Uutta

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Moikka! Olin eilen Bestsellerin koulutuksessa, jossa meille kerrottiin itse yrityksestä ja kaikkea muutakin myymiseen liittyen. Oon vaan kokoajan enemmän innoissani tuosta uudesta työstä ja lisäksi meidän työporukka on ihan paras :-) Vähän harmittaa kun ei ole tänään eikä huomenna sitä työtä. No, eiköhän ensi viikolla ole ihan tarpeeksi tekemistä, että saadaa liike auki torstaiksi :-D

Sain luvan jo nyt paljastaa blogini lukijoille tämän
Meille on tullut ihan kamalasti kaikkea ihanaa ja varsinkin jos on jotain kalliimpaa, kuten kevättakkia ja päättärimekkoa vailla, kannattaa tarjous hyödyntää :-)

Eilen lähdin koulutuksen jälkeen Cristiinan kanssa Itäkeskukseen (tai mikä Itis nykyään onkaan). Kävin ostamassa Saralle synttärilahjan ja itselle mekon Zarasta ensi keskiviikon blog awardsiin, jonka näette vasta silloin :-)

Myös muutama pikkujuttu sieltä lähti mukaan
 Ballerinat 9,95e ja mintunvärinen pussukka 2,95e H&m
 Tuuheuttava föönausaine 14,95e ja Batisten kuivashampoo ~7e Kicks
Solo mode 5,50e Stockmann

Mietin, että haluatteko että kuvaan tuon Solo moden teille tänne blogiin? Siellä oli paljon kivoja juttuja, mutta jos ketään ei ne kiinnosta niin en sitä tee :-)

Ja mua odotti eilen illalla postissa magneettikuvausohjeiden lisäksi näin kiva uutinen. Toivotaan että leikkausta ei tarvitsisi tehdä ainakaan lähiaikoina, koska on tuo työ jota en todellakaan halua menettää ja lisäksi Lontoon matka kahden kuukauden päästä. Voin sanoa suoraan, että vituttaa ihan kamalasti.

Nyt alan siivoamaan tätä läävää ja sen jälkeen suuntaan suihkuun. Sara pitää illalla synttärijuhlat, joten pitää alkaa valmistautumaan. Menen huomenna töihin Sveitsiin, mutta yritän yöllä tai huomenna illalla keretä ja jaksaa postailla jotain fiksua :-D

4 kommenttia:

 1. Ostin ton Batisten kuivashampoon ja se oli ihan järjetön pettymys! Muut Batisten ns. "normaalit" kuivashampoot on olleet mun lemppareita, mutta toi XXL volume oli kyllä ihan kauheeta kakkaa :P

  VastaaPoista
 2. Hei Mikaela, älä huoli tosta leikkauksesta! Asun eri sairaanhoitopiirin alueella kun sä. Valtakunnallisesti noi asiat toimii sillee että meet käymää tuolla kirurgian polilla jossa lääkäri määrittelee leikkaustarpeen ja tarvittaessa laittaa lähetteen leikkaukseen :) Suomessa hoitotakuu on 6 kk, mikä menee aika täytee. Eli voit laskea jos saat leikkauspäätöksen nii suunnillee elo-syyskuun aikoihin mun päätelmien mukaan olis leikkkaus :) Tosin, jos lääkäri katsoo sen kiireellisemmäksi niin pääset paljon nopeammin!

  Ps. Muut korjatkaa jos oon väärässä! Näin ainakin monella mun työkaverilla.

  VastaaPoista
 3. Tuolla kirurgian poliklinikalla sulle kerrotaan, mitä magn.kuvauksissa näkyi. Ei tarkoita sitä, että joudut automaattisesti leikkaukseen. Itsellä kuvat oli ainakin puhtaat, piikki polveen ja that´s all. Joten älä ressaa =)

  T: elis

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela