Uutta puhelimelle

maanantai 27. helmikuuta 2012

Sain äsken käsiini perjantaina huutonetistä ostamani suojakuoren ja näytön suojakalvon puhelimeeni. Mulla oli ennestään ruma musta silikoninen suoja puhelimessa ja nyt sain edes vähän piristystä :-) Harmittaa kun tähän malliin (Samsung galaxy S i9000) ei enää valmisteta mitään kivoja kuoria.

Torstaina kaverini Elina kertoi tollaisesta peilaavasta näytönsuojasta. Heti piti huutonetistä katsoa saako niitä tähän malliin ja nyt sellaisen sitten omistan. Pakko myöntää että aika hemmetin kätevä toi on :-D Eli näytön ollessa pimeänä tuo on peilipintaa, mutta käytössä näkyy läpi. Läheltä peilistä katsoessa se on todella tarkka. Täydellinen naisille :-D Näistä maksoin postareineen yhteensä 12euroa.

Nyt lähden kauppaan ja hakemaan postista lisää tukkaa päähän. Päivä meneekin hiuksia laitellessa sekä opiskellessa ja seitsemän aikoihin voin vihdoin lähteä kohti Helsinki-Vantaata Petraa vastaan :-)

7 kommenttia:

 1. http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=samsung+galaxy+s+i9000+case&_frs=1&_trksid=p3286.c0.m359

  ebaystä saa vaikka mitä

  VastaaPoista
 2. Hei! jos saan kysyäistä nii mitä tilasit tukkaa? :)

  VastaaPoista
 3. mäkin olin tulossa juuri kertomaan että ebaysta saa vaikka millasta kuorta mut täällä oli jo keritty.. :-D

  VastaaPoista
 4. Sinulla on mukavan aito blogi!:)

  Mutta asiaan, miksi siis päätit jäädä Suomeen etkä hakea opiskelupaikkaa Ruotsista/jäädä töihin sinne?:) Haluaisin vain saada eri näkökulmaa asioihin, koska itse olen ajatellut nyt yo:ksi päästyäni ensin Suomessa hankkia vielä lisää työkokemusta, mutta aion todennäköisesti nyt syksyllä hakea esim. Tukholmasta töitä, koska kaipaan suurkaupunkiin ja pois Suomesta! Miksi sinä et tällä hetkellä?:)

  VastaaPoista
 5. Millä muokkailet kuvias? :)

  VastaaPoista
 6. aurinkoisessa säässä peilaava on tosi hankala..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela