Hampaidenvalkaisu@Elements

torstai 9. helmikuuta 2012

Olin sunnuntaina pari viikkoa sitten varaamassani hampaidenvalkaisussa Elementsissä ja tuli todella hyvää jälkeä! Tämä oli mun kolmas valkaisu reilun vuoden sisään ja kaikista parhaimmat tulokset olen saanut geelillä ja valolla tehdyillä valkaisuilla :-)

Ensiksi suuhun laitettiin levitin, jonka jälkeen levitettiin aine ja annettiin vaikuttaa 30min valolla tehostaen. Sitten purskuteltiin ja toistettiin tuol 30min uudestaan. Aika meni nopeasti torkkuen ja lehtiä lukien.

Pientä vihlontaa oli parissa hampaassa, mutta muuten oli todella kivutonta ainakin verrattuna laserilla tehtyyn valkaisuun :-)

Ja tälläiset hampit nyt on
En tajua miksi aina automaattisesti irvistäessä työnnän kielen hampaisiin kiinni :----D

Kaikki värjäymät lähti ja hampaat vaalenivat muutaman asteen :-) Oon niin tyytyväinen ja nyt kun tupakointiki on minimissä ja vältän paheeni cokiksen litkimistä niin pysyykin valkoisina.

Valkaisu oli tarjouksessa 155euroa (norm. 295e) ja lisäksi ostin kotiin käytettäväksi 29eurolla valkaisukynän. Sitä käytetään valkaisun tavoin ilman valotehostusta, annetaan vaikuttaa 30min ja purskutetaan pois. Saa ylläpidettyä valkoista hymyä :-)

7 kommenttia:

 1. Olisipa kiva joskus päästä käymään hampaiden valkaisussa :)

  VastaaPoista
 2. Anteeksi TAAS asiaan liittymätön kysymys (Jätin tän kommentin jo edelliseen postaukseen), onko se nellyn paketti tullut jo? Sähän tilasit sieltä ne kahet korkkarit, ja koska olisin itsekin innokas tilaamaan kyseiset kengät, olis kivaa jos postailisit niistä vähän, onko suuret vai pienet koot yms yms ja kuvia! :))

  VastaaPoista
 3. Olen seurannut paljon blogiasi, mietin että mistä saat rahan kaikeen tuoho, kuten ripsiin, hammasvalkaisuun, hiuslisäkkeisiin? :)

  VastaaPoista
 4. tiia, kannattaa joskus kokeilla :)

  anonyymi, nyt tuli postausta! Tosiaan kävi pienni kämmi paketin kanssa :)

  anonyymi, käyn töissä sekä tienaan blogillani, eli niillä kustannan elämäntyylini :-)

  VastaaPoista
 5. MIKÄ TUPAKOINTI????? en oo koskaan osannut kuvitellakaan että sä poltat tupakkaa! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ennen olin feströkare, mutta viime vuoden aikana siitä tuli viikottainen ja arkinen pahe :( nyt oon polttanut vain ulkona ollessa ja mahdollisimman vähän :) ei savuttomia viikkojakin on paljon

   Poista
 6. Koska olen tosi epävarma siitä, mitä mun hampaille voi edes tehdä, varasin ensin itselleni ajan ilmaiseen Hymyanalyysiin tuonne:

  http://www.hymyklinikka.fi/

  Katsotaan kuinka käy! Hampaat ovat vähän kuluneet ja kellastuneet, lisäksi hampaiden reunat on epätasaiset. Olisi kyllä kiva saada yhtä nätti hymy kuin sulla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela