8/4

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Toivottavasti kaikilla on ollut tähän mennessä kiva pääsiäinen :-) Itse oon sitä enimmäkseen viettänyt äidin seurana Mäntsälässä, kun muu talous lähti Leville laskettelemaan. Eilen lauantaina olin kylläkin töissä ja sen jälkeen vielä Sveitsin lasketteluporukan kanssa viettämässä kauden päättäreitä Hyvinkään yöelämässä. Asukuvan unohdin ottaa, mutta tässä tulee lauantain työasu kumminkin. Päälle pääsi heti Köpiksen ostoksia :-)

Shirt&Jeans Pieces

Hehe, tukka kivasti kaulaliinan jäljiltä kun nappasin nää heti töihin tullessa ennen työvuoron alkua :-D Pakko rakastaa pidennyksiä...

Nyt alan katsomaan pari jakso Kostoa (Pyörii sunnuntaisin klo 21 maikkarilla, suosittelen!) ja alan nukkumaan. Ostin töistä uuden takin, niin kuvaan sen huomenna kun pääsen kotiin. Ja huutonettiin on tulossa alkuviikosta paljon kenkiä myyntiin!

Ps. Mulla oli ahkeria siivooja-apulaisia tänään Pipsan ja Smartyn pennuista

8 kommenttia:

  1. voi eiiii kun on sulosia karvapalloja!!! :')

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanan värinen tuo sun paita! :)

    VastaaPoista
  3. Uivui!! Ihania "lampaan villoja" ja vielä monta kappaletta <3 itsellä kotona ranskanbulldogin pentu, mutta kyllä kaikki koiralapset on ihania, rodusta riippumatta :) ja sulla ihana asu!! Tulikohan nyt tarpeeks monta ihana sanaa :D

    VastaaPoista
  4. Ihana paita ja noi pennut on niin ihania :--D voi että

    VastaaPoista
  5. Oot hoikistunut hirmuna!:)

    VastaaPoista
  6. tosi kiva asu ja toi paita on ihana, mut olis ehkä musta näyttänyt paremmalta jos se ei ois ollut tolleen housujen sisällä... :)

    VastaaPoista
  7. Ihana paita! <3
    http://stylecopycatting.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela