Shopping list

torstai 23. helmikuuta 2012

Porukoiden Nykin matkaan on vielä kaksi viikkoa, mutta koko ajan tulee suunniteltua mitä he sieltä mun puolesta shoppailevat :-D
Uudet Uggit mulle luvattiin tuliaisiksi ja ihastuin pari viikkoa noihin Lipstick-värisiin shorteihin. Tuo kivasti väriä asuihin :-)

Uusi Korsin laukku on ehdoton ja olen alkanut päätyä tuohon yksilöön. Täytyy kuitenkin seuraavalla Helsingin keikalla käydä kurkkaamassa mitä laukkuja Stockmannilla on ja miltä näyttää luonnossa :-) Olen pitkään halunnut ruusukultaista Korsin kelloa ja varsinkin tuo tummansinisellä taululla oleva on ihana.

Parit Converset on perus jenkkiostos ja lyhytvartiset mustat ja kirkkaansiniset on listalla. Converset maksavat about 45dollaria, eli sieltä saa parit yksien hinnalla Suomeen verrattuna.

Laskeskelin, että Korsin laukku, kello ja parit Converset keventäisivät lompakkoa noin 450euron verran. Ei tosiaankaan paha, koska pelkästä MK laukusta ja kaksista Converseista maksaisit saman hinnan Suomesta ostettuna :-)

Myös Jeffrey Campbellin Litat haluisin laittaa listaan, mutta voi olla vähän hankala heidän löytää ne. Mutta pitää vinkata joka tapauksessa äipälle, jos sattuu tulemaan vastaan ;-)

6 kommenttia:

 1. Korsin kello ja laukku on aivan ihanat :) Mäkin haluuuuun!

  VastaaPoista
 2. Tuo laukku on todella kaunis luonnossa! Ihailin sitä maanantaina Cottonissa pyörähtäessäni :) Todella tilavan tuntuinen, mutta silti asiallisen kokoinen - juuri sitä MK:n desingiä joka toimii! Ja ruusukultaista kelloa en voi kun suositella ;) Omani hankin elokuussa ja on siitä asti killunut ranteessa ihastuttamassa!

  Hih, yhden kellon voisin myös pyytä tuomaan ;)

  VastaaPoista
 3. Jep perus mamma tuo mullekkin aina reissuiltaan pari Vuittonii ja sillee <3

  VastaaPoista
 4. no hei onpas sulla anonyymi kiva mamma:)))))))) tässä kuitenki varmaa itse ollaan maksamassa "tuliaiset"!!

  VastaaPoista
 5. monta kertaahan mikaela on täällä blogissakin kertonut itse maksavansa, hänen äitinsä on tässä vain tuomassa näitä kun kerran sinne ulkomaille menee :----)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela