Yesterday's

torstai 19. huhtikuuta 2012

Moikka! Tulin nopsaa lisäämään kuvan eilisen asusta ja pikkuisista ostoksista. Mun pitää ihan just alkaa vähän siivoilemaan kotia ja laittautumaan iltaa varten. Mennään illalla Helsinkiin Approon, eli sellaiseen korkeakoulujuttuun, jossa kierretään Kallion baareja. Ootan niin paljon iltaa ja muutenkin rakastan kaikkia opiskelijabileitä ja tapahtumia. Meininki niissä on niin hyvä :-)

Niin ja mulla oli tänään aamulla se kirurgian poliklinikan aika. Magneettikuvista näkyi, että sisempi sivuside on revennyt sekä takaristiside vähän. Onneksi mitään leikkausta ei tarvitse tehdä, ellei särky ole kesän loppuun mennessä poistunut, jolloin aletaan miettiä tähystystä. Ja saan vihdoin alkaa kevyillä liikkeillä rasittamaan jalan lihaksia ja pientä kyykkyä sun muuta saa tehdä. Onneksi on parantunut näin hyvin itekseen, vaikka vieläkin särkee varsinkin iltaisin :-)

Eilisen asu:
 Hehe, vähän likainen peili oli kotona... Vois ehkä putsaa sen nyt
 All H&m

Kävin eilen Helsingissä hakemassa lipun tonne Approon ja kerkesin 20min kiertämään Makkaratalon Gina tricotia, ennen seuraavan junan lähtöä takaisin Hyvinkäälle. Etsin sieltä yhtä toppia mutta sitä ei ollut :-( Tälläiset silti tarttui mukaan
Paita 9,95e&rintsikat 9,95e

Vaikka mulla onkin isot rinnat, tykkään pitää tuollaisia rintsikoita löysien paitojen ja toppien alla. Usein olen käyttänyt urheiluliivejä, mutta nuo pitsiset tukivat yllättävän hyvin joten sai vähän kauniimpaa hepenettä vaihteluks :-)

Nyt pakko alkaa siivoamaan, moikkamoi! Ja jos joku on tuonne Approon tulossa, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaa! :-)

5 kommenttia:

 1. ootko liikkunu kaupungilla kylpytakissa? ja miten noi rintsikat voi muka tukea yhtään mitään?! :o

  VastaaPoista
 2. minä tulen approon jee!

  VastaaPoista
 3. Pitää yrittää sitte bongailla sua täältä kotikulmilta :D

  VastaaPoista
 4. Hohohho:D EI toi ole mikään kylpytakki, vaan tarkoitettu ihan käyttövaatteeksi! :) Tämä siis ekalle anonyymille!

  VastaaPoista
 5. joo noi rintsikat kammoksuttaa mua myös, itse kun olen kokoa 65G niin en vois kuvitellakaan pitäväni yhtään mitään tollasia enkä olkaimettomia eikä muutakaan, tavis rättikaupoista ostetut halvat rintsikat jää vaan kaukaiseksi unelmaksi kun mikään muu ei sovi kun merkkirintsikat mitkä maksaa yleensä sen 40e :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela