Överlyckligt

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Miksi mä näytän aina ihan tyhmältä kaikissa yhteiskuvissa :-D mulla ei tosiaankaan ole fotogeenejä

Tulin vähän kertomaan kuulumisia viikonlopulta. Käytiin eilen Petran kanssa Itäkeskuksessa shoppailemassa ja illalla lähdettiin ulos mun muutaman kaveripojan kanssa täältä hyvinkäältä. Päädyttiin Helsinkiin Onnelaan ja Petran kanssa käytiin vielä pikavisiitillä moikkaamassa järjestyksenvalvojana työskentelevää kaveriani Namussa. Tänään on vuorossa taas juhlimista, mutta vähän rauhallisemmin, joten mennään vaan Namuun :-)

Puhuttiin myös mun aikaisemmin kirjoittamistani fiiliksistä ja päästiin yhteisymmärrykseen. Onneksi Petra sanoikin, että eilen oli tosi kivaa ja Onnela oli hyvä paikka. Itse en taas siitä oikein tykkää, mutta eilen oli kieltämättä kivaa :-) Kundit tuli sitten vielä mun luo muutamaksi tunniksi jatkoille, pelattiin Aliasta ja juteltiin.

Tänään päivä on mennyt nukkuessa ja pienoista dagen efteriä potiessa.

Niin ja eilen tosi kivan illan lisäksi sain todella mieluisia uutisia. Olin keskiviikkona työhaastattelussa Hyvinkäälle tässä kuussa avattavaan Vilaan ja eilen soitettiin, että sain paikan! Arvatkaa vaan kuinka paljon uutiset piristivät mua, koska olin perjantaina vielä aamupäivästä Helsingissä ollessa todella huonolla ja masentuneella tuulella. Työ on toivomaani osa-aikaista, joten menee hyvin koulun ohella :-) Oon niin onnellinen, koska en ole ikinä työskennellyt vaateliikkeessä ja olen kertonutkin haaveilevani sisäänostajan ammatista tulevaisuudessa. Nyt sain edes vähän jalkaa oven väliin ja pääsen tutustumaan millaista työskentely vaatteiden parissa on. Plus Vilassa on todella kivoja vaatteita ja Piecesillä ihania asusteita ja liikkeen vaatteisiin pitää luonnollisesti pukeutua työajalla :-)

Tälläisiä fiiliksiä tulin päivittelemään :-) Nyt jatkan laittautumista. Kivaa lauantaita kaikille! <3

Ps. Petra siis on ystäväni Ruotsista, johon tutustuin viime keväänä ollessani Tukholmassa Au pairina

14 kommenttia:

 1. Oot ihan tosi nättinä kuvissa, älä huoli ! Ja oon niin kateellinen sulle tosta duunipaikasta, kelpais itellekkin moinen, onneksolkoon !;---)

  anninam.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Pakko kommentoida tätä blogia jo pidemmän aikaa lukeneena ; näin sut eilen Onnelassa ja näytit upealta! wau :)
  Ja hurjasti onnea uudesta työpaikasta, oon itse myös Vilassa töissä ja olen viihtynyt loistavasti, uskon että sullakin tulee olemaan yhtä kivaa!
  Ihanaa kevättä ja kiitos mahtavasta blogista!

  VastaaPoista
 3. Onnea!:) siellä saat varmaan myös sitten henkilökunta-alennuksen vaatteista

  VastaaPoista
 4. Eiikä! Voi miten kiva juttu toi Vilahomma :--) Onnee kauheesti!

  VastaaPoista
 5. ootte petran kannsa ihanan näkösiä! hei tuli mieleen, kun olen harkinnut au-pairiksi lähtöä ensi vuonna valmistumisen jälkeen, niin olitko jonkun järjestön kautta? entä kuluiko sulla paljon rahaa itseltäsi siellä perus-juttuihin? tai no tuohan on tietysti paikka kohtaista? haaveilisin lähteväni jenkkeihin pidemmäksikin aikaa? suositteletko au-pair-elämää, mun käsityksen mukaan sulla oli mukavaa?!:) mutta perhekin vaikuttaa olennaisesti asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://inhimillinenturhamaisuus.blogspot.com/2011/01/au-pairiksi-tukholmaan.html

   Tuolta löydät vastaukset :-) ja itsellä meni kuussa tuol 1000kr viikossa lisäksi joku 2 000kr kuussa :-)

   Poista
 6. Oon onnellinen sun puolesta että asiat kääntys parhain päin ja saitte juteltua Petran kanssa siitä sun postauksesta ja toi työpaikkakin kuulostaa mahtavalta :)

  VastaaPoista
 7. ihanan näkönen oot! pitsijuttu<3

  VastaaPoista
 8. Siis se Namun järkkäri on niiiiiin komeeee... Mä en kestääääähhh ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mustaki! En malta odottaa että saan viedä sen hemma hos mig ;---------------)

   Poista
 9. ei teillä kummallakaan näytä noita fotogeenejä olevan.

  VastaaPoista
 10. empä usko että ton näkösenä sitä järkkärii himaas viet jos nyt ruotsia oikein ymmärsin:)

  VastaaPoista
 11. Ei kyllä taida järkkäri lähteä hemma hos dig... Jos tää on paras kuva minkä ootte saanu aikaa nii oijoi, kantsisko miettiä laitatko tällästä tänne. Näytätte järkyttäviltä.

  VastaaPoista
 12. Ihan tiedoksi että se järkkäri on mun tosi hyvä kaveri ja juho ite kirjotti ton yhen kommentin johon vastasin :-D pelkkää kavereiden keskistä vitsailua

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela