Joy

tiistai 14. helmikuuta 2012


Viime viikon torstaina sain kuulla aivan mahtavia uutisia. Saan nimittäin 27.päivä viikoksi aivan ihanan naisen vieraakseni Ruotsista! Petra ilmoitti viime torstaina, että nyt hänellä olisi aikaa tulla käymään luonani Suomessa ja nyt on varattu lennot tänne. Kaksi viikkoa vielä pitäisi malttaa odottaa neidin saapumista. Uskotte varmaan, kuinka iloinen olen<3 Petra ei ole käynyt ikinä Helsingissä, nuorempana vain Vaasassa, koska Umeåsta on sinne niin lyhyt matka. Joten viikkoon sisältyy Helsinki-visiittejä, tyttöjeniltoja ja biletystä. Sain työtkin sovittua niin, ettei tarvitse tehdä kuin pari arki-iltaa ja koulussakin olen vain aamuisin, joten Petra voi nukkua sillä välin. Olisi jo yliviikko >:-(

Kaipaan edelleen Tukholmaa ja siellä olevia ihmisiä. Varsinkin Petran "jättäminen" Ruotsiin oli mulle todella kova paikka. Onneksi kuitenkin kyseessä tosiaan on vain Ruotsi, jonne on aina helppo ja nopea mennä.

Nyt mulle tulee olemaan seuraavat kaksi viikkoa todella kiireiset, koska pitäisi pari koulujuttua tehdä viikkoa nopeammin, ettei tarvitse tehdä niitä Petran ollessa täällä. Ja kaiken lisäksi vielä ensi viikolla on töitäkin enemmän, koska on hiihtoloma. Onneksi tällä viikolla olen töisä vapaalla ke, to, ja pe, joten silloin on  aikaa puurtaa omien teoriaosuuksien parissa.

Nyt pakko mennä nukkumaan, nattinatt!

Ps. Blogissa on asukuvat ihan tajuttoman huonoja hetken aikaa, koska mulla on kameran 18-55mm-objektiivi rikki ja uuden yritän hankkia mahdollisimman nopeasti. Eikä mun neliöt riitä asunnossa ottamaan itse kuvia 50mm-objektiivilla :-(

7 kommenttia:

 1. Aseta kamera mahdollisimman kauasvaikka toiseen päähän huonetta tulevalle alustalle, laita siihen kohtaan missä haluat seisoa jokin esine, tarkenna kamera siihen ja itselaukasimella kuvia! Pienellä vaivalla saat varmasti silläkin asuja kuvattua :) vaikka laukasimella kuvaaminen on jotain ihan hirveää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää :) toi on vielä pelkästään manuaalitarkenteinen mutta aina voi kokeilla!

   Poista
 2. Olisi jo yliviikko >:-(

  Ihana :D Hyvää ystävänpäivää Mikaela, pidä sitte kivaa sun frendis kanssa!

  VastaaPoista
 3. Ruotsiin ei onneks oo kauheen pitkä matka mutta se vasta kauheeta onkin kun Sveitsissä asuu läheisin kaveri ja sitä näkee vaan 4 kuukauden välein. Onneks skype on keksitty :D Eikä se ystävyys siitä mihinkään katoo vaikka olis kuinka monta kuukautta väliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sveitsi on joo vähän kauempana :( mut onneks yhteydenpito on nykyään niin helppoa :)

   Poista
 4. hei missä ja miten tapasitte tän Petran kaa? :) Ja kuinka vanha hän on ja esittele vähän tätä :)?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela