18/5

perjantai 18. toukokuuta 2012

Moikka! Oli tarkoitus postailla eilen illalla, mutta unohdin läppärin laturin porukoille ja saan sen takaisin vasta tiistai-iltana tai keskiviikkona. Siihen asti olen ipadin armoilla. Voisin vaikka kuvailla jonkun videon huomenna. Sairastapauksen takia mun työvuoro vaihtui aikaiseen aamuun ja pääsen kotiin jo puoli 3 :-) jos vaikka jaksaisi siivotakin kunnolla niin saisin sen kämppäpostauksenkin.

Postaukset ovat olleet aika mitään sanomattomia viime ajat, kuten olettekin huomanneet. Olen kuitenkin asuja postailla mahdollisimman paljon. Lisäksi olen itse todella huono lukemaan postauksia, vaan katselen lähinnä kuvat. Luulen, että sekin vaikuttaa hieman siihen etten aina edes ajattele postauksissa tekstin puutetta. Mutta koska ilmeisesti monet niitä kaipaavat, lupaan panostaa niihin ja kertoilen kuulumisiani :-)

Olen myöskin pari viime viikkoa ollut todella väsynyt. Lähes päivittäin on pakko nukkua päikkärit ja tuntuu että aamuisin voisi minkä tahansa pituisten yöunien jälkeen jäädä nukkumaan. Töitä on nyt ollut aika paljon ja jotenkin vain stressaa kaikki. Ärsyttävää tälläiset kaudet. Tänäänkin tein 3 tuntia pidemmän vuoron, huomenna menen aamuun ja teen sunnuntainkin vaikka ei pitänyt olla töitä. Kaiken lisäksi mulla on ollu vapusta asti flunssainen olo. Nenä vuotaa ja limaa kertyy kurkkuun. Olen kokeillut antihistamiineja, jos johtuisi siitepölystä mutta eivät nekään oikein auta. Senkään takia en ole uskaltanut käydä kävelemässä tai mitään, ettei pahene. Se voisi auttaa vähän väsymykseen, mutta en halua yhtään pitkittää tätä flunssaista oloa. Ehkä Lontoon loma tulee juuri täydelliseeb väliin ja kaikki vaivat lähtevät sielä:-) toivotaan parasta.

2 kommenttia:

  1. Kävin tänään Willassa, mutta en nähnyt sua, vaikka kuinka yritin ettiä. Vilassako työskentelet, miksiköhän en nähnyt.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti pääset lenssun oireista pian eroon! Ulkona pöllyää kaikki, joten ei ihme jos limakalvot hieman ilmoittelevat itsestään! :/

    Videota odotellessa, jee! :)

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela