Kuulumisia ja solkun etsintää

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Hejsan! En ole kerennyt postailemaan kouluasioiden ja kiireiden takia. Tälläkin hetkellä olen kirjastolla kirjottamassa toista teoriaa, joka pitäisi saada tänään valmiiksi. Mutta pitäähän tässä taukoa pitää välillä :-D

Huulen turpoamiselle ei löytynyt syytä, mutta maanantaiaamuna se oli jo laskenut aivan normaaliksi. Soitin päivystykseen sunnuntaina, ja sanoivat että syö antihistamiinia ja jos ei ole laskenut maanantaiksi, niin lääkäriin. Ilmeisesti allergialääkkeet ja maltti auttoivat, eikä tarvinnut lääkäriin asti mennä :-)

Eilinen meni sairaalassa polvea näyttäessä ja äitiä katsoessa. Äidin, isäpuolen ja pikkuveljen piti lähteä sinne New Yorkiin viime perjantaina, mutta matka peruuntui äidin todella pahan keuhkokuumeen vuoksi. Raukka on ollut sairaana yli viikon ja perjantaina joutui sairaalaan, koska tauti mennyt niin pahaksi. Siksi olin viikonlopunkin Mäntsälässä auttamassa koirien hoidossa, koska isäpuoli vietti lähes kaiken ajan äidin seurana sairaalalla. Nyt täytyy vaan pitää peukkuja, että saataisiin äiti pian kotiin.


Aloitin viime viikolla käymään taas solariumissa ja kysyisinkin kaikilta Hyvinkääläisiltä, että mistä löytyy täällä paras solarium? Viikonloppuna kävin Mäntsälässä ja ensimmäisen kerran tänään täällä Hyvinkäällä Hyvässä kunnossa. En tykännyt siitä solkusta ollenkaan koska se oli todella vanhan mallinen sekä sellainen kupera, joten uusiksi en sinne mielellään menisi. Plussaa tosin oli, että se sijaitsee 50metrin päässä kotoa. Googlailun tuloksena solkkuja olisi ainakin yhdessä kynsistudiossa, Hyvinkään kuntokeskuksessa ja VehkaCenterissä. Eli mitä näistä suosittelisitte? :-)

Nyt pitää jatkaa, pusspuss!

14 kommenttia:

  1. Hyvinkäällä on tosiaan aika heikosti noita solariumeja, että tuossa ne olivatkin mitä luettelit jo... Itse en ole käynyt yhdessäkään, etten osaa sen puolesta kyllä yhtään neuvoa mihin kannattaisi mennä. :D Muistaakseni tuosta kynsistudion solkusta olen kuullut ihan hyvää palatetta, että sitä kannattaa varmaan kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. öö vehkacenteristä oon kuullut kai ihan hyvää juttua, eikä ollut mikään kalliskaan :)

    VastaaPoista
  3. Vehkacenterin solarium ei oo ainakaan niin tehokas kuin Hyvässä Kunnossa ! Mutta se kyllä suhteessa halvempi, 6e/kerta :)

    VastaaPoista
  4. Itse kun kävin villimimmissä pari vuotta sitten, en ollut kovin tyytyväinen.. lamput oli aika heikot. Afrodite ja Adonis on halpa, muistaakseni 5e/krt ja siellä saa olla 30 min kerrallaan. Kyllähän siinä ruskettuu, mutta aika tuskaa siel se 30 min köllötellä (eikä hirveen terveellistäkään). Täten suosittelen cicis'iä :)

    VastaaPoista
  5. Cici'sin solkku itessään on kyl joo hyvä mut se on ahdattu tosi pieneen tilaan ja liikkeen henkilökunta aika töykeitä. Itse käyn rajamäen uimahallin solkussa vaikka ajomatkaa vähän tuleeki, mut solkku on hyvä ja on kunnon lukollinen siisti huone. VehkaCenteristä en tiennykkään, vois ite koklata kans sitä jos vaiks ois hyvä. :)

    VastaaPoista
  6. Hei! Voisit tehdä solkku-postauksen. Kerro tarkemmin plussat,miinukset, keskivertohinnat ja kuinka usein käytännössä "saa" käydä tuossa ihosyöpäkapselissa :) ite en oo viel koskaan käynyt,mut kiinnostais ainakin kerran käydä ennen kesää,sillä se ymmärtääkseni vähentää aurinkoihottuman riskiä (mikä mulle tulee joka kesä). Itse oon ihastunut suihkurusketukseen,jossa käväisinkin eäjust eilen hakeen brunaa pintaan ;)

    VastaaPoista
  7. Jee, tupakka ja solkku= ihanan ennenaikaisesti vanhentunut iho <3 Pus pus.

    VastaaPoista
  8. Haha, toi kuva Snookista on paras :DD

    VastaaPoista
  9. Cici's on ollu hyvä :)

    VastaaPoista
  10. Hei, ehkä olisit kiinnostunut vielä tästä Hyva Kunton solariumista, jos saisit tosi halvalla? ota ytheyttä, liinaringas@hotmail.com Kiitos :)

    VastaaPoista
  11. Moikka! Googlettelin hyvinkäältä solkkuja ja päädyin tänne blogiin... mihinkäs päädyit ja löytykö hyvää paikkaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cici'sissä olen nyt käynyt kun muuttanut uusiin tiloihin, niin tuoksu ei enää ota henkeen :-)

      Poista
  12. Mä kävin ennen kans cici'sissä mut se akryyli kynsien haju otti nenään pahasti ja ahdas entisen liikkeen tila oli mielestäni kamala! Järvenpäässä kampaamo fab:issa oon käyny nyt muutaman kerran ja se on ollut kiva paikka! :) eikö hyvinkäällä muka oo ton enempää solariumeja? :o hyvästä kunnosta en oo koskaan mitään hyvää kuullu ja cici'sin tytöt ollu tosi töykeitä aina! Whats up, mihin kannattaa siis mennä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä niistä cici'sin työntekijöistä! Tulee aina vähän sellanen fiilis, että sori ku tuun nyt vaan solkkuun tänne. Kiusallinen tilanne joka kerta. Twister-kampaamossa ilmeisesti on, mutta en ole sielä käynyt. Eli cici'siin ostin tässä pari kk sitten kymppikortin (50e)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela