Teippipidennys-video

tiistai 28. helmikuuta 2012

 Multa toivottiin ohjetta miten teippipidennys kiinnitetään ja olin super reipas ja kuvasin oikein videon siitä :-)


Teippihiukset ostan nykyään huutonetistä tältä myyjältä ja olen tykännyt häneltä saatavan hiuksen laadusta. Rapunzelin teippipidennyksiä en itse aio enää tilata, koska pidennyshius menee ihan kamalaan takkuun osion tyvestä. Muuten heiltä saatavan hiuksen laatu on ihan hyvää.

Itsellä on hiusta päässä varmaan sellainen reilu 150 grammaa. 100 grammaa hiusta on ihan minimi mielestäni pidennykselle, joten suosittelen sitä 150 grammaa vähintään :-)

36 kommenttia:

  1. kiitos tästä vblogista! :)

    jäin vielä miettimään, että ootko huomannut, että omat hiukset kärsisi tästä pidennystekniikasta? niin ja kuinka pitkään sulla pysyy nuo pidennykset hyvinä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo huomannu mitään kärsimistä :-) Kun tosiaan klipseistä mulle tuli sellaiset kaljut kohdat korvien taakse. Niistä löytyy kuvatkin täältä blogista. Mutta teipit on mun mielestä ainakin tosi hellävaraiset, kunhan tekee poiston hyvin eikä revi omia hiuksia.

      Ja yleensähän pidennyshiuksen pitäisi pysyä hyvänä sellaiset 6kuukautta. Itse vaihdan hiuksen kuitenkin about 4-5kk välein. vaihtelee silti vähän rahatilanteesta sun muusta :-)

      Poista
    2. ja siis HIUS pysyy hyvänä, pidennykset täytyy kuitenki irrottaa 2-3kk välein ja kiinnittää uudestaan, ettei ne roiku monien senttien päässä tyvestä :-)

      Poista
    3. onks sulla muuten kasvanut ihan tavalliksesti hiukset takaisin niihin kaljuihin kohtiin?

      Poista
  2. Oot jotenkin tosi sympaattisen oloinen, mua hymyilytti koko videon katselun ajan. :-) Kauniskin olet!

    VastaaPoista
  3. Kiitos videosta!Mä olen aina käynyt ystävällä (parturikampaaja) laitattamassa uudet,mutta taidankin tilata tota teippiä ja pistää seuraavan kerran itse tai siskoni avustuksella :)
    terkuin rosedream-

    VastaaPoista
  4. Oot sulonen ja todella sympaattinen!<3

    VastaaPoista
  5. Ihanan symppis video! :) Ja kun kattelen noita sun hiuksia niin tekee mieli värjätä omat hiukset samantien ruskeiks! Toi alotuskuva on kaikista paras :D

    VastaaPoista
  6. Mulla on klipsit, mutta nyt alko haluttaan kyllä tollaset teipit! Tiedätkö onko mahdollista että irrottaisin nykyisistä pidennyksistäni klipsit pois ja tilaisin tota teippiä jonka sitten pistäisin niihin pidennyksiin? Vai pitääkö teippikiinnitykseen olla ihan jotain tiettyä hiusnauhaa tms? :)

    VastaaPoista
  7. Miksi et osta MK:n hamilton tote rock & rollia! Se sopis sun tyyliin parhaiten :)

    VastaaPoista
  8. oi ihana mikaela! mä oon ollu aina teippihiuksia vastaan mut toihan näyttää iha älyttömän hyvältä! :) mä mietin, et jos laittaisin vähän vaaleempaa kans mun tukkaan, nii miten sä sait ton näyttämään niin luonnolliselta? ;o mä palkkaan sut laittaa mut tukan täs viel ;) <3: Malla , ps, när kan vi ses?

    VastaaPoista
  9. Hyvä video! Taidanpa itsekin tilata teippipidennykset.. Minkälaisella öljyllä noi poistetaan ja lähteekö omaa hiusta kuinka mukana? :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos videosta! :)Onko teippipidennysten irroittaminen vaikeaa? Vaihdetaanko hiuksiin uusi teippi aina irroittamisen jälkeen? Mitä teippiä suosittelet? :) Luulin, että teippipidennysten kiinnittäminen olisi vaikeaa, mutta sait sen näyttämään todella helpolta :o Täytyy kyllä ehdottomasti harkita! :)

    VastaaPoista
  11. Miten muuten irrotat noi sun pidennykset? Mulla on ollu teippipidennykset, mutta irrottamisen jälkeen mun hiukset oli ihan tyngät :/ Ja se harmitti tosi paljon, koska mulla kasvaa hiukset muutenkin tooosi hitaasti :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon hätätapauksessa teipit poistanu ihan jollain öljyllä.. :Dd Mutta on olemassa ihan semmosta postoainetta tai sitten biosilk on kans hyvä irrottamaan, eikä hiukset kärsi :)

      Poista
  12. Ja piti vielä lisätä, että mun mielestä ei kannata laittaa edes 100 grammaa päähän tukkaa, mikäli on jo valmiiksi ohuthiuksinen :) Mulle riittää noin 70grammaa tosi hyvin :) Jos laittaa enemmän ni alkaa näyttää mun päässä jo ihan hassulle :)

    VastaaPoista
  13. Oot ihana, lisää videoita! :)

    VastaaPoista
  14. Tosi kiva video kiitos ! :) Millasta noitten kans on niinku pestä tukkaa onko hankalaa?

    VastaaPoista
  15. hehe itekin teen välillä noin etten pese hiuksia muutaman päivään ja pelkällä kuivashampoolla sitten mennään, mutta oon todennut sen tosi hyväksi:D mikä merkki sulla on käytössä?
    tosi kiva toi video muuten, niinkuin se sun edellinenkin, oot niin symppis!! ois kiva jos tekesit enemmän näitä videoita, esim esittelesit ostoksia videolla jne. näitä on niin kiva katsoa :)

    VastaaPoista
  16. susta saa kyllä videon perusteella hyvin erilaisen ja paljon positiivisemman kuvan ! :) lisää vain näitä. ei niin että oisit negatiivinen kuvissa, mutta jotenki pääset oikeuksiis videoissa:) muaki alko heti hymyilyttään ! huomaa heti ettet esitä muuta kuin olet:)

    VastaaPoista
  17. awwww ootpa symppis! lisää videoita:) mäki oon tehny pari kertaa videopostauksia ja aina vaan höpötän niissä jotaki enkä ikinä kato kameraan vaan siihen ruutuun, haha. mietin vaan että eiks se käy kipeetä ku noi sitten otetaan pois? jos ne on kuitenki liimattu omiin hiuksiin kiinni?:o

    VastaaPoista
  18. videoitten teko sopii sulle jos niin voi sanoa:D olit tosi kaunis ja herttanen!

    VastaaPoista
  19. eikö sua ahista ajatuks siitä, kun nukut jonkun pojan kanssa ja jos se paikaa sun päätä tai "hiplailee" hiuksia niin se vaan tuntee tommosia epämääräisiä teippejä sielä sun täällä?

    VastaaPoista
  20. Nää sun videot on kyllä ihania, oot niin lämpimänolonen ja kaunis näissä. :) Vitsi kun rupes taas itelläkin tekemään pidennyksiä mieli mutta parempi ehkä jättää väliin kun oon kuitenkin turhan laiska hoitamaan niitä.. :D

    VastaaPoista
  21. Pakko kysyä mitä kynsilakkaa sulla on? :)) oon ettiny vastaavaa mut ei löydy!

    VastaaPoista
  22. Ihana ääni sulla!:) jatkossa lisää videopostauksia!:D tykkäsin tosi kovasti!:)

    VastaaPoista
  23. JESJESJES. Kiiitti tästä vpostauksesta ! Oon niin pitkää miettinyt teippipidennyksien hankkimista ja että, osaisinkohan laittaa ne itse/kaverin avustuksella! Tästä tuli hyviä vinkkejä, KIITOS VIELÄ! :)

    VastaaPoista
  24. Sullon vissii tuosta Osioiden ympäriltä lähteny hiukset...

    VastaaPoista
  25. En halua sanoa tätä mitenkään ilkeilynä vaan vinkkinä, että kannattaa kun noita teippejä laittaa niin se alin osio pitää ihan siellä alhaalla ja painaa oma tukka siihen päälle, eikä nostaa sitä sinne ylös, koska silloin hiukseen tulee helposti vääränlainen jännitys, jolloin tukka saattaa pidemmän ajan kuluessa lähteä ihan juurineen irti :/

    VastaaPoista
  26. Anteeksi nyt vain mutta sitä teippipintaa ei saa edes koskettaa..

    VastaaPoista
  27. Parturi-kampaajana en suosittele tekemään teippipidennyksiä tämän videon mukaan. Näin ne nuoret tytöt sitten kaljuuntuu ja tulee Tuksu- efekti. Nice!

    VastaaPoista
  28. Voiko teippipidennyksiä pitää ponnarilla vai töröttääkö noi sieltä silleen tyhmästi?

    VastaaPoista
  29. On hoitamisesta kiinni mulla ollut useammat rapunzenilta eikä ole ollut lähelläkään takkua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela