Vkl

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Moikka! En ole oikein kerennyt ja jaksanut postailla, koska läppärini laturin johto on kulunut poikki ja annan isäpuoleni tänään kokeilla saako hän sen kuntoon vai pitääkö ostaa uusi. Onneksi Ipadilla saa käytyä netissä ja postattua nyt edes jotain :-)

Mulla on muutenkin ollut todella kiireinen viikonloppu. Perjantaina lähdin jo viiden aikaan Helsinkiin. Käytiin Anin kanssa istuskelemassa Lasipalatsin ja Mbarin terasseilla, jonka jälkeen Miro liittyi seuraan ja mentiin Namun terassin kutsuvieras avajaisiin. Siellä viihdyttiin vähän yli puolen yön. Menin lauantaina töihin kymmeneen tekemään 8 tunnin työpäivän, joten ei kamalan kauaavoinit olla :-)

Lauantain töiden jälkeen Cristiin tuli mun luo ja käytiin täällä hyvinkäällä Amarillossa ja Klubilla. Ilta venyi johonkin aamu kuuteen asti eli tämä päivä on mennyt aika väsyneissä tunnelmissa.

Nyt mulla on koulua yhdeksästä kahteentoista, jonka jälkeen lähden Mäntsälään valmistautumaan vapun viettoon. Suuntana on Fredan tivoli ja opiskelijbileet:-) Postailen tänään jotain vielä ennen ulos lähtöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela