V-day

tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvää ystävänpäivää kaikille! <3
 Itse en aio päivää mitenkään viettää, koska tänään on aivan normaali koulu- ja työpäivä. Vietinkin tavallaan ystävänpäivän jo lauantaina Cristiinan kanssa leffassa ja lahjoja vaihtaen.

Jotenkin sinkkuna ystävänpäivä on todella turhauttava. Rakastan kaikkia tälläisiä hömpötyksiä ja mikä olisikaan kivempaa, kuin piristää omaa poikaystävää jollakin kivalla asialla, esimerkiksi viemällä syömään, tekemällä ruokaa tai ihan vaan leffailtaa viettäen. Jotain pientä ekstraa tavallisen viikon keskelle. Tietenkin ystävänpäivän voi viettää ystävienkin kanssa, mutta kuitenkin tuntuu että tämä päivä on tarkoitettu niille pariskunnille. Tuleehan sana ystävänpäivä Valentine's daysta.

No mutta tuskin olen ainoa, joka tätä päivää viettää yksin. Tänään onkin hyvä mahdollisuus viettää aikaa oman ihanan itsesi kanssa, joten miltä kuulostaisi vaikka ihanan leivoksen hakeminen kaupasta, pari jaksoa lempisarjaasi ja lasillinen viiniä? Ei pahalta ainakaan omasta mielestä ;-)

Loppuun vielä pari ystävänpäivätarjousta :-)

9 kommenttia:

 1. Ei liity postaukseen, mutta eiks sulla oo Michael Korsin Hamilton tote (?) Ostitkohan Nykistä sen? Mistä sieltä ja muistatko mitä maksoi? Olisin tooooodella kiitollinen jos vastaisit!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on niitä kaksi ja toisen toi mummo mykistä :-) Muistaakseni osti sen Macy'sistä. Ja reilu 300 dollaria maksoi kuulemma, mutta jää kuitenkin lähes 100e halvemmaksi kuin suomessa :-)

   Poista
 2. Ai olet sinkku? Luulin että seurustelet sen yhden pojan kanssa jota tapailit vähän aikaa sitten? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehen :-) Tapailtiin tosiaan kuukauden päivät, mutta se jäi siihen. Ikäeron huomasi ja kiinnostus lopahti. Nyt on jo ihan uudet miehet kuvioissa haha ;-)

   Poista
  2. Hehe, oikein! Hyvä että uudet kuviot, etkä jää yhteen mieheen jumittamaan, jos ei onnistu :)

   Poista
 3. ihanaa ystävänpäivää mikaela :) vitsi, en jotenkin vieläkään käsitä, että asutaan tällä hetkellä samassa kaupungissa! oon seuraillut sun blogia jo iät ja ajat ja nyt voi olla mahdollista, että törmätään jossan toisiimme ;-)

  VastaaPoista
 4. Tuleehan sana ystävänpäivä Valentine's daysta


  jaahas... ei kannata tehä turhaan tollaisia viittauksia jossei oikeasta alkuperästä mittään tiedä.

  VastaaPoista
 5. Mulle tää on ainakin ollu ihan normaali päivä, vaikka seurustelen. Toki se että meidän välillä on 200 kilometriä voi vaikuttaa asiaan mut mulle ainakin riittää ihan se et toivottaa hyvää ystävänpäivää. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela