Valborg!

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Jee isäpuoli sai korjattua mun laturin, eli läppäri on taas takaisin :-D alkoi neljän päivän jälkeen jo vähän Ipadilla naputtelu kyllästyttämään.

Mä odottelen jo malttamattomana, että pääsisin hakemaan Cristiinaa ja saisi vapun aloitettua kunnolla. Päädyin muuten lopulta siihen mekkoon, jonka ostin torstaina H&m:ästä ja minkä palauttamista mietin :-D Näette kuvaa huomenna. Otan pokkarin mukaan ja yritetään muistaa kuvailla paljon illan aikan. Tai edes yksi kuva, jossa näkyisi koko asu...


Hyvää vappua vielä teille kaikille! Olkaa turvallisesti, älkäkää jättäkö ketään yksin. Nähdään taas huomenna <3

4 kommenttia:

  1. Moikka! Hain tänä keväänä opiskelemaan Pkamk.hon liiketaloutta ja mietiskelin tässä että oisko sulla jotain hyviä vinkkejä pääsykokeisiin valmistautumiseen? (:

    VastaaPoista
  2. Samaa olin tulossa kirjoittamaan kuin ylempi kommentoija! Eli vinkkejä liiketalouden pääsykokeisiin. Olis kiva kuulla kuinka itse valmistauduit kyseiseen koitokseen :) Ihan tyyliin kauanko kulutit aikaasi materiaalien parissa, missä luit, luitko tietyn ajan päivässä, teitkö muistiinpanoja jne. Ja sitten millainen koe oli, miten se sujui ja esim. että kyseltiinkö siellä pikku nippelitietoja. En tunne ketään joka opiskelisi kyseistä alaa joten postaus aiheesta olisi todella kiva saada :)

    VastaaPoista
  3. Itsekin haluaisin jotain vinkkejä pääsykokeisiin yms! Minkälaisilla papereilla hait opiskelemaan? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela