Four fucking years

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012


 Tänään Inhimillinen  turhamaisuus viettää 4-vuotis syntymäpäiväänsä! :-) Pitkä matka on kuljettu blogin kanssa ja toivottavasti on vielä monta yhteistä vuotta edessä.

Haluan kiittää Teitä kaikkia, että eksytte blogiini päivittäin, jaatte iloni ja suruni, piristätte sekä tsemppaatte mua tarvittaessa. Teidän ansiosta olen tässä blogini kanssa :-) Olen saanut mahdollisuuden osallistua upeisiin tapahtumiin, olen monia kokemuksia rikkaampi sekä kasvanut ihmisenä blogin ansiosta. Te kaikki lukijat, niin vanhat kuin uuden, olette mulle todella tärkeitä. Kiitos kiitos kiitos! <3

Alkuviikko on ollut hiljaisempaa blogin kanssa, koska on ollut kamala kiire koko ajan. Viikonloppuna kuitenkin kerkeän postailla, koska mulle kävi niinkin kiva juttu tänään, kuin että liukastuin ja kaaduin, jonka ansiosta mun vasemman polven sisempi sisäside on venähtänyt. Muutaman päivän joudun vääntämään itkua polvea liikutellessa ja kävely on vaikeaa, joten en pysty lähtemään sinne Tukholmaan käymään. Tätäen pyhitän viikonlopun blogille, koulujutuille sekä koirien hoitamiselle. Yay!

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea blogillesi! Tykkään tästä blogista just siksi että kerrot täällä välillä niitä elämän nurjan puolenkin asioita ja vaikutat aidolta :)

  Jatka samaan mallii ja paljon tsemppiä polven kanssa!

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa; luin nuo vuoden 2009 postaukset ja vaikutat tosi ihanalta ja symppikseltä! :)

  VastaaPoista
 3. OISIT TULLU TUKHOLMAA KU MÄKI MEEN TÄNÄÄ!!!! -Malla

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela