Polviuutisia

torstai 22. maaliskuuta 2012


Moikka! Taas tulen höpöttelemään tästä jalasta teille :-D Eilen kävin Mehiläisessä lääkärillä ja vääntelyn jälkeen tultiin siihen tuloksee, että sisempi sivuside on napsahtanut kokonaan poikki, eikä vain venähtänyt. Sitä teistä monet epäilikin, että ei pelkkä venähdys ole kyseessä. Sieltä sitten suoraan sairaalalle ortopedin luoksen uudestaan vääntämään itkua, kun piti uudestaan väännellä tätä polvea että osataan valita oikeia ortoosi. Ei tunnu kovin kivalta, kun reittä pidetään paikallaa ja muuta jalkaa polvesta alaspäin venytetään ulospäin vaakasuunnassa :-D Sain sitten tollaisen kivan kaverin jalkaan pidettäväksi päivin ja öin ainakin maanantaihin asti, että polvi ei pääse vääntymään ulospäin.

Maanantaina menen magneettikuvaukseen, joten silloin ollaan taas hieman fiksumpia mitä tän polven kanssa tehdään.

Mutta joo, nyt lähen tän hökötyksen kanssa töihin laskettelukeskukseen. Olinhan mä ruhtinaaliset 25min tässä kotona, kun tulin juuri Vilasta töistä :-D Uni ainakin maittanut iltaisin.

15 kommenttia:

 1. Voi ei....paranemisia toivottelen... =)

  VastaaPoista
 2. Ikävä juttu :(Pystytkö kunnolla edes työskentelemään ton hökötyksen kanssa? Toivottavasti polvi paranee pikaisesti, koita jaksaa! :)

  VastaaPoista
 3. Take care! Mulla oli tollanen 2 kuukautta jalassa, kun polvi leikattiin. :D

  VastaaPoista
 4. Voi että, harmi tuollainen, mutta onneksi sait apua! Tiedätkö muuten mistä toi koko juttu johtuu? :O

  jm-blogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Miten oot viihtynyt siellä Vilassa? :) Voisitko joskus tehdä postauksen vaatekaupoassa työskentelemisestä ja hakemisesta?

  VastaaPoista
 6. Voi pieni, etkö sinä jo ansaitsisi sairauslomaakin?:(

  VastaaPoista
 7. Miten pystyt olemaan kummassakin töissä + koulu? Eikö tulorajat pauku?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen koulustani kertonut, eli sitä on vain muutaman kerran viikossa kun tavataan tunti pari projektiryhmän kanssa. Ja pystyy olemaan myös pois, koska tehdään niin paljon töitä kotona.

   Töissä olen täällä iltaisin ja hoitanut sillain että kerkeän kumpaankin :) ja tää laskettelykeskus sulkee 8.4. Joten ei enää kauaa jälkelläkään. Tulorajassa varmaan tarkoitit tukien rajoja. En nosta mitään tukia, joten siihen ei ole pelkoa!

   Poista
 8. Auuuts :( toivottavasti saat jalkas kuntoon!
  Mikäli sua ei turhien kyselyiden pohjalta ala sattuun päähänkin, olisin kysyny noista sun teipeistä. Kun sanoit, että toi huuto.netin tukka on ihan hyväkuntosta (nimim. ei enää rapunzelia ikinä kiitos), niin onko se teippi kans, vai kannattaaks käydä suoraan ostaan jotain muuta teippiä? Kiitos hirveesti, ja jaksamista linkkaamiseen :)

  VastaaPoista
 9. Mullakin on ollut tuollainen polvileikkauksen jälkeen kerran neljäviikkkoa ja se meni ihan yläreidestä nilkkaan asti. Suosittelen pitämään sitä oikeasti ja lepuuttamaan jalkaa koska se on ainut keino että paranee :)

  Tsemppiä polven kanssa ja paranemista myös :)

  VastaaPoista
 10. Sama... Mulla oli toi 7 viikkoa jalassa päivin öin... :/

  VastaaPoista
 11. Niiin tutun näkönen vehje toi saranaortoosi.... Jaksamisia!

  VastaaPoista
 12. Mun äiti oli just elokuussa leikkauksessa, ku sillä meni takaristiside poikki kun tippui hevosen selästä. Se oli tosi iso leikkaus ja kuulemma suomessa tehdään useammin sydänleikkauksia kuin takaristiside leikkauksia :/ Leikkauksen jälkeen sillä oli kaks viikkoa kipsi koko jalassa ja vaan kymmenen kiloa sai varata jalalle painoa. Nyt vasta puolen vuoden jälkeen se on täysin kunnossa. Mut tsemppii ja jaksamisia sulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela