Love lasts forever, but a tattoo lasts six months longer.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tässä tulee vähän paremmat kuvat uusista tatuoinneista. Kävin taas kaverini Oton luona hakattavana ja jälleen kerran oon ihan super tyytyväinen! Ensimmäinen oton tekemä tatuointi oli jalkapöytään tullut sydän 2,5 kuukautta sitten :-) Eilen tehtiin oikeaan kylkeen sana ja vasempaan reiteen pari ruusua.

Olen halunnut kaikissa tatuoinneissani pitää yhdistävänä tekijänä rakkauden. Kun rakastaa ja on rakastettu, selviää mistä tahansa elämässä.
Perinteisesti ruusu liitetään rakkauteen ja feminiinisyyteen.
Ruusu viittaa vertaukseen elämästä: vaikeuksien jälkeen löytyy sisäinen harmonia, yhdentyminen ja onnellisuus.

En tosiaankaan ole missään bikinikunnossa, mutta eipä tatuointejen merkitys olekaan ajatella miltä ne muiden silmissä näyttää ja että voiko nyt tietyn kokoinen ottaa tiettyyn kohtaan tatuointia. Rakastan jokaista kuvaani :-)


Edit//: Ruusut jäävät tuollaisiksi. Halusin alunperinkin pelkät linjat, mutta jos joskus siltä tuntuu, saattaa ne saada varjostuksia tai väriä :-)

36 kommenttia:

  1. Moi Mikaela! Kivoja kuvia, tässähän nousee omakin tatskakuume entisestään. ;) Onko toi ruusukuva jo ihan täysin valmis, vai tuleeko siihen vielä värejä tai paksunnoksia tms? :)

    VastaaPoista
  2. hienoa että voit olla oma itsesi kuvissa, eikä pieniä muotoja tarvitse peitellä! olet todellakin sopusuhtainen ja siitähän miehetkin tykkäävät että ei ole ihan lauta :) olet ihana! :)

    VastaaPoista
  3. oi tykkään tosta tekstista. minäki halluuun!
    http://liisamarian.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. sulla on niin mahtava vartalo! :) ole ylpeä siitä! :)

    VastaaPoista
  5. Mä vaan toivon että tuo ruusu-tatska on vielä kesken...

    VastaaPoista
  6. -kyljessä teksti "love" -> check
    -ruusuja -> check
    -muutama muu teksti kaunolla ja pienellä -> check
    -kenza zouten-sydän jalkapöydässä -> check

    sulla alkaa olla plakkarissa tämän hetken muotitatskat. ei siinä, hienoja kyllä, etenki ruususta pidän tosi paljon. love on vaan tylsin teksti IKINÄ. seuraavana vuorossa se ikuisuus-merkki? :D mutta tärkeintä että sä tykkäät. :) sulla vaan on taipumusta "hairahtua" aina viimeisimpiin muotivillityksiin vaatteissa ja tyylissäkin, toivottavasti nää tatuoinnit on mieluisia hautaan asti!

    VastaaPoista
  7. Tosi kivoja molemmat :) Ja upea kroppahan sulla on! Ihanan naisellinen<3 Olisit tyytyväinen, mä ainakin olisin :)

    VastaaPoista
  8. tykkään paljon, molemmista! voih, en malta odottaa omaa tattooaikaani, joka on toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa :DDD
    Onko viel suunnitelmissa lisää kuvia vai tuleeko ne omana aikanaa jos on tullakseen?

    VastaaPoista
  9. tosi kivat! oot tosi upea mikaela<3

    VastaaPoista
  10. Tosi kivoja, varsinkin toi kyljessä oleva. Jotain ton tapasta oon itekkin miettiny.. simppeliä teksitä, joka merkitsee itselle jotain tärkeää. :)

    VastaaPoista
  11. oot upea! älä unohda sitä ikinä

    VastaaPoista
  12. Todella upeita molemmat, varsinkin tykkään tuosta kyljessä olevasta :)

    VastaaPoista
  13. nyt kommentoin ensimmäistä kertaa, vaikka lukijana olen ollut useamman vuoden.
    aivan ihana tuo ruusutatska, sopii sulle täydellisesti :) monta kertaa on pitäny kommentoida ja näin anona se on paljon helpompaa, mulla on ollu kärjistettynä viha-rakkaus suhde sun blogiin (kärjistetysti sanottuna). oot aina ollut mun lempparibloggaaja top 3, välillä on tullu pudisteltua päätä, mutta "perussuomalaisena" se on johtunu pelkästä kateudesta :) oot niin upea, mun mittakaavalla täydellinen nainen, uskottoman ihana ja uskalias tyylitaju, täydelliset kasvot (etenkin kulmakarvat, silmät ja huulet<3)täydellinen kroppa, näytät espanjalaiselta.. ja se miten rohkeasti kirjoitat mistä kirjoitat, jos on vaikka jotain menny päin... niin kerrot rohkeesti totuuden, moni bloggaaja kaunistelee omaa elämäänsä, mutta sä oot oma ittes ja se on ihailtavaa! :) täällä ilmottautuu yks kateellinen ja "uskollinen" lukija! :) jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  14. aaaaa ihana toi "love", tykkään!! vaikka joku tossa kerkiskin sulle siitä jo vähän vittuileen, mutta se on mun mielestä ihana! vaikka toki vähän kliseinen, mutta silti sellanen minkä kanssa voi elää koko elämänsä (siis tatuointina). ja eikai kukaan voi elää ilman rakkautta?:) siispä IHANA! mun tatuointikuume nousi nyt aika vauhdilla ylöspäin!
    ~ treen neiti

    VastaaPoista
  15. Tuleeko noihin ruusuihin väriä?
    Tuo love on ihana :)

    VastaaPoista
  16. millä fontilla toi sun love-tatska on kirjoitettu?? :)

    VastaaPoista
  17. Onhan toi ruusu vielä kesken?

    VastaaPoista
  18. onpas kauniita ja tyylikkäitä kaikessa yksinkertaisuudessaan! :) itsekin jos tatuointeihin joskus hairahdun varmaan haluaisin jotain samalla tavalla yksinkertaista, ne ovat vain niin tyylikkäitä, vaikka ehkä joidenkin mielestä keskeneräisiltä näyttäisivätkin! Sanoma tässä postauksessasi oli myös kaunis :) blogiasi on ihana lukea!!


    ........... psssssst. mieti miten uskomattoman ihanalta toi ruusu-tatska näyttäis kesällä joidenkin ihanan hempeiden shortsien kanssa!:) vaikka pitsishortsit tai vaikka jotkut mintunvihreät taaai.. :D!

    VastaaPoista
  19. mun mielesta toi ruusu on just ihan mahtava noin, toivottavasti se on jo valmis! ite oon unelmoinu just samantyylisesta ruusuista pelkilla rajoilla, tosin harkitsin myos jos ois ottanu sen valkosella musteella, mut en tieda miten paljon kalliimpi se olis.

    VastaaPoista
  20. Eiks sulla ollu jo kärlek -tatska? Musta jotenki vähän pöljää ottaa sama sana eri kielillä :D Toi ruusu on ihan hieno, vaikka ite tykkään enemmän värikkäistä ruusuista enkä tollasista trendi ääriviivakukista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ihanku jotkut väritetyt oldschool tatskat ei sit olis ihan massajuttu? noi tatskat on tosi hienoja mikaela!

      Poista
  21. Ihanat kuvat!<3 ja ihanat rintaliivit =D mistä mahtaa olla?

    VastaaPoista
  22. ihania!Toi ruusu on just hieno tuolla lailla :) Ja oot ihanan päivettyneen näkönen,Mukavaa kevättä sulle!:)

    VastaaPoista
  23. Toi loven fontti on ihanaihana! Tuo ruusu taasen näyttää mun silmään jotenkin keskeneräiseltä, mutta se voi ihan hyvin johtua vaikkapa turvotuksesta tms. :) Pääasia on kuitenkin että sä rakastat noita!

    VastaaPoista
  24. Hmm... mua vähän ihmetyttää, sulla on ainakin näiden kuvien perusteella aika samanlainen kroppa kun esim. Johanna Tukiaisella, ja silti sulle kommentoidaan että oot upea, bikinivalmis ym., mutta Tuksu on varmaankin näiden samojen ihmisten mielestä jäätävä valas??? Näiden kuvien perusteella sulla on varmaan ainakin 10 kiloa ylipainoa, joka on haitallista terveydelle, erityisesti jos elämäntavat on muutenkin huonot (tupakointi, alkoholi jne.). On tärkeää viihtyä vartalossaan, mutta ylipaino ei todellakaan ole terveellistä (tai kaunista). Jos kuvissa olisi joku yli 10 kiloa alipainoinen, täällä olis aivan järkyttävä luurankokeskustelu ja anoreksiahaukkuminen menossa, ja ehkä joku muutama pro ana kommentoimassa että "oot ihanan laiha". Järki käteen ihmiset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei anonyymi. Yks ylipainoinen täällä ! Rakastan vartaloani, olen edelleen about 10kg ylipainoinen mutta kiinteä, lihakset näkyvät selvästi ja todellakin bikinivalmis. Kommenttisi pisti silmään juuri sen takia ettet todellakaan tiedä mistä puhut. En oikeen itsekkään osaa päättää oletko kateellinen vai tyhmä, avaa silmäsi ja mieti OIKEASTI todella ylipainoisia ihmisiä, en tosin tiedä, voit olla sellainen itsekkin, ja kirjotit kommentin samalla kun söit suklaata, tai sitten voit olla hirvee "kuntoilija" joka rakastaa saarnata. Ajatusmaailmasi kuitenkin on näköjään todella ahdas. Kaikkien parhaaksi voisit siis kertoa mielipiteitäsi vaikka vaan itsellesi!

      Ps. Tuksu, haha.

      Poista
    2. Varmasti oletkin bikinivalmis jos olet kiinteä ja lihaksikas. Se myös kertonee siitä, että olet urheilullinen ja pidät huolta itsestäsi? Mikaela tai Tuksu ei kumpikaan ole lihaksikkaita, timmejä tai bikinivalmiita, mitä se ikinä sitten tarkoittaakin. Ei sillä, että minulla siihen olisi mitään sanottavaa, mutta nämä ovat asioita joita on ihan hyvä miettiä.

      Miksi epäterveellisistä elämäntavoista ei saa huomauttaa? Tupakoijat ja ylipainoiset vievät minunkin verorahojani, ja miten voidaan perustella että ylipainossa tai tupakoinnissa olisi jotain positiivista? Mikaela on kaunis ja todella ystävällisen oloinen nuori nainen, josta hän saa olla ylpeä. Se, että ei pidä itsestään huolta, ei ole ylpeilyn aihe. Kaikki toki tyylillään, mutta miksi se, että mietin asioita vähän seuraavaa pullaa ja röökihetkeä pidemmälle, tekee ajatusmaailmastani ahtaan? En rakasta saarnata, en ole ylipainoinen enkä hirvee kuntoilija, vaan pidän itsestäni huolta ja nautin elämästäni. Ja niin, ei kai kukaan oikeasti puolustele ylipainoaan sillä, että joku muu on vielä lihavampi? "Oon vaan 10 kg ylipainoinen, mutta mieti niitä jotka on OIKEASTI lihavia!", miten se liittyy sinuun tai Mikaelaan yhtään mitenkään?

      Poista
  25. sulla on hyvä ja naisellinen kroppa! älä kuule yhtään kainostele sitä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela