kauneudenhoito, meikit, hiusjutut) 15% alennusta. Koodi on voimassa 28.5.2012 asti, eli pari viikkoa.

11 kommenttia:

 1. Luetko muita blogeja ollenkaan? Tuli mieleeni kun juuri tänään esim. Xenia's Days teki myös Nellyn mainospostauksen, vilkaiseppa: http://www.xeniasday.com/2012/05/uutuuslemppareita.html
  Eihän kukaan meistä mainoksista pidä, mutta toiset osaavat tehdä myös mainospostauksista mielenkiintoisia! Olisi kiva, jos viitsisit edes vähän panostaa mainospostauksiisi... omia mielipiteitä, turhanpäiväistä löpinää aiheesta yms. On lukijoiden aliarviointia, jos joka toinen postauksesi on mainos ja joka toinen postaus on "Moikka! Tässä asukuvani tältä päivältä (peilin kautta otettu tietenkin + naama sensuroitu). Nyt nukkumaan. Huomenna taas asukuvaa tiedossa!"

  Toinen asia, jota ihmettelen, on että miksi blogisi kuvasi ovat niin huonolaatuisia, vaikka peilikuvien perusteella sinulla näyttäisi olevan ihan kelpo järkkäri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska ketään oikeasti harvoin kiinnostaa ne kollaasit. Joskus niitä teen, mutta koska tämä oli vain alekoodin ilmoittaminen, en jaksanut alkaa sitä väsäämään. Ja en halua blogiani ihan täyteen Nellyn tai H&m:än uutuuskollaaseja vain sen takia, että jotain pitäisi postata. Mutta koska tienaan hieman myös elantoani tästä blogista, tulee mainoksia, mutten halua tehdä niistä turhan korostettuja joka kerta.

   Ja mulla ei ole asukuvien ottajaa ja en kerkeä/muista niitä napsimaan jalustan kanssa ennen töihin lähtöä. Töiden jälkeen taas haluaa vain vaihtaa vaatteet pois eikä edes mieleen tule alkaa hämärässä kodissa niitä kuvia ottamaan. Lisäksi mun kameraan ei ole saatavilla itselaukaisinta ilman jotain metrin johtoa. Kuvien laatua huonontaa blogger osittain. Elämässäni ei ole mitään jännää tällä hetkellä, töitä ja olemista, joten se näkyy blogissa. Ja itsehän tätä kirjoitan ja teen sen tavallani. Plus jotta saisin edes yhden itseäni mielyttävän kuvan itselaukaisimella niin ettei naamaa tarvitse sensuroida vie ikuisuuden huonon itsetunnon ja ajoittaisen itseinhon takia omaa naamaa kohtaan.

   Sori kamala paskanjauhanta vastaus, mutta toi napina on vaan välillä ärsyttävää. Palautetta saa joo antaa, mutta kuitenkin.

   Poista
  2. Mutta koska tienaan hieman myös elantoani tästä blogista, tulee mainoksia, mutten halua tehdä niistä turhan korostettuja joka kerta << jos et halua muka korostaa mainoksia niin miksi teet niistä aina oman postauksen? eikö olisi fiksumpaa, että laittaisit mainoksen postauksen loppuun esim... joo turha mun on ehkä tulla neuvomaan, kun en itse mitään blogia kirjoita, mutta mun mielestä et ole ansainnut sitä rahallista hyötyä mitä saat noista mainoksista blogisi ansiosta jos et siihen viitsi edes yhtään panostaa...

   Poista
  3. Oon samaa mieltä, en tajua mitä järkeä tehdä erillinen postaus jos siinä on tyyliin yksi lause. Oon ensimmäisen anon kanssa myös samaa mieltä, mä ainakin skippaan nää sun mainokset suoraan bloglovinissa, koska tiedän ettei siellä oo mitään mielenkiintosta vaan kaks riviä tekstiä blablabla. kyllä monia kiinnostais varmasti enemmän jos näkisit vähän vaivaa ja vaikka esittelisit jotain sun lempituotteita, näistä tulee sellanen mielikuva et sua ei kiinnosta paskaakaan Nelly, vaan otat vaan sen hyödyn minkä niiltä saat jne. Ja joo, tällasilla postauksilla mun mielestä et todellakaan ansaitsis mitään sitä hyötyä, mitä saat...

   Poista
 2. ilmotan vaan, että poistun blogisi lukijoista. blogisi on täynnä mainontaa vaan.

  VastaaPoista
 3. Miten tästä blogista on tämän vuoden puolella tullut näin paska??? Anteeksi vaan kaikella kunnioituksella, mutta jos tästä saa vielä jotain rahaakin niin huh huh! En ole koskaan seurannut muita blogeja kuin tätä, CharmingNailsia ja Mungolifee. Ja Mungo sentään kiersi just jonku puoli vuotta pitkin maailmaa ja bloggas sieltä PÄIVITTÄIN uutta ja mielenkiintoista asiaa...ja niinku yllä kirjoitettiin, että jokatoinen postaus on että "tässä työasuni tältä päivältä". BOORING!

  Blogisi taso on huonontunut HUOMATTAVASTI, eikä itsellänikään ole enää mitään tarvetta jatkaa tämän lukua.Ai niin ja yks huomio vielä... Sun esittely tossa kuvan alla on englanniksi. Jos yrität kehittää jotain kansainvälistä blogia niin kirjoita blogisi myös englanniksi.

  JA KYLLÄ! Mielelläni katselisin kokoamiasi kollaaseja kun kerran niin paljon mainostat! Mutta eipä tarvi kuin siirtyä Mungolifen puolelle niin Anna kyllä hoitaa lukijoiden miellyttämisen siellä puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärrän kyllä, että tämä on sulle todella helppoa rahaa - lätkäiset mainoksen ja postaat sen ja tadaa, tilille kilahtaa muutama euro. mutta en tiedä hyödykö enää tästä mainostamisesta. laskin, että viimeisimmästä 10 postauksestasi 4 oli mainoksia. se tarkoittaa auttamatta sitä, että lukijat alkaa luultavasti pikku hiljaa kaikota.
   etenkin itselle jäi paha maku suuhun tuosta "nimesi"-korupostauksesta - tuli aivan sellainen olo, kuin kerjäisit ilmaista roinaa. täytyy myöntää, että oon aina nähny sut semmoisena "hamstraajana", jonka on pakko saada mielettömästi tavaraa ja haalia materiaalia ympärilleen.
   hieman myös arvelutti tuo one piece-postaus. kolmas one piece? hei haloo. kuka tarvii kolmea kokopukua, oli ilmaista tai ei?
   totta se on, nykyään bloggaajat OVAT melkoisia shopaholiceja jotka käyvät kaiken maailman kinkereillä ja rohmuavat ilmaista tavaraa, mutta sun blogissa alkaa paistaa jo ahneus läpi.

   tämä viesti on negatiivinen, myönnän, ja tämä tuskin vaikuttaa millään lailla mainostamiseesi. halusin vain puhua suuni puhtaaksi, nimittäin olen lukenut tätä blogia jo vuodesta 2008. oli ihanampaa nähdä sinut IHMISENÄ joka elää vaikeitakin aikoja, ei vaan turhamaisena materiaalilla brassailevana bloggaajana joka kiertää turhia kinkereitä ja jolla on nätti kuori vaan oikein mitään sisältöä.

   Poista
 4. Mulla on blogissa sulle haaste. :-)

  VastaaPoista
 5. jeeee alekoodi, nytpäs saan vähän halvemmalla uudet kengät :) kiitti !

  VastaaPoista
 6. tähän keskusteluun on annettu ihan fiksua ja selvästi vaivalla kirjoitettua palautetta, harmi jos et niihinkään viitsi vaivautua vastaamaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela