Vinkki itseruskettavalle

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Juuri pääsin maininneeksi, etten ole käyttänyt keinorusketusta pitkään aikaan :-D Tänään kuitenkin on fuksiaiset ja haalarin alle laitan baariin topin, jonka kanssa haalarin voi kietoa vyötäisille. Kädet näyttää paljon paremmalta päivettyneenä, joten eilen hieman läträilin ir:ällä :-)

Selässä on sellainen tietty kohta, johon ei kädet missään asennossa meinaa ylttyä. Käyttämäni itseruskettava vielä sävyttää välittömästi, joten huomaa kunnolla ison vaalean kohdan yläselässä. Lueskelin viime viikolla Niksipirkkaa (oon ihan koukussa!) lehdestä ja siellä oli vinkki aurinkorasvan levittämiseen.

Nimittäin ruuan laittoon tarkoitettu nuolija! Ostin joskus Ikeasta setin, jossa oli kapea ja tuo paksu nuolija ja jälkimmäinen oli TÄYDELLINEN levittämiseen :-D Suosittelen!

Nyt alan valmistautumaan iltaa varten, palaillaan huomenna :-)

8 kommenttia:

 1. Kun olet baarissa tai ylipäänsä juhlimassa niin kuinka paljon juot alkoholia? Otatko sivistyneesti vai aina vähän enemmän?: ) Tätä on ehkä vähän vaikee määritellä mutta ymmärrät varmaan kysymyksen tarkoituksen.

  VastaaPoista
 2. mul on tota samaa itseruskettavaa! paras mitä oon kokeillu:)

  VastaaPoista
 3. Hmm levittäisköhän toi paremmin ruskettavaa myös niille kohdille, johon kädetkin yltää, ootko tullu testanneeks? Oon maailman surkein ir-levittäjä, joten joku apuväline ei ois pahitteeks! :D

  Anna
  livetolove-anna.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Voispa olla hassu fiilis, niinku levittelis jotain kuorrutetta :D

  VastaaPoista
 5. tosi hyvä vinkki muuten! pitää kokeilla heti:D mistä tota itseruskettavaa saa? onko jotain tiettyä ostopaikkaa vai ihan normaalisti löytyy kaupoista?

  VastaaPoista
 6. tuli levitettyä rasvaa tatuointiin myös nuolijalla,koska oli hankalassa paikassa... toimii :D

  VastaaPoista
 7. Sullahan on ilmeisesti muutama Korsin laukku ja pidät niistä kovasti. Harkitsen itse jonkun Korsin laukun ostamista, mutta kuluuko niistä ne metalliosat mielestäsi tai muuttuuko niissä väri?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela