Deco

perjantai 4. toukokuuta 2012

Moikka! Mulle tulikin pieni välikuolema blogin puolella. Oon ollut vähän kipeänä vapun jälkeen, joten olen lähinnä vain käynyt koulussa ja nukkunut. Vappu meni tosi kivasti ja tuli oltua Helsingissä aamuun asti :-) Kuvia joo piti ottaa mutta arvatkaa unohtuiko ne :-D Ja jo junassa otetut kuvat on ihan kamalia. Noo, ei voi mitään.

Kävin eilen Ikeassa ja Kodin1:sssä Piian kanssa. Ostin muutamia säilytysjuttuja ja nämä
 Beige ja valkoinen tyynynpäällinen (kuvalliset vanhoja) 4,95e/kpl ja kukkatyyny 3,95e Ikea

Parvekekin sai vihdoin kesäkunnon :-)
Tärnö-pöytä 12,95e Ikea, Mandel-ruukku pöydällä ~3e
 Kukat Kodin1
Laventeli 6,95e Ikea

Nyt alan laittamaan itseäni valmiiksi ja lähden pikkuhiljaa töihin. Onneksi ei ole pitkä päivä ja huomenna on vapaata, niin ei pääse olo huonontumaan. Ja kuvasin tänään vihdoin ne jutut huutonettiin, jotka lisään sinne töiden jälkeen. Ja asua tulee illalla tai huomenna :-)

4 kommenttia:

 1. Tuo sun kämppä on kyllä ihana! :)

  Vaalea kangassohva ja koirat ei vaan ole mikään paras yhdistelmä. Kokemusta on... :D

  VastaaPoista
 2. Tuollakin voisi käydä kurkkaamassa :)

  http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?odir=a&sellstyle=K&status=N&classification=0&stype=A&tits=&sprice=&eprice=&s_ltime=0&e_ctime=0&seller=zirpsi&location=&zipcode=&bidder=

  VastaaPoista
 3. eipä näytä kovin kummalliselta kämpältä. Tietty porvarillisuus ja espoolaisuus uupuu tästä sisustustyylistä. Parvekkeen lattiasta puuttuu palanen, joka antaa hieman vaatimattoman yleisvaikutelman. Sohvan vaihtaisin aitoon nahkaiseen, jotta antaisi toisi esiin aitoa porvarillista esteettisyyttä. Ikean kalusteet ovat mielestäni hieman liian halpoja, jotta voisi sanoa olevansa hyvinvoiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sohva ja sänkuy on edes sentään Sotkasta! Mutta onneksi en asukaan Espoossa enkä ole porvari :-) Plus koira ja nahkasohva olisi tuhoon tuomittu yhdistelmä

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela