Så himla glad

maanantai 27. helmikuuta 2012


Tiedättekö tunteen kun havahtuu yht äkkiä siihen kuinka onnellinen on juuri tässä ja nyt. Mulle on viimeisen vuoden aikana tullut tälläinen olo todella monesti ja viimeksi tänään illalla. Päivä on ollut ihan täydellinen, vaikka mitään erikoista ei ole tapahtunut. Heräsin aurinkoon, vietin hemmotteluaamua, kävin lenkillä auringonpaisteessa, siivosin koko asuntoni, tiskasin ja olen fiilistellyt Petran huomista tuloa ja sitä, mitä kaikkea voidaan viikon aikana tehdä. Ei se onnellisena oleminen olekaan niin pirun vaikeaa.

Näissä fiiliksissä on hyvä alkaa nukkumaan :-) Nattinatt kaikille! <3

7 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalle :) Itsekin sitä joskus havahtuu samaan tunteeseen ja vaikka yksinasuminen esim.minuakin joskus ahdistaa, niin välillä se on vaan niin ihanaa ja vapauttavaa, kun saa puuhata juttuja ihkaomassa kodissa :)

  VastaaPoista
 2. Olen ajatellut tätä itsekin viime aikoina paljon, eli varmaan olen oikeastikin tulossa vanhaksi. :D Pitäis kyllä osata nauttia elämästä tässä ja nyt, tehdä asioita joita haluaakin tehdä (ja välttää niitä tylsiä :D).

  VastaaPoista
 3. Ite havahduin kyseiseen fiilikseenm myös tässä yksi päivä :) Ehkä alkava kevät ja aurinko auttaa myös!

  VastaaPoista
 4. Hei silloin kuin muutit Ruotsiin niin kuinka kauan meni että aloit puhumaan ja ymmärtämään sujuvasti ruotsia?:) puhuitko alusta asti kaupassa jne. ruotsia ja takelteliko puhe paljon ?

  VastaaPoista
 5. Itsellänikin on aika useinkin tuollainen fiilis, kun tajuaa, että asiat ovat vallan mainiosti!

  VastaaPoista
 6. Olen itsekkin välillä havahtunut samaan :) Yksi päivä kun tein enkunkun läksyjä kotona, niin tajusin, että olen niin opiskelemassa oikeaa alaa. Silloin kyllä tuntu tosi hyvälle :)

  VastaaPoista
 7. etkö vastaa kommentteihin vai kestääkö sulla vaan tosi kauan

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela