Book lovers never go to bed alone

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kävin tänään koulun jälkeen tekemässä kirjastolla paria koulujuttua. Yleensä en ole edes eksynyt kiertelemään hyllyjen väliin, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen. Mulle on pienestä pitäen luettu ja olen koko ikäni lukenut itsekin paljon. Ala-asteella ahmin monta Pollux-heppaklubin kirjaa kuussa ja ylä asteellakin kymmeniä kirjoja vuodessa. Ajan myötä aika lukemiseen on jäänyt vähemmälle ja lukeminen on melkeempä jäänyt muutamaan kirjaan vuodessa. Joskus enemmän, joskus vähemmän.

Tänään lainasin neljä kirjaa ja vitsit tuntui niin hyvältä lähteä ulos kirjastosta ne sylissä. Koulu loppuu parin viikon kuluttua, enkä koko kesänä tee keskimäärin kuin 6-20 tuntia viikossa töitä joten aion käyttää aikaani pitkästä aikaa rentoutumalla kirjojen parissa. Tulossa on kesä, jolloin on aikaa myös lomailla. Toukokuun lopun Lontoon matkan lisäksi sain eilen varmistettua itselle viikon loman 13.-19.6., jolloin pääsen pitkästä aikaa käymään Espanjassa. Isällä on Costa Del Solilla asunto ja olen viimeksi käynyt siellä 2008 kesällä! Ja he kuitenkin käyvät siellä 2-4 kertaa vuodessa. Aina mulla ollut töitä, etten ole päässyt. Ihana päästä köllöttelemään viikoksi aurinkoon tutuille kulmille ja aion raahata sinne ison pinon kirjoja luettavaksi! ;-)

Kirjasta Oikeanlaista kemiaa

Kommenttiboksiin voitte laitella vinkkejä hyvistä hömppäkirjoista, dekkareista ja Torey Haydenin kirjojen tyyppisistä kirjoista :-) Mielelläni löytäisin uusia hyviä kirjoja luettavaksi!

11 kommenttia:

 1. Suosittelen äänikirjoja! Ovat niin helppoja.
  Aurinkoa on jotenkin hankala ottaa kirjan kanssa, kun kädet väsyy koko ajan ja aurinko häikäisee silmään. Joten äänikirjan kanssa voi vaan köllötellä silmät kiinni.

  Olen kuunnellut twiligh-saagan, juuri AHMIN Hunger games-trilogian ja nyt kuuntelen David Nichollsin One day -bestselleriä.

  Ja suosittelen suurella sydämellä (luettavaksi) kirjaa When God Was A Rabbit. Mullistava lukukokemus.

  VastaaPoista
 2. Aijoo, ja kun dekkareita kyselit niin kannattaa todellakin lukea Wallanderit.

  VastaaPoista
 3. eat pray love on yks omista lemppari kirjoista!! suosittelen kovasti :)

  VastaaPoista
 4. Lauren Conradin LA Candy kirjat on hyviä ja oon ite viime aikoina hurahtanut Maggie Aldersonin ja Lindsey Kelkin kirjoihin. En tosin tiedä saako noita jälkimmäisiä suomeksi.

  VastaaPoista
 5. Ootko lukenut Sinkkuelämää kirjoja? Itse ostin cdon.comista molemmat ja tuli luettua parissa viikossa! Aivan parhautta! :)

  VastaaPoista
 6. Haydenilta on tullut uusi suomennos:viattomat.Ei ole tositapahtumiin perustuva, mutta ihan ok, jos Haydenistä tykkää.Jodi Picoultin 3 kirjaa on kans todella hyviä. Koruton totuus, Sisareni puolesta ja Yhdeksäntoista minuuttia.

  VastaaPoista
 7. Toi Prep-elämänkoulu on mun lempikirjani, aivan mahtava!:)

  VastaaPoista
 8. Paras ikinä lukemani kirja on Nancy. Äiti suositteli sitä joskus mulle ja sano että rakastuisin siihen varmasti ja niinhän siinä kävi, aivan mahtava, siun on pakko lukee se että näät miks hehkutan sitä! Vaikka se mitää kevyttä hömppä luettavaa ei kyllä oikee ole.

  VastaaPoista
 9. Ei muuten ollenkaan liity postaukseen, mut olisi kiva tietää että paljon olet saanut laihdutettua? Ainakin puhuit joskus, että alat kuntoilemaan ja olet minusta paljon kuntoillutkin. Niin vaikka jotain kilo määrää ja missä ajassa, vaikka siitä asti kun alotit ja siihe kun rikoit polvesi :/ Itsellä on myös painon pudotus menossa ja tarvis inspistä :(

  VastaaPoista
 10. MARIAN KEYS! parasta hömppää ever :D just semmosta rantalukemista. tarpeeks kevyttä mutta silti loistavat juonen käänteet. Keyssillä on tuo "sarja" joka kertoo Walsin (en nyt muista miten kirjoitetaa) perheestä, mihin toi Enkelit-kirjakin kuuluu. ei oo väliä missä järjestyksessä niitä lukee, mutta ne kertovat jokainen eri tyttärestä tarinan. suosittelen.
  sitte jos haluu jotain vähän jännempää luettavaa (mutta kuitenkin tarpeeks kevyttä ettei tarvi aivonystyröitä liikaa rasittaa) niin suosittelen liza marklundin (onkohan oikein kirjotettu) sarjaa mikä kertoo toimittaja annika benkstonista (tääki sukunimi meni ihan viturallee :D).

  VastaaPoista
 11. Jos et vielä oo lukenu (mitä epäilen kun tuo Sinkkuelämää löytyi tuolta hyllyltä) niin kannattaa lukea sekä Carrie diaries ja Carrien ensimmäinen kesä NYssä. En oo varma onko nuo ne viralliset nimet mutmut Candace Bushnellia ovatb:))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela