The awkward moment

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Mulle kävi eilen niin nolo juttu illalla metrossa keskustaan mentäessä. Seisoin vaunun etupäässä olevan avoimen ilmanvaihto ikkunan edessä ja mulla oli päällä uusi löysä hame. Huomasin tuulen tarttuvan siihen ja naureskeltiinkin sitä aluksi koska hame näytti isolta kellohameelta. Jossain vaiheessa keskityin ihan kokonaan meiän juttuun ja en huomannut että saamerin hame oli noussut niin korkealle, että mun pikkarit näkyi kokonaan :-D en tiedä monta sekuntia olen siinä tyytyväisenä ollut hame korvissa, mutta kyllä puolet vaunusta sen oli huomannut ja tuijottu! Niin noloa!

Vedin äkkiä hameen alas ja aloin vain nauramaan tilantelle ja otin vähän katsekontaktia joihinkin huomanneisiin. Ei elämä aina niin vakavaa ole ja saattoihan olla, että piristin jonkun iltaa :-D vahingonilo paras ilo ja onneksi jalassa oli ihan söpöt pikkarit!!

16 kommenttia:

 1. The awkward moment when you misspell the word "awkward"

  VastaaPoista
 2. haha hekotin täällä ihan ääneen :DDDDD voieiih!

  VastaaPoista
 3. Hahah voi ei mikä tilanne, mutta onneksi osasit nauraa tilanteelle. :)

  VastaaPoista
 4. Haha ihana:D Mitäpä tuo haittaa, oikee asenne! :D

  VastaaPoista
 5. haha ihana sää:D:D

  VastaaPoista
 6. Niin perus, että olis ollu jotku beiget mummoalkkarit :D Mut onneks sulla oli jotku söpöt! :)

  VastaaPoista
 7. mulla on tänään, juurikin tuon tilanteen välttämiseksi, mun uuden hi-lo hameen alla tollanen normaali kireä hame alushameena, vaikka tästä hameestakin nyt jonkun moinen olevinaan alushame löytyy.. just in case ! :DD

  VastaaPoista
 8. voieii..toi tuntuu itestä aina niin pahalta mutta huvittava juttuhan toi en eikä pidä ottaa liian vakavasti:) ihmiset ei vaan aina osaa suhtautua tollaisiin vilautuksiin vaikka kenelle nyt ei olisi käynyt noin:D Itsestä ainakin tuntuu että välillä hameet on korvissa koko ajan ja pitää kävellä helmat käsissä, mutta onneksi kesällä ei oo niin paha;) Ja ps. tein kunnon marilynit omissa ylppäreissäkin:D

  VastaaPoista
 9. "Ei elämä aina niin vakavaa ole ja saattoihan olla, että piristin jonkun iltaa :-D vahingonilo paras ilo ja onneksi jalassa oli ihan söpöt pikkarit!!"

  Hyvä asenne! Pitää itsenkin muistaa ensi kerralla mokatessa, että ehkä se piristi jonkun päivää. Ja että ei elämä ole niin vakavaa. :)

  VastaaPoista
 10. hahaha voi eii :---D Onneksi osaat ottaa huumorilla, niin se pitääkin!

  VastaaPoista
 11. heeip mikaela ! oli tosi kiva nähä tänään pikasesti, vaikka ei hirveesti päästykkään juttelemaan ku istuitte jotenkin siellä ihan toisella puolella pöytärykelmää :s mutta kuitenkin ! toivottavasti teillä oli ihan huippu lontoon reissu ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! :-) on ollut tosi kivaa! Kamala kiroaminen vaan ton pakkaamisen kanssa, mutta voiton puolella jo ollaan :--D kivaa kesälomaa teille!

   Poista
 12. Itekkin pidän perus mustaa tricoohametta alushameena, on sit varaa vähän pyllistelläki ilman että pikkarit vilkkuu! :D Se on oikeesti kätevä kannattaa kokeilla;)

  VastaaPoista
 13. mistä toi sun kaulakoru on ?? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela