Greetings from London!

torstai 24. toukokuuta 2012

Hallooo! Täällä ollaan ja keskustassa meni melkein kuusi tuntia, vaikka käytiin vaan syömässä ja kierrettiin muutama kauppa. Tosin Primarkissa meni sovariin jonotuksen takia varmaan 1,5h ja Forever 21:ssä tunnin verran sen pinta-alan ja ihanuuksien takia. Voimatkin loppui jo kesken, ettei edes asustepuolta jaksettu kiertää. Ja täällä on ollut tänään kuuma! Shortsit ja toppilinjalla mentiin päivä ja käytiin kaupassa äsken ostamassa herkkuja illaksi pelkissä maximekoissa ja vieläkin ob tosi lämmin. Kesä on tullut :-) nyt katsellaan Euroviisujen karsintoja, herkutellaan ja huomenna herätään jo seitsemän maissa, että voidaan käydä Primarkissa ilman ruuhkaa ja muutenkin kierrellä kauppoja. Illalla lähdetään ulos, joten sitä ennen kerkeää sitten tulla nukkumaan päikkärit ja laittautumaan :-) nyt jatketaan mussuttamista ja suunnataan aikaseen nukkumaan. Unia!

3 kommenttia:

  1. Huh, ne Primarkin jonot on niiiiiiiin älyttömän pitkät! En oo ikinä jonottanut sinne kun en vaan yksinkertaisesti jaksa. Mutta tervetuloa Lontooseen! Lämmin on ja se on niiiiiiin kivaa. Johan siitä sateesta jo paljon kärsittiinkin.

    VastaaPoista
  2. Oih kade! Paljonko lennot sinne ja takas maksoi ja suuruusluokkaan kuinka kallis hotelli on? Itse suunnittelen matkaa ulkomaille, mut vähän kuullu et Lontoo niin kallis,et raaskisko sinne sittenkään lähtee.. mielipidettä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela