Ripsienpidennystarjous/Hyvinkää

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Juteltiin viime ripsihuoltoni yhteydessä Jennan kanssa tarjouksesta blogini lukijoille.
 Viikolle 16 tai 17 (16.-29.4.) varattu ripsienpidennys 70euroa (norm. 95e), joka sisältää halutessaa koristelut, kuten swarovski-kristallit. Lisäksi ensimmäinen laiton yhteydessä varattu ensimmäinen täysihuolto 35euroa (norm alk 50e). Mainitse varauksen yhteydessä blogitarjous :-)
 
Varaukset numerosta 044-3011369/Jenna

Tässä on keskiviikkona Jennan mulle huoltamat ripset. On nää vaan niin kauniit!

Ja alla Jennan muille tekemiä ripsiä

3 kommenttia:

  1. turhamaisuus mitä ilman ei voi elää...

    VastaaPoista
  2. on kyl aivan upeet ripset, mutta mun mielestä täs blogis alkaa olla jo vähän turhan paljon mainoksia! harmittaa kun kerrot omasta elämästäs, asuistas ja päivistäs nykyää nii vähän.. vaikka on varmasti mahtavaa,että saa rahaa ja lahjoja niin olis kiva jos keskittyisit enemmän bloggaamiseen kuin mainostamiseen, sillä sun lukijat on kiinnostunu susta enemmän kuin alennuskoodeista :) en oo varmaan missään muussa blogissa nähnyt yhtä paljon mainosbannereitakaan kuin tässä. mut kaikkee hyvää sulle! :)

    VastaaPoista
  3. ano nro 2 puhuu kyl totta. mä aloin aikoinani lukemaan sun blogia nimenomaan sun takia. iso osa postauksista on nykyään mainoksia joten harvoin enää avaan edes sun blogia vaan merkkaa blogin aina vaan luetuksi. lisää päiväasuja sun muita turhamaisuuksia kiitos :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela