Vk 6 treenit

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

 Maanantai:
Juoksumatto 4km 30min
Vatsat 20min
Venyttely 10min

Keskiviikko:
Juoksumatto 4,5km 30min
Kuntosali (yläkroppa, kyljet) 25min
Venyttely 8min

Torstai:
Juoksumatto 4,5km 30min
Kuntosali (alakroppa) 35min
Venyttelyt 5min

Perjantai:
Juoksumatto 6km 45min
Kuntosali (yläkroppa) 30min
Vatsat ja kyljet 30min
Venyttely 7min

Sunnuntai:
Juoksumatto 4km 30min
Kuntosali (alakroppa, kyljet) 55min
Venyttely 10min


Oon tosi tyytyväinen tähän treeniviikkoon. Eli ens viikosta tehdään vielä parempi ;-)

19 kommenttia:

  1. Treenaatko tuolla paidalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha en tosiaankaan :-D Ihan toppi on siinä päällä

      Poista
  2. Hyvä, kun oot saanu säännöllisyyttä tekemiseen. Seuraavaksi alat vähän rytmittämään treenejäs. Eli välillä juokset vaikka tunnin. Ja välillä reippaampia vetoja vaikka puolen tunnin mattojuoksun aikana. Kroppa tottuu yksipuolisiin treeneihin, eikä se sitten ole enää niin kehittävää. Ja välillä voimapäivä ja välillä ihan palauttavia juttuja! Tsemppiä vaan!

    VastaaPoista
  3. miksi pidät tätä post was :) :/ :( ? kun kumminkin erään bloggaajan vihamieliset fanit tulee aina oikein joukolla laittamaan vaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun mielestä se ei mennyt läheskään aina noin! :) esim. monissa mikaelan omaa elämää koskevissa postauksissa on paljon ":)"-merkintöjä ":(" sijaan. hauska ja nopea tapa aktivoida lukijoita ottamaan kantaan! itse ainakin tykkäsin klikkailla noita rehellisesti sen mukaan, mitä tykkäsin postauksesta/asusta. se on myös tapa antaa palautetta sellaisista mainoksista, jotka eivät välttämättä kiinnostaneet lukijoita (= olivat turhia).

      - nna

      Poista
  4. jestas, en suosittelisi laittamaan tuossa kunnossa ja noin vähissä vaatteissa kuvia tänne.. ihan meidän muiden takia.

    VastaaPoista
  5. Surulliset anonyymit, voivoi. Hyvä, että olet innostunut liikkumaan etkä häpeile itseäsi täällä vaikka niin moni jaksaakin fleimata! Tulee hyvä mieli sun puolesta :)

    Ne jotka tarttuu tyyliin "tuossa kunnossa ja vähissä vaatteissa" ovat varmaankin itse vielä tanakammassa kunnossa - vituttaisi minuakin. :D

    VastaaPoista
  6. Heei paljos on painoa lähtenyt jo? Laitas vähän väliaikatietoa :)

    VastaaPoista
  7. Moikka! Upeeta että oot saanut liikunnan säännölliseksi osaksi elämää. Mulla tää "elämäntapamuutos" tapahtui viime vuonna näihin aikoihin ja ei voi muuta kuin olla onnellinen, että ei enää ole niin paha sohvaperunaplösö kuin ennen ;)

    Tuosta kuvasta, niin hurjan rohkeaa laittaa tuollainen kuva tänne. Jee! :) Toivottavasti et ota tätä loukkauksena/väärällä tavalla, mutta onkohan tuo toppi (ilmeisesti käytät urheilurintsikoina noita?) tarpeeksi rintoja tukeva? Itsellänikin on luoja suonut tuota povea, joten tiedän, että tukevat urheilurintsikat on ihan MUST. Onko nuo minkä merkkiset? Kuvassa nuo ei ainakaan näytä tukevan hirveästi, joten jos on perus H&M-urheilutoppi niin suosittelen ostamaan kunnon urheilurintsikat. Esimerkiksi Shock Absorberit on ihan huippuja, itselläni on ne kaikkein tukevimmat ja oli kyllä mahti tunne kun ne ekaa kertaa veti päälle - sellaisesta tuesta en nimittäin ollut edes haaveillut :)

    VastaaPoista
  8. voisitko tehdä jossain vaiheessa ruokapäiväkirja tyyppisen postauksen? Periaatteessa noilla treenaamisilla ei oikein oo väliä,jos ruokavalios on huono..liikunta ja syöminen kulkee käsi kädessä :)

    VastaaPoista
  9. Äla välitä noista anoista, hyvännäköinen olet! :)

    VastaaPoista
  10. Hieno tsemppaus sulla liikunnoissa, voi kun itsekin olisin yhtä ahkera :)

    VastaaPoista
  11. oon ylpee susta mikaela:) hyvä, tsemppiä!

    VastaaPoista
  12. Just joo mitä jengiä taas täällä. Sinäki joka toivoit ruokapäiväkirjaa, kuulosti just siltä että haluut päästä vaan pätemään ja mollamaan tän blogin pitäjän ruokavaliota ois se millanen tahansa :D

    Mutta itse asiaan: hei mahtavaa lukea sun treenipäiväkirjoja, laittaa vipinää omiinkin jalkoihin! Muutenkin tykkään sun tyylistä ja tulee tarkastettua tää blogi päivittäin :). Toivoisin vähän pidempiä postauksia ja erityisesti asukuvia, vaikka päällä oiskin ihan vaan vaikka rentoiluasu. Ois myös kiva kuulla miten kodinlaittoprojekti etenee, onko lavuaari jo hankittu ja verhot paikallaan? ;)

    VastaaPoista
  13. muista lepopäivät, muuten kroppa ei pääse palautumaan eikä lihakset pääse kasvamaan :) kandee myös keksiä jotain vaihtelua treeneihin, entä ryhmäliikuntatunnit? käyn itekkin Fit24, todella tyytyväinen :-) Eka personaltrainertunti oli viikko sitten, hyvä ohjelma ja tuttu treineri ni saa vaihdettua ohjelmaaakin ;)

    VastaaPoista
  14. Oot upee! kateelliset heti jauhamassa:D

    VastaaPoista
  15. En oikein ymmärrä kateellisuuslogiikkaa, jos ihmiset olisivat kateellisia "hyvännäköisille", niin miksi kukaan olisi jauhamassa täällä? Maailmassa kun sattuu olemaan kauniimpia ja isotissisempiä niin maan helevatusti.
    Uskoisin, että ihmiset vain purkavat jotain sisäisiä patoumia tai saavat kerta kaikkiaan hyvät fiilikset muiden dissailusta.

    VastaaPoista
  16. oot vetäny ihan hullulla spurtilla tota reeniä kun oot saanu noin hyviä tuloksia ja noin säännölliseks ton liikunnan. tosi hyvä! mäkin ootan täällä että millon "se jää päälle", kun yleensä alkuun on helppo päästä, mut sit jatkaa vaikeempi. Mut upeeta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela