Horrible day in Helsinki

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Oltiin eilen Petran kanssa käymässä Helsingissä, joka oli iso virhe :-D Sää oli kamala, Petra sen vuoksi huonolla tuulella ja multa irtosi korot KUMMASTAKIN kengästä jonka vuoksi kävelin ilman korkoja varpaillaan Kampista Forumin Dinskoon. Onneksi pastat Vapianossa ja uudet kengät pelasti lopulta edes vähän päivää.

Illalla mulla oli töitä, jota ennen laskettelin hetken Petran kanssa. Neiti jäi vielä hetkeksi mäkeen ja sen jälkeen tuli vain datailemaan kahvioon siksi aikaa että mun työt loppui :-) Ostossaldo eiliseltä:
 Bootsit Dinskon alesta 19,95e

 Sininen bleiseri H&m 19,95e

Mulla on yksi meno tässä päivällä, joten vasta illalla on ohjelmaa. Tarkoituksena olisi lähteä vähän juhlimaan Helsinkiin :-)

6 kommenttia:

 1. Miten on mahdollista että molemmat korot irtoaa yhtäaikaa :D Herkullisen värinen tuo bleiseri :)

  VastaaPoista
 2. voi ei nuo sun kengät :D miten voi molemmat hajota?!

  VastaaPoista
 3. Minkä merkkiset nuo pahan onnen kengät olivat?

  VastaaPoista
 4. Oho, miten voi kengät hajota tolleen! Vähän pelottaa, mulla on noi samat :S Pitää toivoa että noi oli vaan jotkut maanantai-kappaleet.. Ei ois hirveen kiva jos kävisi noin. Onneksi löysit Dinskosta kivat kengät :)

  VastaaPoista
 5. Voi eii, kumpa mun kengät ei tekis noin. :D Ne on nimittäin mun tän hetken lempparit! Mut kuinka ne tollee? Itelläni on ollu pari kertaa fiilis, et onks ne korot hyvin kiinni. Apuaa! :(

  VastaaPoista
 6. Voi ei noi sun kengät! Mutta ihanat kengät löysit niitten tilalle :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela