Dip dye

torstai 26. huhtikuuta 2012

Askartelin itselleni tänään liukuvärikynnet näiden ohjeiden mukaan. Noo tulos ei ihan yhta hyvä ollut mutta ehkä näillä menee pari päivää ja jos ei katso läheltä, on ihan kivat :-D Jotkut kynnet ovat aika kamalaa sotkua, kun ei monenkaan uudestaanteon jälkeen tullut näteiksi. Ehkä ensi kerralla onnistuu paremmin :-)


9 kommenttia:

 1. aika söpön väriset niistä kuitenkin tuli :)

  http://liisamarian.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ainakin väriyhdistelmä on aika ihana :)

  VastaaPoista
 3. mä näin ton ohjeen just eile ja ajattelin et pitää kokeilla :) toivottavasti onnistun ees jotenki :D

  VastaaPoista
 4. Heippa Mikaela, mun kysymys ei oikeastaan mitenkään liity tähän postaukseen, mutta olisin erittäin onnellinen jos voisit silti auttaa :). Olen tilannut H&M sivuilta tuotteita, joista osa pitäisi palauttaa. Sivujen ohjeet palautuksesta on aikas surkeat, ja olen monta kertaa lukenut kuinka itse olet palautellut sinne tuotteita niin miten homma toimii? Useamman tuotteen tilauksen vuoksi sain ne isossa laatikossa, joten kuuluuko minun myös palauttaa ne samaisessa laatikossa? jos ei niin millä? Entä pitääkö kuittia laittaa palautukseen mukaan? Ystävällisin terveisin, Uusavuton.

  VastaaPoista
 5. Löysitkös H&M:ltä mitään? ;)

  VastaaPoista
 6. Anonyymille Uusavuton, mä voin yrittää neuvoa, kun oon useamman kerran H&Mltä tilaillut. :) Mun mielestä sun ei tarvii palauttaa sun tilausta samassa laatikossa missä ne tuli. Olishan se vähän tyhmää jos tilaus on iso, ja sitten palauttaa vain pienen osan siitä. Liimaat vain sen tarran siihen pussiin missä lähetät sen :) Sitä tosin ei saa tehdä, että yhdistää monen eri tilauksen palautukset samaan pussiin. Ainakin mulle R-Kioskin setä sanoi aika kipakasti, että niitä ei silloin välttämättä rekisteröidä palautetuks ja se on mun oma vika. No mutta hyvin menivät perille silti! :D
  Ja sinne palautukseen tulee merkata siihen mukana tulleeseen lappuun, että mitkä tuotteet palauttaa ja mitkä ovat palautussyyt. Toivottavasti musta oli edes jotain hyötyä! :)

  VastaaPoista
 7. Oli paljon apua!! Kiitos kaunis : ) uusavuton..

  VastaaPoista
 8. Kiitos tästä, oli ihan mahtava vinkki ja pakko on päästä heti vkloppuna kokeilemaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela