Pissed

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Yääh oon niin vittuuntunu tällä hetkellä. Lennän tänään Tanskaan hakemaan yhtä koiraa ja arvatkaa vaan missasinko ensimmäisen lennon... No kait sekin pitää kokea kerran elämässä. Harmittaa vain kun uusi lippu oli 107e ja omasta kukkarostahan se meni. Mutta omaa tyhmyyttä kaikki,kun lähdin kotoa liian myöhään. Nyt jännitetään onko lento varmasti ajoissa, että ehdin jatkolennolle kööpenhaminasta karupiin. Tarkoitus oli käydä yhdellä ostarilla paluulentojen välissä, mutta taidankin pelata varman päälle ja jättää välistä kun on koirakin silloin matkassa :-D köpiksen kentällä on kuitenkin vaikka mitä kauppoja, mm h&m, joten enköhän saa nelisen tuntia kulutettuaja ei tule enää niitä yllättäviä liskuluja enempää...

Muita jotka ovat omaa hölmöyttään missannut lennon?

6 kommenttia:

 1. Osaan kyl kuvitella ton vtutuksen määrän.. varsinki jos alkaa miettii mihi muuhu järkevää sen reilu 100e ois voinu käyttää ;D mut shIT happens..!

  VastaaPoista
 2. mun porukat katto kerran päivämäärän väärin lennosta :D oli lähös kentälle ku tajus että se meniki jo eilen. 2x400e lennot :)

  VastaaPoista
 3. mää melkein missasin kerran lennon Kyprokselle, vaikka mulla oli autokyytikin äidiltä :) Lento lähti joskus 6-7 pintaan aikasin aamulla, mutta kentällähän piti olla se tunti pari aiemmin. Me nukuttiin makoisasti äipän kans ku ois pitänyt olla jo matkalla ja ihme tapahtui.. mä heräsin ja tajusin et ai saaaatana!!! Sitten vaan äkkii ekat kuteet päälle, herättää äiti äkkiä ja siinä paineltii Helsinki-Vantaalle jotain 200 aamulla ja ehdin juuri lennolle, kun vielä soitettiin lentokentälle. Huh eli siis en periaatteessa missannut, mutta kyllä oli sellanen tärinä ja hiki otsassa jännityksen takia. Minuutti myöhemmin olis matka jäänyt tekemättä ja kaverilla ois ollut hyvin tylsä viikko Kyproksella, kun se siellä oli jo valmiiks.

  VastaaPoista
 4. Mikä tuo paidan malli on, joka on kuvassa? :)

  VastaaPoista
 5. Ooops... :D En ole onneksi myöhästynyt lennolta...mutta olen kyllä sählännyt mm. Australian viisumin kanssa. :D

  VastaaPoista
 6. Voi ei, onpas kamalaa :( Itse en ikinä ole myöhästynyt lennolta, lähinnä siksi että menen sinne aina varmaan kahtatuntia ennen siksi että minua stressaa aina kaikki lähtöselvitykset sun muut niin paljon. Varmasti kyllä harmitti :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela