Ain't no mountain high enough

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Hejsan! Blogissa on ollut suht hiljaista, koska mun elämä on tosiaan todella hektistä tällä hetkellä. Hyvänä esimerkkinä toimii tää päivä; klo 11-14 töitä, sen jälkeen kampaajalla (leikkasin vaan malliin tukkaa, ei mitään erillisen postauksen arvoista) ja postissa käyminen, Anttilassa piipahdus, autolla penkkaan juuttuminen, solarium ja pikainen ruuan haukkaaminen kotona, klo 17 takaisin töihin ja kotona olin yhdeksän jälkeen. Sitten majoituin sohvalle, katselin Sorosity wars-leffan telkasta ja nyt olen sängyssä silmät ristissä. Onneksi huomenna on kokonainen vapaapäivä :-)

Keskiviikko oli melkein samanlainen, eli menin kamalalla vauhdilla paikasta toiseen. Niin ja mulla oli ensimmäinen työpäivä Vilassa silloin! Olin auttamassa vaatteiden purkamisessa ja lähetyslistojen tarkastuksessa. Oon niin fiilareissa ollut tuosta työstä ja nyt vielä enemmän. Keskiviikkona olin kahdestaan myymäläpäällikön kanssa tekemässä duunia, mutta maanantaina tapaan muutkin työt aloittavat tytöt ja yhteinen uurastus liikkeen kuntoon saamikseksi avajaisiin alkaa :-)

Keskiviikkona töiden jälkeen hoidin parit asiat ja suuntasin Helsinkiin Raflarumba 2012 jatkoille The Tigeriin. Pitkän päivän ja raflakierroksen missaamisen vuoksi olin liikenteessä ihan autolla. Oli kuitenkin tosi kivaa! Tuli tanssittua teekkarikundien kanssa ja tutustuttua taas uusiin ihmisiin. Niin ja terkkuja sille ihanalle Puputytölle, joka tuli kertomaa lukevansa blogia! <3


Oon viimeisen viikon aikana havahtunut niin monta kertaa siihen tunteeseen, kuinka hyvä elämä mulla on. Huomaan vain hymyileväni tyhmänä yksikseni :-D Ehkä vähän törkeää sanoa, mutta mun mielestä ansaitsen tän hetkisen elämäntilanteeni. Olen onnellinen elämääni tässä ja nyt. Mun elämään on mahtunut paljon ruoraan sanottuna paskaa ja koettelemuksia. Mun mielestä jokaisella on oikeus olla häpeilemättä ihan helvetin onnellinen, jos sitä oikeasti on ja myös näyttää sen. Siitä tunteesta pitää nauttia.

Huomenna otan projektikseni käydä läpi vaatekaapit. Aion karsia isolla kädellä vaatteita myytäväksi, koska musta vähän tuntuu että kannan ainakin alussa aika rivakkaan tahtiin uutta vaatetta kotiin töistä :-D Kuitenkin niitä vaatteita pitää töissä pitää, niin pitää valikoimaakin olla itsellä. Illalla varmaan menen leffaan tai sitten istumaan iltaa Espooseen. Mutta nyt nukkumaan, Nattinatt!

biisi

12 kommenttia:

 1. ihanaa mikaela! ANSAITSET kaiken hyvän mitä saat! nauti siitä :)

  VastaaPoista
 2. nyt on kyllä pakko kysyä, et jäitkö penkkaan siinä anttilan vieressä, torikadulla? menin siitä ohi ja näin siinä auton penkassa :)

  VastaaPoista
 3. Jokaisella on oikeus onneliseen elämään! <3

  VastaaPoista
 4. Elämä tosiaan on valintoja <33 Siksi tosiaan myin kämppäni ja tavarani, ja varasin lentoliput maailmanympäri yli 10kk kestävälle matkalle kohti unelmia.

  Lähtö on pian ja olen onneni kukkuloilla<33 kaikkea hyvää mikaelalle <33

  t: sanna

  VastaaPoista
 5. Ihanaa viikonloppua Mikaela! Mahtavaa että sulla on hyvä fiilis ja tykkäät uudesta työstäsi :)

  VastaaPoista
 6. Mikähän siinä onkin, että tuntuu kuin onnellisuuden hehkuttaminen olisi jotenkin kiellettyä?

  Tosi kiva kuulla, että olet onnellinen! :) Mun mielestä olis ihan mukavaa kuulla useimminkin ihmisiltä siitä, että ne tuntee olevansa onnellisia. Se on jotenkin kovin harvinaista...

  Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä mieli tarttuu aina, siks kannattaakin kuuluttaa omaa onnellisuuttaan ;)

  VastaaPoista
 8. Oot ihana Mikaela. :)

  VastaaPoista
 9. ihanaa kun oot onnellinen <3

  ps blogikirppis? rakastan sun vaatteita! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela