Reuhka

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Saan paljon kehuja mun hiuksista ja niistä kysellään muutenkin paljon.

Olen käyttänyt pidennyksiä 2008 alkuvuodesta asti, eli nelisen vuotta. Omat hiukseni eivät oikeasti kasva ja ne ovat aivan ohuet, vaikka värjään niitä nykyään about 2-4 kuukauden välein, ja en mitään hurjia värivaihteluita ole tehnyt. Pienenähän mulla oli todella paksu ja pitkä tukka, mutta sairauksien ja lääkityksen sekä stressin takia se on lähtenyt :-( Äidillä kävi aivan sama.

Olen nyt vuoden verran laittanut teippipidennykseni itse ja hiukset olen tilannut milloin mistäkin. Viimeksi hiukseni tuli Rapunzel of Swedeniltä ja osa on huuto.netin kautta tilattu ja paketti tuli Kiinasta. Ihan tyytyväinen olen ollut, vaikkakin Simply Naturalin pidennyshius on ihan parasta :-) Seuraavat pidennyshiukset hankinkin varmaan siltä, vaikka kalliimpaa onkin.

Mulla ei sinänsä mitään mallia hiuksissa ole. Menen vain pidennysten laiton jälkeen tai ylikasvaneen tukan kanssa kampaajalle ja pyydän leikkaamaan kerroksittain. Otsista nirhailen useimmiten itse ja okei, tukkaakin aika usein saksilla keventelen :-D Vihaan yli kaiken käydä kampaajalla, joten välttelen sitä viimeiseen asti.

Nyt tukka on taas vähän tummempi kuin viimeksi. Värjäämätön tyvi hämäsi tukan paljon vaaleamman näköiseksi, vaikka käytetty pidennyshius on samaa :-)

Mun otsis on nyt ihan kamala, koska viimeksi kampaajalla se leikattiin ihan oudosti. Pitäisi siihen laittaa pari pidennysosiota seuraavan tukan pesun jälkeen. Oon hyvä fiksailemaan tätä reuhkaa itse :-D

Nyt syön jotain ja lähden töihin. Mulla ei normaalisti ole keskiviikkoisin eikä perjantaisin töitä ja tällä viikolla piti olla keskiviikko, torstai ja perjantai vapaata. No tietenkin mun tuurilla yksi tyttö sairastui ja joudun olemaan ne päivät töissä ja sunnuntai sitten vaan vapaata. Höh :-(

10 kommenttia:

 1. Eipä juuri erotu nuo pidennykset. Itselläni oli pidennykset noin vuoden ja kampaajalla laitoin aina, mutta nyt alkaa oma tukka olla jo aika pitkä, joten pidennyksiä ei kauheasti tarvitsisi... Tuuhennus kyllä houkuttelisi... :)

  VastaaPoista
 2. ootko huomannu, et ois esim. tullu katkeilleita kohtia enemmän hiuksiin, kun oot noin monta vuotta käyttäny? ootko pitäny taukoo kertaakaan? :) kiinnostaa, kun itelläkin on ollu 4 vuotta pidennykset.:D ei oo kyllä kummempaa damagea tullut ainakaa vielä ja oon pitäny taukoja.

  ootko harkinnut biotiinin syömistä ja vehnänalkioöljyä?ne auttaa tukkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. klipsien aikana tuli pari kaljua kohtaa, mutta ne hävisi teippeihin vaihtamisen myötä :) en mitään kummoista muuten ole huomannut ainakaan itse

   oon monta kertaa aloittanut, mutta ne on niin ällöjä koostumukselta niin oon lopettanut :D

   Poista
 3. hei millä kampaajal käyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuoden aikana kävin leikkaamassa tukkaa vain Tukholmassa eri kampaajilla. Nyt pitäisi etsiä joku täältä hyvinkäältä, eli ei oo mitään vakkaria. Sillä kenelle saa ajan, kun on pakko leikata :D

   Poista
 4. Mitkä sairaudet ja lääkitykset ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairastin vakavan masennuksen yläasteen ja lukion vaihteessa, joten mielialalääkkeet on vähän huonontanut hiuksia. Niitä joudun edelleenkin syömään, vaikken terapiassakaan ole käynyt vuosiin :-)

   Poista
 5. http://www.iltalehti.fi/kauneus/2010071812058956_ka.shtml

  Plussaa- mutta myös miinuksia löytyy pidennysten käytöstä :/

  VastaaPoista
 6. Itse käyttäny klipsejä 3 vuotta ja nyt ilmestyny kalju kohta vähän niinkuin vasemman korvan taa/niskaan ;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle tuli ihan samanlaiset! oon niistä tännekin laittanut kuvia. Hävisi onneksi teippeihin vaihdon myötä :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela