Maanantai

maanantai 20. helmikuuta 2012

Moikka! Tulin postailemaan vielä ennen töihin lähtöä. Tää viikko tulee olemaan ihan hirveä, koska hiihtoloma on meneillään ja se tarkoittaa mulle aikaisempia työpäiviä. Töihin pitää mennä kahteen ja kotiin pääsen yhdeksän aikoihin. Aamuisin olen koulussa ja tällä viikolla pitäisi kirjoittaa englanninkielinen viiden A4:sen pituinen teoria segmentoinnistakin. Nice. Eli käytännössä tää viikko on aikataulutettu aamusta iltaan. Olisi kiva käydä salillakin jossain välissä ja ehkä vähän hengähtääkin. Ja tietenkin kirjoittaa tänne blogiinkin mahdollisimman paljon, koska tämä on mulle kuitenkin yksi keino irtautua arjesta :-)

Olen saanut valittelua blogin tasosta ja huonoista kuvista. Jälkimmäinen johtuu edelleenkin rikki olevasta 18-55mm objektiivista ja saan haettua uuden vasta tulevana perjantaina kiireiden vuoksi. Asukuvat on todella hankala ottaa manuaalitarkenteisella 50mm putkella, joten pakko kuvata tällä rikkinäisellä. Koittakaa kestää vielä hetki!

Yritän pitää blogin tasoa vakaana koko ajan, mutta vaikka rakastankin blogiani todella paljon, on mun pakko niitä koulujuttujakin tehdä ja siellä töissä käydä. Lisäksi haluan viettää aikaa lähimmäistenikin kanssa, joten ei aina ole aikaa kirjoittaa pitkiä tekstejä. Voitten kuitenkin laittaa niitä toiveita kommenttilootaan milloin tahansa.

Tässä tulee tän aamun asu, jossa vietin muutaman tunnin koulussa
Shirt&Scarf H&m/Jeans west Zoey m/Watch Michael Kors

Nyt pakko siivota vähän ja sen jälkeen käydä postissa hoitamassa pari asiaa ennen töitä.

6 kommenttia:

 1. Olet ihana! Olen aivan myyty! ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi! Näyttää just sellaselta mihin on kiva kietoutua tylsillä tunneilla :)

  VastaaPoista
 3. En tiiä tuliko mun toi viesti jotenkin väärinkirjotettuna äsken lähetettyä (joten jos tuli niin ignooraa se), mutta piti vaan kysyä että eikö sulla oo mitään semmosta tasoa tai jalustaa tai jotain mihin voisit iskee kameras ja ottaa ajastimella kuvat? :) Noista peilikuvista ei oikein saa mitään selkoa, etenkin kun oot niissä yleensä vähän (joskus vähän enemmänkin) vinossa ja sitten jos otat läheltä niin se on vaan se yksi pieni osa. :D Tiivistettynä siis että kokonaisuudesta sais paremmin selvää jos pystysit tekemään niin. :)

  VastaaPoista
 4. ihana asu :) oli muuten superia, että tajusit moikata silloin wanhoja katsellessa! mä en tunnetusti kuule tai huomaa mitään mitä ympärillä tapahtuu, joten oli hyvä että tajusit moikata ;D toivottavasti törmätään jatkossakin!

  VastaaPoista
 5. Ihana toi huivi, tuo kivasti väriä tummaan asuun.:)

  Sun viikko kuulostaa yhtä "ihanalta" kun mun, enpä onneksi oo kovin katkera että toiset saa lomailla ja itellä on tällä viikolla ohjelmassa kaksi tenttiä, kaksi palautettavaa raporttia ja työt vielä kaupanpäälle. :D Mutta eiköhän tästä selvitä, tsemppiä sulle!:)

  VastaaPoista
 6. Oot Mikaela taas tosi nättinä=) ja kyllä mä ainakin oon huomaavani jo treenituloksia;) keep up the good work girl<3 oot aivan ihana!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela