12/5

lauantai 12. toukokuuta 2012

Moikka! Eilen pyörähdinkin vain yhdessä tilaisuudessa ja ajastan siitä myöhemmäksi illalle postauksen. Toiseen, Nespresson launch partyyn Bläk-klibille en jaksanut mennä vaan poikkesin nopsaa Anin kanssa H&m:ässä ja suuntasin junalle, kotiin ja leffan pariin :-)

Tänään olin 12-18 töissä ja vitsi oli niin kiva päivä! Fiilistä nosti niin paljon, kun eräs nainen kokeili farkkuja ja kyselin onko ne hyvät. Ei ollut ihan varma, vaan toin muita malleja. Lopulta löytyi kahdet täydellisesti istuvat Objectin farkut ja vielä tosi nätti trenssitakki siihen päälle,  ja asiakas lähti isosta loppusummasta huolimatta tyytyväisenä pois. Vielä symppiksempi oli vikan tunnin aikana nin hukassa olevan näköinen mies liikkeeseen. Kysäsin, oliko naisystävä hukassa vai ostoksilla. Piti löytää jotain tyttöystävälle, ei osannut kertoa minkä tyylinen ja päädyttiin johonkin mekkoon. Ei auttanut muu kuin alkaa esittelemään koko mekkovalikoimaa ja lopulta löytyikin tosi kiva mekko ja siihen päälle vielä bolero ja koru. Toivottavasti sielä toisessakin päässä ollaan tyytyväisiä, ettei tarvitsisi heti tulla vaihtamaan :-D

Tälläisessä asussa olin töissä
Shirt Object/Jeans leggings Pieces/Ballerinas Vagabond

Siis toi mun tukka on niin kamala! Pidennykset on hirveässä kunnossa ja muutenkin tyvikasvua sun muuta. Pitäisi ostaa uudet pidennykset ja muutenkin nostaa nämä jokatapauksessa. Mietin vain jaksaisinko odottaa juhannukseen, kun on Espanjan reissu tehty niin ei rasittuisi uusi tukka niin paljon. Ääh ärsyttää! Ja muutenkin haluisin taas ehkä ihan tummanruskean/mustan tukan. Periaatteessa himottaisi kunnolla vaaleanruskea, mutta tiedän että sen väristen pidennysten hankinta olisi pelkkää rahanhukkaa. Palaisin kuitenkin heti takaisin tummempaan :-D Pitää mietiskellä.

Nyt alan pakkaamaan tavaroita ja suuntaan Mäntsälään äitienpäivän viettoon. Moikkamoi!

7 kommenttia:

  1. millon oot menossa espanjaan ja minne päin?

    VastaaPoista
  2. hei. tosi kiva toi sun asu, ja toi paita on yli-ihana päällä, kyn ostin tosiaan sen saman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on niin mukava päällä :-) kiva kun kerroit lukevas blogia siinä kassalla! <3

      Poista
  3. Leikkauta lyhyempi malli, sopis sulle! Eikö oo tylsää aina sama paksu reuhka?

    VastaaPoista
  4. Super rento paita! Tällä hetkellä löytyy samaa punaista päältä [:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela