Huhuh

tiistai 22. toukokuuta 2012

Istun tällä hetkellä töissä ruokiksella mutta oli pakko tulla päivittämään tänne. Laitoin tänään uudet pidennykset päähän (siitä tulossa postaus myöhemmin) ja tietenkin näitä pitää vähän kevennellä ja leikata malliin.

Koska mulla on 8tunnin vuoro tänään ja voin pitää 45min ruokkiksen, menin piipahtamaan kampaajalla tässä kauppakeskuksessa ruokiksella. Hiuksia ei pesty eikä laitettu mitenkään,pelkästään kevenneltiin ja 20min meni koko toimitukseen. Ja arvatkaa paljon maksoin siitä. 45euroa! Siis ihan käsittämätöntä! ihan kivasti leikkasi, mutta saksilla keventämiseen pystyy oikeastaan kuka tahansakin kotona. Ajattelin hinnaksi ehkä 30-35 euroa, mutta en ihan noin paljon. En taida enää uudestaan mennä tonne enkä muutenkaan kampaamoon, jossa ei ole selvää hinnastoa. Ymmärrän että vuokrat, palkat sun muut maksaa, mutta muhun ei käytetty tippaakaan edes mitään tuotteita.

55 kommenttia:

 1. Mikä oli tämän kampaamon nimi! En halua ikinä mennä tuonne paikkaan, ihme riistoa!

  VastaaPoista
 2. Kampaamojen hinnat on kyllä ihan törkeät nykyään. Mullaki normaali huonojen latvojen poisleikkuu ilman pesua tai mitään tuotteitten käyttöä maksaa sen 45e. :/

  VastaaPoista
 3. Samasta syystä en itsekään käy kampaajalla ikinä. Omat hiukseni ylettyvät alaselkään ja vaikka leikkauttaisin vain latvoja pari senttiä ilman mitään ekstraa, on hinta ollut 40€!
  Ostinkin 10€ kampaamosakset eikä ole ollut pettymyksiä hiusten pituuteen / leikkaustulokseen.

  VastaaPoista
 4. Jep törkeen kalliita kampaamot on nykyään, mutta kun ALVit nousee ni hinnat nousee samalla ja kaikki maksaa tässä maailmassa! Jostain niiden parturi-kampaajienki on se raha siihen leipään saatava, ei ne puoli ilmaseksi voi tehdä töitä, koska siitä ei jää mitään omaan käteen. Ja siitä työstähän sä maksat siinä leikkauksessa, ja värjäyksessä siihen hintaan sisältyy työ ja ainekulut. Ja koska ne kampaajat ovat ammattilaisia he voivat ihan puhtaalla omallatunnolla ottaa sen 45€ leikkauksesta.

  VastaaPoista
 5. Olen kyllä samaa mieltä tuosta pelkän leikkauksen/tasoittamisen ylihinnoittelusta!! Itse maksoin 6 e Tampereella pelkän otsatukan leikkuusta, mutta kappas heti Espoossa hinnaksi tuli 15 e. Lisäkis 30-35 e maksoi, kun leikattiin otsatukka ja tasoteltiin latvoja.. Aivan ryöstöhintoja :( Ei oikein inspiroi enää pelkän leikkaamisen takia mennä kampaamoon vaan ottaa sitten samantien täyshoidon eli leikkauksen ja värin.

  VastaaPoista
 6. Vielä vuosi sitten vakkarikampaajalla sain värjättyä ja tasattua latvat (mun hiukset yltää lähes perseeseen, joten väriä menee) 55€ ja tänä vuonna makso 75€ kiitos ihanan alvn nousun kolmestatoista siihen kahteenkolmeen.

  Ja otsatukan leikkuusta yli 10 € on kans pientä ryöstöä. Kiva tuntipalkka parille minuutille :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä päin maailmaa saat (tai sait..) noin pitkän tukan värin ja leikkauksen VAIN 55€:llä????

   Poista
  2. SERIOUSLY?! ootko miettinyt mikä hinta menee siitäkin kympistä veroon? yli kolmekymmentäprosenttia pitkältä,tiedän kertoa.

   Poista
  3. Mäkin haluaisin tietää missä maksaa 75 e pitkien hiusten värjäys + latvojen tasaus??

   Mulla on puoleen selkään pitkät ja paksut hiukset ja viimeksi värjäys + latvojen siistiminen maksoi 113e.

   Poista
 7. suurin syy kampaamohintojen nousuun on tosiaan tuo kampaamopalvelujen alv joka nousi vasta 9%:sta 23% (samaan ku esim tuotteissa) ja se on melko paljon. siksi hinnat on pilvissä! mutta 20min on kyllä aika lyhyt aika ja muistan että itse olen maksanut pienimmillään juurikin pidennyksistä vain 18e (viime kesänä)!

  VastaaPoista
 8. aika laadukkaita nää sun blogitekstit nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen monesti maininnut postaavani ipadilla, koska läppärin laturi on porukoilla ja saan sen käsiini huomenna. Siksi postaukset on tälläisiä ollut torstaista lähtien

   Poista
  2. Sori vaan mutta nää postaukset on kyllä ollu yhtä paskoja jo pidempään ku torstaista lähtien!

   Poista
  3. Kukas näitä pakottaa lukemaan, jos niin paskoja on :)

   Poista
 9. Tuo on kyllä aika riistohinta, jos vertaa siihen, että koko pään leikkaus maksaa monessa paikassa tuon verran. Harmi juttu, mutta hyvä että hiuksista tuli edes hyvät :)

  VastaaPoista
 10. Ja myös koska kampaamo on ihan uudessa kauppakeskuksessa joten hinnat ovat korkealla. Alvit ja kalliit vuokrat uudessa talossa.

  VastaaPoista
 11. kampaamohinnat on ihan törkeen kalliita! :( mäkin kävin viime viikolla tikkurilassa pidennyksiä leikkauttamassa malliin. koko toimitukseen meni alle puoli tuntia ja hintaa 50e!! hirveetä riistoa, mutta pitää se elanto niiden kampaajienkin saada jostain.. pistäthän mikaela kuvaa uusista hiuksistasi tänne bloginkin puolelle! :)

  oikein hauskaa ja shoppailuntäytteistä lontoon reissua! ;)

  -sanna

  VastaaPoista
 12. On kyllä ihan järjetön hinta! Ja nousseilla alveilla ei ole mitään todellista tekemistä hintojen nousun kanssa, koska harva parturi-kampaamo laski hintoja silloin, kun alvit laskit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sekö se tarkotus oli? ei vaan työllistäminen ;)

   Poista
 13. mitä. mä kävin eilen parturis ja mulle värjättiin tyvi kahdella värillä ja se makso vaan 40e! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sait varmasti kuitinkin ;)

   Poista
  2. katoppas huvikses tuolta nettisivulta ytj yrityksen nimi onko alv-velvollinen? Veikkanpa ettei ole ku noin halvalla teki ;)

   Poista
  3. Tais mennä tiskin alta rahat, tuliks hiuksen pätkät kaupan päälle ? Ja eikö tullutkin muuten toooosi hieno ku noin halvalla irtos ? Voi järjen jättiläinen ... Hyvää pitää saada ja HALVALLA, muullahan ei ole väliä, sossuhan sen kuiten makso ? Vai mitäh ? häh ?

   Poista
 14. Mun poikakaverilta siistittiin sivut koneella ja aikaa meni noin 3min ja hinnaksi täällä Turussa tuli 30e törkeetä mielestäni!! Ja sivut olivat lyhyet valmiiksi ja muodossa et kyseessä todellaan oli pieni siistiminen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta poikakaverilles lahjaksi oma kone, ei tartte kitistä parturi-maksuja sen jälkeen leikkauksen osalta.

   Poista
  2. 3 minuuttia ? Aika hiton nopee vai onko sun BF tukassa ne kuuluista 3 karvaa 1 keskellä, 1 oikealla ja 1 vasemmalla ? takanahan ei ollu vissiin ollenkaan ?

   Poista
 15. Itselläni hiustenleikkuu maksoi kaksi kuukautta sitten 23 euroa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mulla maksoi 65€ ja tuli tosi hyvä ja sain kuitin !

   Poista
 16. mistä ostit pidennykset ? =)

  VastaaPoista
 17. "Ja otsatukan leikkuusta yli 10 € on kans pientä ryöstöä. Kiva tuntipalkka parille minuutille :'D"

  Otsatukan leikkaamiseenkin joudutaan kuitenkin yleensä varaamaan aikaa vähintään 15min, yleensä 30min, joten ei ole mikään "parin minuutin" tuntipalkka. Ja luulitkos, että tuo 10 euroa kilahtaa tosta vaan suoraan kampaajan taskuun? Vaikka menisitkin leikkaamaan pelkästään etutukkaa, myös siihen hintana on jouduttu laskemaan mukaan vuokrat, alvit jne KAIKKI. Joten tosta ei jää paljon mitään kampaajalle itselleen. Itse tosiaan olen tätä tehnyt ammatikseni jo yli kolme vuotta ja edelleen tälläset kommentit särähtää korvaan.

  "On kyllä ihan järjetön hinta! Ja nousseilla alveilla ei ole mitään todellista tekemistä hintojen nousun kanssa, koska harva parturi-kampaamo laski hintoja silloin, kun alvit laskit."

  Säkään et taida aivan olla perillä näistä alvien laskemisen ja korottamisen syistä? Alv laskettin kolmeentoista kokeiluna, että pystyittäisiin parantamaan työllistymistä eli siis ottamaan lisää työntekijöitä sekä kitkemään pimeää työskentelyä pois. Valtio nyt kuitenkin sitten päätti että se ei toimi, joten alvit nostettiin takaisin. Tällä kertaa hintoja oli siis pakko korottaa, jotta parturi-kampaajat saa voita leivän päällä eikä yritykset joudu tekemään suuria säästöleikkauksia, eli esim. vähentämään työntekijöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parturi-kampaamoissa on ollut viime vuonna yleinen alv-kanta 9% eikä 13%. Tämän vuoden alusta alv-kanta noussut 23% ja ens vuonna hallitus kaavailee nostaa lisää..

   Poista
 18. Olen erittäinkin perillä alvien laskemisten ja korottamisten syistä. Silloin, kun alv laskettiin kolmeentoista prosenttiin, harva pulju laski hintoja, vaikka luvattiin, että näin tulee käymään. Kun alvit nostettiin uudelleen, lähes kaikki nostivat hintoja nousseeseen alviin vedoten, vaikka alviin liittyvää hintojen korottamisen perustetta ei todellisuudessa ollutkaan. Eikä tämä koske vain parturi-kampaamoita, muillakin aloilla, joilla alvin kanssa on pelleilty edes takasin, näkee samanlaista toimintaa. Valitettavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeästi teistä ei kumpikaan ole ihan kartalla...Alv oli ensin 9% ja nostettiin 23%.

   Poista
  2. Olet selkeästi pihalla siitä mitä nykypäivän yrittäminen on. ja ALV summat ovat täysin pielessä. ennen 9% nyt 23%, joka tilitetään Valtiolle ! Se on VERO johon yrittäjä ei voi vaikuttaa !

   Poista
  3. Jos ALV nousee 14 prosenttia niin miten alviin liittyvää hintojen korottamisperustetta ei muka ole??? Syy ei voi olla vuosia sitten tehty alv:n alennuskokeilu jonka tarkoituksena oli työllistää uusia työntekijöitä ei laskea hintoja. Kun sillä rahalla on nyt työllistetty niin Alv:n nousu tulee tietysti hintoihin. Mä en ainakaan maksa sitä omasta "palkastani". Niinhän te palkansaajatkin pidätte kiinni eduistanne TESsiin vedoten, miksi meidän yrittäjien pitäisi joustaa ja vähentää omissamme ??? kysyn vaan ???

   Poista
 19. Mulla otettiin yhessä kampaamossa ku menin sinne ekaa kertaa ni 40 € mut seuraavan kerran ku menin samaan paikkaan, se laskutti 30 €... eli näköjää pitää käydä samassa paikassa kokoajan ni saa VÄHÄN halvemmalla.. ja tosiaa hiuksia vaa siistittii.. otsatukkaa ja latvoja.

  VastaaPoista
 20. Tässä teille hinnoista valittajat pieni laskutoimitus:

  Liikevaihto/kk esim.4000e, josta vähennetään:
  -vuokra ja ainekustannukset (sis.vesi,sähkö) 1500e
  -maksupääte 40e
  -alv 23%, eli hyvityksineen noin 600e
  -kirjanpito noin 100e
  -yel maksu noin 250e (tällä maksulla ei paljon eläkkeitä kerry)
  -ennakkoverot noin 250e

  eli palkkaa yrittäjälle jäi sitten 1260e....

  VastaaPoista
 21. Hintaan mistä maksatte sisältyy paljon muutakin kun kampaajan palkka! Sähkölasku,verot, arvonlisäverot, shampoot millä hiukset pestään lakat millä hiukset laitetaan. Kaikki viihtyminen radion kuuntelu eli ramex maksut ja keksit ja maito, tilan vuokra ja puhelin laskut. tollaisesta 10 e otsatukan leikkauksta hyvä että jää edes euroa käteen. Myös työvälineet maksavat maltaita ja niiden huolto. kyllähän ne saksetksin siinä leikatessa kuluvat. Jos hinnat ovat korkealla eikä rahaa oman kauneuden ylläpitämiseen riitä, suosittelenkin hoitamaan omat hiukset itse :)

  VastaaPoista
 22. Täällä kaikki valittaa että "leikattiin vaan niin vähän ja näin paljon maksoi, mitä riistoa"...Voi kele sentään... Asiakashan ei maksa siitä paljonko sitä tukkaa sieltä leikataan pois, vaan hän maksaa siitä mitä sinne päähän jätetään. EIKÖ??? Arvonsa ja ammattitaitonsa tunteva alan ammattilainen voi laskuttaa työstään sen hinnan jonka katsoo oikeaksi. Hei jos on liian kallista niin tosiaan leikatkaa itte tukkanne kotona 10€ saksilla...varmaan ootte tyytyväisempiä ku rahaa säästyy vaikka kuontalo ei hyvännäköinen oliskaan :) Ei kukaan pakota käymään kampaajalla mut miks sit kuitenkin käytte vaik kaikki on huonosti??? Vai pitääkö vain saada valittaa joka asiasta ? Voi kun tekisitte ees viikon tätä hommaa niin näkisitte kuinka tuottoisaa tää meille kampaamoyrittäjille on...tietäisitte ees mistä valitatte !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit ku on halvalla saatu, lopputulos on loistava, mut jos maksaa kipurajan yli, aina löytyy valittamista. Todettu ja nähty täälläkin !

   Tosiaan menkää ja tehkää ite jos olette niin loistavia ja työ on niin helppoa !

   Poista
 23. Ihanat nää viimeiset!!! Kyllä kampaaja arvostaa omaa ammattitaitoaan sen verran ettei ny hyväntekeväisyyttä ala tehdä! ja nimenomaan siinä ei laskuteta vain siitä kauanko menee aikaa, vaan kaisesta mitä edellä mainitaan!

  VastaaPoista
 24. Viimeisimmät leikkaussakseni maksoi 800€. En tingi työnjäljen enkä välineiden laadusta. Siitä voi sitte pikku päätä vähän rasittaa laskutoimituksella kuin monta päätä pitää leikata jotta sakset on maksettu ja palkkaakin jäisi vielä käteen. ALV kokeilu OLI onnistunut. V***taa itteäkin hintojen nousu, mutta minkäs teet. Kitinät voi siis osoittaa suoraan valtiolle. En ymmärrä itsekään, miksi valtio vie välistä 1/4 KÄSITYÖSTÄ. Ja näillä käsillä tätä hommaa ei tehdä yhtään nopeampaa. Jatkakaa toki oman hiuksenne leikkausta, mun tukkaan ei kyllä fiskarseilla kosketa. Kiitos ja anteeksi.

  VastaaPoista
 25. Hyvä että täällä jotku puhuu järkeäkin! Moni oikeasti kuvittelee että raha menee suoraan omistajan taskuun! Oletteko yhtään selvillä liikehuoneistojen vuokrista??? Ja sekin on vain pieni osa kaikista kuluista. Tervetuloa alalle vaan kaikki hinnoista valittajat niin ei tarvitse kadehtia ;) ihan vapaasti tässä maassa saa alkaa yrittäjäksi, pian näkee onko hinnat liian korkeat :)

  VastaaPoista
 26. Ihan pikkusen kannattaa ottaa selvää asioista ennenkuin arvostelee hintoja ja haukkuu riistoksi. Tässä pikku lista mitä mm. pitää maksaa ihan vain pakollisena.
  PAKOLLISET MENOT JOTA PYÖRITTÄMINEN VAATII!

  ATK
  Gramex
  Ilmanvaihto
  Kahvit+Maidot
  Kalusteet
  Kassajärjestelmät
  Keskeytysvakuutus
  Koulutuskustannukset
  Kirjanpitotoimisto
  Kokouskustannukset
  Lehdet
  Mainonta
  Nettisivut
  Nettiyhteydet
  Niskaliinat-suojaliinat-tyynyt
  Pankkipalvelut
  Point
  Puhelinmaksut
  Pyykinpesuaineet
  Siivousvälineet+mahd.siivooja
  Sähköt
  Teosto
  Tilintarkastajan maksu
  Toimistotarvikkeet
  TT. Lomaltapaluurahat
  TT. omat hiukset
  TT. palkka
  TT. TYEL-maksu 23,3% tt.palkasta palkan lisäksi vakuutusyhtiölle
  TT.Loma-ajan palkka
  Tuotteet käyttövärit jne.
  TV-lupa
  Työterveyshuolto
  Työvälineet ja ylläpito
  Vakuutus (irtaimisto)
  Vakuutus (vastuu)
  Vapaaehtoiset eläkemaksut
  WC-paperit/talouspaperit
  Vuokrat (kauppakeskukset esim n. (50m2)4000€- (150m2)10000€ riippuen koosta plus alv.
  Yrittäjän palkka (ei päätä huimaa tällä laskukaavalla)
  Alv 23%
  Lisäksi saippareista pitää maksaa palkka joten nekin täytyy hinnoitella tässä
  Lakisääteiset tauot pitää muistaa laskea koska niistäkin pitää maksaa tt. palkkaaa...
  Näiden kaikkien kulujen perusteella yrittäjien pitäisi pystyä laskemaan tuntiveloitus joka YLLÄRI YLLÄRI PERITÄÄN ASIAKKAALTA!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on nyt ihan pakko oikaista tätä kirjoitusta. olen itse pyörittänyt menestyneesti yritystä yli kymmenen vuotta ja toi lista on aika pöyristyttävä. Ei tartte maksaa sekä gramex, että teosto maksua, pelkkä teosto riittää. Atk ei ole pakollinen, kotisivut saa noin 8-10€ kuukausihintaan, wc-paperit ei paljoo vie, koska harvemmin kampaamo toimii pääsääntöisesti paskahuussina, joten ei sitä paljoa kulu, mä oon laittanu hiuksiani vaihtiksena kollegoiden kanssa, joten ei kustannuksia siitäkään, ite siivotaan tavaratalon pesuaineilla, käydään kunnalisessa terveyskeskuksessa, ilmanvaihto??, niskaliina 0,02 cent/asiakas, koulutukset ovat ilmaisia jos on puhunu hyvät sopparit, työmaalle ei tartte telkkaria, joten ei myöskään lupia. Hiukan siis oion, jos yrittäjänä oleminen ois noin paskamaista touhua, niin eihän sitä ketään tekis. Toki on kustannuksia ja paljon vastuuta, mutta esim. eläkemenot on verotuksessa vähennyskelpoisia niinkuin myös työterveyshuoltokustannukset tai edustuskulut tai puhelinkulut yms.... Se mistä tämä keskustelu lähti on osittain aiheellista. kyllä ainakin minulla on useita kollegoja, jotka laittavat hintoja mututuntumalla, ovat vaan päättäneet et "haluun tästä ja tästä muutaman euron lisää ja joka vuodenvaihde nostetaan kaikkia hintoja eurolla, kun on noita ammattivuosia taas yksi lisää tai naapuriliikkeessä on tän hintasta", kyllä näitä selityksiä oon kuullu ja kuunnellu, sitten ihmetellään ja ollaan naama norsun vitulla kun asiakkaalla ei riitä ymmärrystä. Minun liikkeessä palvelut on hinnoiteltu järkevästi ja loogisesti. On huomioitu ennenkaikkea aika ja muutuvat tekijät (esim. värimenekki) on yritetty mahdollisimman hyvin arvioida. Näin on syntynyt kiinteä hinnasto mitä ei tartte edes vuosittain sörkkiä ja jos asiakas kyseenalastaisi mistä hinta koostuu, on se näyttää mustaavalkosella, ei hiustenleikkuuhintoihin sisälly esim. mainoskulut, kyllä asiakkaan pitäisi maksaa vain tehdystä työstä ja ennenkaikkea hinnaston pitää olla selkeä ja jämpti. Nykyään tulee vastaan mitä naurettavimpia hinnastoviidakkoja, että ei voi kuin vaan arvailla, et mitäköhän tämä kustantaa. Korotukset on tullut aina aiheesta, joku kulu kyseiseen työhön lisää. Ja sopparit tavarantoimittajien kanssa on aina sovittu niin, että esim. kaikki liiketyössä käytettävät viimeistelytuotteet ovat ilmaisia, koska niiden käytöllä yritetään lisätä ulosmyyntiä ja ilman sitä ei myöskään keskusvarasto tyhjene. Mutta asiakas äänestää aina jaloillaan, kannattaa kattella oitis aidan toiselle puolen, jos palvelu ei miellytä.

   Poista
 27. Jos tuntuu kampaamojen hinnat kovin kalliilta, niin leikatkaa ja värjätkää itse hiuksenne. On aivan oma valinta mistä haluaa maksaa. Lopetakaa ruikuttaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että nykynuoret hallitsee kyllä hyvin nuo marketin tuotteet ja on rohkeita saksien kanssa. Ja ammattilaisena on täytyny usein todeta, et vitsit se on tehty kuluttajalle helpoksi:) Hyvännäkösiä päitä oon nähny.

   Poista
 28. 6 päivää viikossa töitä, päivät 8-11h pitkiä, palkka ehkä sen 1200 kuussa jos hyvin käy... että kroisoksiahan tässä ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä täytyy muistaa, että ala on useimmiten itse valittu. On turha valittaa palkasta ja työpäivien pituudesta. Jos ei miellytä, niin aina voi harkita korkeampaa tutkintoa ja parempipalkkaista työtä!

   Poista
 29. Oon itekki huomannu että valituksia tulee päätä huimavista hinnoista ja asiakkaat marssii kotivärejä/kaupan purkkeja ostamaan, mutta kuinkas käykään... Itku kurkussa tullaan meille valittamaan kun hius on mennyt mustaksi vaikka värin on pitäny olla keskiruskea, vaalennuksen jäliltä hius on keltanen, huono kuntoinen ja pahimmassa tapauksessa kun on liikaa vaalennettu/väriä poisteltu nii se menee poikki. Kyllä sitä sillon apu kelpaa, elikkä ei ois pahitteeksi jos pikkusen arvostettas meitä käsityöläisiä. Pittää se meijänki saaha se voi siihen leivän päälle.

  VastaaPoista
 30. no huhhuh mikä sota. ja listaukset ym ym ym... itku kurkussa huudatte asiaanne täällä itekin, voisitte tekin valtiolle puhuu jos rassaa? kyllä muaki alkaa ärsyttää teiän, varsinki yrittäjien puolesta tän valtion ideat.. mut ei se auta sekään että tääl haukutaan ja yleistetää ilmeisesti kaikki asiakkaan sellasiks mitä tän yläpuolen kommentin kirjottaja yleistää.
  kumminki ite ootte valinnu ykkösammatiksenne kyseisen alan, jos se on noin raadollista ku miltä se joidenki kommenteista vaikuttaa nii opiskelkaa uus ala tai hakekaa johoki muuhu työhön...

  VastaaPoista
 31. Blaa blaa..valivali. Onko kenelläkään mitään positiivista sanottavaa? Edes blogin kirjoittajalla?

  VastaaPoista
 32. Hei mulle laitettiin pitkään tukkaan pari vaaleeta raitaa. Pesun jälkeen takkuiset vaalennetut hiukset vaan revittiin harjalla auki ja föönattiin ilman lämpösuojaa. Maksoi 100e...

  VastaaPoista
 33. Moikka.
  Näyteikkunasta löydät suuntaa antavan hinnaston, mutta kassalta löytyy ihan tarkka hinnasto josta hintaa voi ja saa kysellä. Jos tarkka hinnasto olisi ikkunassa niin sitä olisi ainakin sellaiset 4 sivua. Hiustenleikkauksen hintaan kuuluu pesu + föönaus, ja jollei asiakas sitä halua niin leikkaus maksaa silti saman verran. Kiva että Tangle teezer oli kuitenkin mieluinen. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela