DW+kilpailu

torstai 23. helmikuuta 2012

Tänään laskujen seassa odotti odotettu paketti Ruotsista

 Muhunkin monien muiden bloggaajien tapaan otettiin yhteyttä Daniel Wellingtonilta ja kysyttiin haluaisinko valita itselleni kellon ja samalla myös yhden teille arvottavaksi. Tietenkin suostuin, koska kellot ovat aivan tajuttoman upeita! Ruusukulta, oversize-kellotaulu ja klassisuus yhdessä ei voi mennä pieleen
 Sain itselleni nahkaisen Classic ST Andrewsin sekä Classic Canterburyn, johon voi tilata vaihtorannekkeita. Tykkään aivan älyttömästi kummastakin ja tekisi mieli heti naputella kotiin joku söpö vaihtoranneke tuohon toiseen :-D

Ja teille rakkaat lukijani lähtee arvottavaksi Classic Cambridge. Kellon arvo on 135euroa

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu seuraavasti:
1. Käy tykkäämässä Daniel Wellingtonista Facebookissa
2. Jätä kommentti tähän postaukseen, jossa kerrot kauan olet lukenut blogiani ja mistä siinä tykkäät
3. Lisää kommentin loppuun sähköpostiosoitteesi

Aikaa kilpailuun osallistumiseen on sunnuntaihin 26.2. asti

Ja jos arpaonni ei tällä kertaa suosi, saa koodilla wdst352 15% alennusta koko valikoimasta. Koodi lisätään kassalla

96 kommenttia:

  1. Kävin tykkäämässä : )

    Olen tässä jo pari vuotta lueskellut blogiasi ja tykkään vaihtelevuudesta. Mahdutat blogiisi muotia, kauneutta, eläimiä, lifestyleä ja treenaamista. Ei käy lukeminen tylsäksi, voisit kyllä postailla useamminkin :))

    nea.lindroth@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. apua, ihana kello, pakko osallistua :)

    Oon lukenu sun blogias kohta 3 vuotta, tykkään siitä, että uskallat oikeesti ilmaista mielipitees ja sulta löytyy oma tyyli, mihin mä oon samaistunut! :) Kirjotat myös tarpeeksi usein, ja monipuolisesti! Eli siis ainoa blogi, joka pitää tsekata joka päivä. Keep up the good work (;

    - Malla
    (mallabella@windowslive.com)

    VastaaPoista
  3. Oon lukenut sun blogia n. vuoden luulisin. Tykkään sun tyylistä ja postaat tarpeeks usein :)

    taina.world@netti.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon lukenut sun blogia hmm...kuinkakohan kauan siitä on...joku 4kk? Eli aika uus lukija :) Mä tykkään ihan vaan lukea sun juttuja, tykkään kun kerrot jonku verran sun henk.koht elämästä kans, tuntuu että annat enempi ittestäs kuin moni muu, joka vaan iskee jotain vaatekuvia kehiin. :)

      lindamarial@hotmail.com

      Poista
  4. Muutaman vuoden olen blogiasi lukenut, monipuolisuus ja olet aina oma itsesi ja myöskin erittäin suloinen niin sisältä kuin ulkoota! Peukut on ylhäällä facessa!

    Miss.elisabetes@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Muutaman vuoden olen blogiasi lukenut, monipuolisuus ja olet aina oma itsesi ja myöskin erittäin suloinen niin sisältä kuin ulkoota! Peukut on ylhäällä facessa!

    Miss.elisabetes@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Oon lukenu blogias varmaa puoltoista vuotta! Sulla on tosi kiva tyyli ja kivoja postauksia ja postaas usein!

    irisvaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Oih, pakkohan tässä on nyt kokeilla onneaan. :)

    Blogiasi olen seurannut muotiblogit.fi:n kautta noin vuoden ajan. Pidän erityisesti kaikesta kauneuteen ja terveyteen liittyvistä jutuista. Myös pidemmät postaukset, esimerkiksi opiskelusta ovat hyvin mielenkiintoisia. :)

    niinanni(at)gmail.com

    VastaaPoista
  8. Löysin blogisi syksyllä,ja ihastuin heti!!Vaate ja shoppailupostauksesi ovat niiin ihania,sain blogistasi paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja tyyliin.
    rosedream-
    jaana.teitto@netti.fi

    VastaaPoista
  9. Hahah jotenkin pääni assisioi tän sillai, että paketista kuoriutui ekassa kuvassa oleva mies! :-D Ei sekään varmaan haittaisi, söpö tyyppi kuitenkin. Kellotkin on ihan mahtavia!

    VastaaPoista
  10. Olen lukenut blogiasi syksystä asti.Heti kun löysin tämän,ihastuin!!Olen saanut paljon inspiraatiota omaan tyyliini ja pukeutumiseen.Vaate ja shoppailupostauksesi ovat ihania!

    terkuin rosedream-
    jaana.teitto@netti.fi

    VastaaPoista
  11. Oon lukenut sun blogia vissiin aika lailla alkuajoista lähtien. Pakko myöntää, etten oikein tiedä mikä sun blogissa loppujen lopuks viehättää, ehkä se että kerrot oikeasti elämästäsi, etkä vain lätkäse kollaaseja pystyyn (vaikka toki niitäkin täällä näkee). Toisaalta olen myös miettinyt, että nykyään ehkä avaudut vähemmän kun silloin joskus, mutta se on tietty oma päätökses :)

    emmiy_90@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Olen lukenut blogiasi noin kolme vuotta. Pidän blogisi juttujen vaihtelevuudesta ja nykyään lisääntyneistä urheiluaiheisista postauksista.
    Olet helposti samaistuttavissa ja siksi kirjoituksiasi on mukava lukea.
    Asukuvat ovat myös lemppareitani, koska sinulla on hyvä tyylitaju.
    Muutenkin blogisi lukeminen piristää päivää

    krista.lindblom@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Olen lukenut blogiasi varmaankin kohta parin vuoden ajan. Tykkään blogisi monipuolisuudesta.

    millamainenblogi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kävin tykkäämässä :)
    Olen lukenut sun blogia ihan alusta saakka, ja blogissasi kivaa on se, että sinun elämäsi vaikuttaa melko samanlaiselle kuin minun, ja vaikutat tosi symppikselle tyypille! Ja tyylisi on ihana :)

    nonskuli87@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Oon lukenu sun blogia vasta n.puoli vuotta ja nykyään käynkin päivittäin lukemassa tätä :) Pidän siitä että blogi on monipuolinen ja kaikista parasta on kuvailut asuistasi ja kaikesta mitä olet shoppaillut. Tykkään myös katsella kuvia sun kalliista merkkituotteista ja samalla haaveilla joskus itse omistavani yhtä laadukkaita tuotteita, koska tässä elämäntilanteessa ei ole varaa ostaa mitään esimerkiksi merkkilaukkuja mihin olen hulluna :D

    Karsu
    karita.raisanen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  16. Olen lukenut blogiasi viime vuoden elokuusta alkaen. Pidän siitä että postailet usein ja monipuolisesti. Urheilupostaukset on muotipostausten ohella mahtavia.
    matsukka@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Noin 3 kuukautta olen lukenut. Olen aivan eri tyylinen kuin sinä mutta silti tykkään lukea blogiasi, en osaa sanoa syytä :)
    noora.h@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Käyty tykkäämässä!

    En muista tarkkaan kauanko oon sun blogia lukenut, mutta sanotaan että n. 3 vuotta :-) Tykkään blogissasi siitä että kirjoittelet aika usein, esittelet paljon ostoksia, sinulla on ihania asuja (ja ihanat hiukset!!) joista saan paljon vinkkejä omaan pukeutumiseeni. :-)
    Plussana koirajutut. :-)

    nikita.id@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Oon lukenu blogias melkei kolme vuotta! Tykkään että olet oma itsesi, vaikka paskakommenttejakin sulle tulee näköjään aika paljon :/ Ihanaa kun et anna niiden lannistaa!

    jenppu92@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Sun blogia oon lukenut ehkä noin vuoden ja tykkään tässä sun tyylistä kirjoittaa ja postaustahti on sopiva :) vike947@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Upea kello, olen käyttänyt rannekelloa viimeksi joskus ala-asteella, nyt olisi korkea aika opetella käyttämään uudestaan. :D

    Kaverin suosittelemana löysin blogisi. Joskus hmm... 3 vuotta sitten eksyin tänne ensimmäisen kerran ja siitä lähtien olen lukenut blogiasi aktiivisesti. Sun blogi kokonaisuutena mielyttää. Tykkään sun tyylistä, hyvänlaatusista kuvista, kosmetiikkapostauksista,ostosten esittelelystä ja siitä että postaat tarpeeksi usein.

    jenwaa-@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. En muista kaunko olen lukenyt blogiasi, mutta ehkä jostain viime vuoden loppu puolelta. :) Blogissasi tykkään siitä, että postaat usein ja erilaisista asioista! Välillä kun en joka päivä ehi käydä kattomassa niin on kiva lukee monta uutta postausta :D Ja uskallat kertoo mielipitees kans täällä :)

    VastaaPoista
  23. Oon lueskellu sun blogia ehkä noin puoltoista vuotta. Tykkään sun blogissa siitä, että tää on tosi monipuolinen. Sulta löytyy kijotustaitoo ja tätä on kiva lukee. Kirjotat myös mua kiinnostavista aiheista! Jatka bloggaamista! :)

    popkaisa@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. kävin tykkäämässä :) ja sun blogia oon lukeni IHAN alusta saakka :D muistan vielä ekat asupostaukset ku sull aoli tyylii leggarit ja palu frankin t-pata :D hah. tykkään eniten kauneuteen liittyvistä postauksistas ja siitä kuinka uskallat olla rohkeasti oma ittes :)

    jonsku__90@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Tykätty:)

    Oon lukenu sun blogia.. hmmm.... no varmaan jonkuu pari vuotta. Mulla oli tossa pieni tauko, mutta sitten löysin tänne takasin ja kulumallakaan en lähe:p
    Pidän siitä että postauksia tulee kivan useesti, ja normi arkipostaukset ovat mun mielestä tosi mielenkiintosia:)

    jessika.niemela@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. En muista kauan oon sun blogia lukenut, ehkä vuoden tai kaks. Tykkään siitä että erotut muista blogeista, päivittelet usein ja sun postauksia on vaan kiva lukia :D

    VastaaPoista
  27. Olen lukenut blogiasi todella kauan, en osaa sanoa aikaa :D

    Tykkään blogistasi eniten juuri sinun takiasi (ei niillä jutuilla niin väliä heh heh ;D ei vais..) olet niin mukavanoloinen ja vastailet kysymyksiin jne :) Ja uskallat kritisoida muita bloggaajia jos on kritisoitavaa heidän toiminnassaan esimerkiksi ;D

    sypa.blog@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Olen lukenut blogiasi noin vuoden.
    Parasta sun blogissa on aitous ja tottakai mun laisen shoppailuholistin on helppo samaistua toiseen sielunsiskooni! Shoppailut ja ostokset ja tottakai urheilut on täällä ihan parasta. Toppen!

    idao-@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Oon lukenu sun blogia melkeinpä kaks vuotta. Tykkään erityisesti sun tyylistä, josta itekki oon saanu vaikutteita. Myös postausten monipuolisuus on ehdottomasti plussaa! Blogistasi ei ole mitää negatiivista sanottavaa, tykkään! :---)

    suffffe@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Oon lukenu blogiasi ns. vakituisesti nyt ehkä vuoden verran.

    Saman tyylisiä blogeja löytyy paljon, mutta sulta kaiken materian alta löytyy tunteita, ajatuksia ja rehellisiä mielipiteitä asioihin. Kirjoitat blogiasi niinkuin itse haluat, etkä vain epätoivoisesti seuraa lukijoidesi toiveita. Se mitä ehkä eniten arvostan blogissasi, on tapa, jolla pysyt sanojesi takana, AINA.

    anntuom@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Tykkäsin(:
    Olen lukenut blogiasi noin puoli vuotta, jonkun kaverin suosittelemana. Pidän siitä että voin samaistua täysin sinuun (paino, iho, tyyli, huumori etc.)Vaikutat niin aidolta ihmiseltä ja inspiroit suuresti. Olen oppinut paljon blogistasi joten keep posting my fav girl! :)

    neitix94@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Voi kuinka herkullisen näköisiä kelloja, aivan ihania kumpainenkin!! :)

    Oon lukenut blogiasi hmmm, hetkinen, puolitoista vuotta suurinpiirtein? Löysin sen sattumalta jostakin jotakin kautta, en todellakaan muista tilanteesta muuta kuin sen, että heti blogisi löydettyäni addiktoituminen oli taattu. :D Muistan sinä päivänä lukeneeni blogisi alusta loppuun, ja lisääkin olisin vielä malttanut selailla. En tiedä, blogissasi on vain joku sellainen juttu, mistä tykkään ja mikä tässä on niin hirmu koukuttavaa. Varmaankin se, että uskallat olla avoin ja oma itsesi, sekä se, että kerrot monipuolisesti elämästäsi ja teet arkisistakin postauksista mielenkiintoisia. Yksi niistä harvoista blogeista, jotka jaksan tarkistaa jokapäivä ja joka oikeasti kiinnostaa. :)

    j.enni@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. IIIk, ihana toi kello!Kävin tykkäämässä tosta facebookissa!En ole lukenut sun blogia kovin kauaa, mutta tykkään tavastasi kirjoittaa ja aiheet ovat monipuolisia.Pidän tyylistäsi ja tavastasi sisustaa. Täytyy myöntää, että joka päivä käyn lukemassa tätä :)Tosi monilla muilla blogeilla joita oon lukenu, niin postaukset on aina samanlaisia/samoista aiheista. Eipä voi sanoa samaa sun blogistas! Toivottavasti sama rata jatkuu. <3
    silja.makinen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  34. Oon lukenut blogiasi jo ainakin kahden vuoden ajan, ellen jo kolmenkin. :)
    Tykkään blogistasi, koska tyylisi on kiva, postailet usein ja monipuolisesti eri aiheista.
    minna.mustonen@windowslive.com

    VastaaPoista
  35. Moikka!

    Tykätty on! Oon lukenut sun blogia nyt pari vuotta ja tykkään siitä kun postailet usein ja vaihtelevista aiheista. Sulla on myös ihana tyyli ja siksi on kiva kun teet nykyään enemmän asupostauksia:))

    Siru
    siru1200@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. wow ihana kello!!

    Oon lukenut sun blogia 3-4 vuotta. Tykkään blogistas paljon, koska suhun on tosi helppo samaistua. Etenkin hienoa on se, että et pelkää mitä muut ajattelee susta, vaan kirjotat ihan rehellisesti ja avoimesti mielipiteistäsi ja elämästäsi. Avoimuus on se, mikä erottaa sun blogin muista, ja sitä arvostan tosi paljon. :)

    jjjuliaa-@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. wow ihana kello!!

    Oon lukenut sun blogias 3-4 vuotta. Tykkään blogistas tosi paljon etenkin siksi, että suhun on niin helppo samaistua. Avoimuus on se, mikä erottaa sun blogin muista; et pelkää mitä muut ajattelee, vaan kirjoitat rehellisesti ja avoimesti sun omia mielipiteitäsi ja muutenkin sun elämästäs. Ja juuri sitä arvostan sussa :)

    jjjuliaa-@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Toi nahkanen on ihana! mut oon siis lukenu sun blogia niin kauan kun muistan. :-D Ja parasta siinä on se, kun puhut asioista oikeilla nimillä ja tykkään bloggaustavastasi. :)

    norah1991@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Ihka ensimmäistä kertaa eksyin lukemaan tätä blogia...


    marjatta.ohman@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Olen lukenut blogiasi jo niin kauan, että en edes muista koska olen tämän löytänyt, mutta blogisi on huippu joten siksi olen viihtynyt lukijana! :)

    erja-koskinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Oon lukenut blogias muutaman vuoden.

    Tykkään siitä että teet postauksia myös sellasista aiheista, kuten huulien täyttämisestä. Vaikka kuitenkin tiedät, että se jakaa mielipiteitä kahteen mielipiteeseen.

    Uskallat olla oma ittes, se saa mut lukemaan blogias!

    kamisha_@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Olen lukenut blogias jo varmaan 3 vuotta! Sulla on inspiroiva tyyli ja olet viellä nättikin! :)
    heidaiju@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Heippa!

    Mä löysin sun blogis tossa joulukuun alussa ja sen jälkeen lueskellut oikeinkin aktiivisesti! Nyt silti vasta ekaa kertaa kommentoin, koska eihän tätä kisaa voi kertakaikkiaan ohittaa! :D Jospa tämän jälkeen uskaltautuis sitten kommentoimaan muutakin. :) Samaa mieltä oon muuten Aleksandran kanssa, voisit kirjotella useamminkin. Ihannoin ihan valtavasti tota sun motivaatiotas millä treenaat, ihan huippumahtavaa! Eikä tossa tyylissäkään kyllä ole mitään moitittavaa, huuli ja ripsijutut on kivoja myös. (: Jatka samaan malliin, mukavaa kevään jatkoa ja pysytään linjoilla. :)

    - Veera

    veeruli.missb@gmail.com

    VastaaPoista
  44. oon lukenu sun blogia kauan.. varmaan 3 vuotta :-) kirjotat tarpeeks usein ja on kiva lukea muitakin kuulumisia kun kattoa joka kerta sitä bloggaajan pärstää :-) mutta asukuvat, ja muutenki kaikki kauneuteen ja muotiin liittyvät postaukset on tosi monipuolisia ja mielenkiintoisia ! :-)

    lotttaam@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. 1. Tykätty!
    2. Eksyin blogiis varmaan muutamia kuukausia sitten ja tykästyin heti, sun postaukset on tosi kivoja ja niitä on kiva lukea! sulla on ihana tyyli :)
    3. marjauu93@gmail.com

    VastaaPoista
  46. heippa! mie oon lukenu plokias semmosseet pari vuotta. törmäsin plokiisi ihan sattumalta internetin ihmeellisessä muailmassa ja koukkuun jäin. tykkäilen siitä, että postailet usein ja kirjoittelusi ovat monipuolisia :)

    tuitteli91@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Tykkäsin

    Olen lukenut sun blogias jotain puolitoistavuotta - vuoden ? Ja tykkään sun tyylistä vaatteista ja sun postaukset on mielenkiintoisia ja monipuolisia ja postaat sopivan usein :-)

    margerooosa@luukku.com

    VastaaPoista
  48. Rakastuin tohon kelloon eli pakko osallistua <3

    Oon lukenut sun blogia jo vuosia, muistaakseni jostain -09 lähtien. Joku tässä vaan nappaa, en oikeen osaa edes selittää :D Tykkään sun tyylistä ja vaikutat hyvältä tyypiltä!

    sarasappinen@wippies.fi

    VastaaPoista
  49. oon lukenut sun blogia varmaankin 1,5 toista vuotta eikä todellakaan kyllästytä! postaat ihanan usein ja aiheet on mielenkiintoisia:)

    dessert.blogi@luukku.com

    VastaaPoista
  50. Olen lukenut blogiasi marras-joulukuusta lähtien, tykkään kaikista kirjotuksista. Ei ole mitään tiettyä "aihe aluetta".
    lifeblog@hotmail.fi

    VastaaPoista
  51. Olen lukenu sun blogia muistaakseni 1,5 vuotta pian.:) Luen sitä siksi, koska sulla on kaunis ulkonäkö, hyvä tyylitaju, kiinnostavia juttuja ja ihania shoppailuja! Kirjoitat myös hyvin, ilman tyhmiä virheitä ja turhia sanoja.

    hanskubansku@luukku.com

    VastaaPoista
  52. Olen lukenut blogiasi n.vuoden :) Olen ihastunut blogissasi siihen kuinka kannat itseäsi ylpeänä ja kirjoitat suoraa kuinka asiat ovat, etkä kaartele. :) itselläni on ollut koko pienen elämäni itseluottamusongelmia johtuen ulkonäöstäni ja painostani, mutta jotenkin sinun kauttasi olen saannut enemmän itseluottamusta ja oppinut rakastamaan itseäni sellaisena kuin olen :)Kiitos siis sinulle ! :) nora_koriseva@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. oon lueskellu sun blogia n.2vuotta ja ihailen sua siinä, että vaikka tuliskin haukkuja jne niin selätät ne ja jatkat vaan eteenpäin!:) ja ihanaa kun kirjottelet vähän kaikesta:)

    maitsi94@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Olen lukenut blogiasia useamman vuoden varmaan jostain 2009 lähtien. Tykkään monipuolisista jutuista, erityisesti viimeaikoina blogin taso on parantunut huimasti, sillä jossain vaiheessa tuntui, että sulla ei ehkä ollu niin paljon mielenkiintoa tehdä tätä. Tykkään varsinkin urheilujutuista:)

    meri.simplyme@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Hei!

    Olen lukenut sun blogia nyt kaks ja puolvuotta ja rakastan miten sussa yhdistyy tavallinentallaaja ja glamour! Blogissas et yritä olla jotain mitä et ole ja tykkään tavastasi kirjoittaa blogiasi :)
    Olet ainoa blogi jonka tsekkaan päivittäin.

    Anna
    ( anna.mulcahy@hotmail.com )

    VastaaPoista
  56. Olen lukenut blogiasi jo melko kauan, 1-2 vuotta noin arviolta :) Tykkään että sulla on monipuolisesti erilaisia juttuja ja tyylisi on samansuuntainen kuin itsellänikin :)

    heidi.p@windowslive.com

    VastaaPoista
  57. Sun blogisi on jotenkin erilainen kuin tuo "muu massa" :) Erotut eduksesi. Olet jotenki samantyylinen kuin minä. Ajatusmaailma kohtaa, siksi luen blogiasi. Ehkä n. vuoden verran olen täällä vakituisesti pyörinyt :)

    nina121@luukku.com

    VastaaPoista
  58. mä en muista yhtään kauanko oon lukenu tätä, aika pitkään vissiin eli ehkä joku pari vuotta? mutta sun juttuja on kiva lukee, ja just nekin oli mielenkiintosia kun oot sielä Ruotsinkin puolella asunut jne :)

    maisa.valento@hotmail.com

    VastaaPoista
  59. olen lukenut blogiasi jo ihan alkuajoista lähtien, jolloin kamppailit syömishäiriön ja masennuksen kanssa. pidin silloin blogistasi sen takia, koska kerroit siihen avoimesti elämästäsi ja pystyin samaistumaan ongelmiisi:) nykyään luen blogiasi koska se on kivaa "kevyttä hömppää"!

    lottakis@gmail.com

    VastaaPoista
  60. 1. tykkäsin ;)
    2. Apuaa en muista mistä alkaen oon lukenu tätä sun blogias.. varmaan vielä sillon, kun olit Mikan kanssa ja asuit kotosalla :) Kävit myös lukiota eli varmaan jostakin 2010 ajoilta? oon kyllä jokatapauksessa lukenut sun blogin kokonaan läpi =) oot ihananolonen persoona, hyvä tyyli ja oot tarpeeksi "tavis"bloggaaja. ei liikaa glamouria, vaan hyvin paljon asioita joihin samaistua.. lisäksi ostelet paljon sellasia asioita, joista saa inspiraatiota ja on myös itellä varaa semmosiin! :)
    3. ahlforslindaATgmail.com

    VastaaPoista
  61. Oon noin vuoden verran lukenut blogiasi, en muista miten tänne alunperin eksyin mutta lukijaksi jäin siltä istumalta. :) Sulla oli mielenkiintosia juttuja ja kivoja asukuvia. Nyt blogi on mennyt parempaan suuntaan vielä kun kirjottelet kaikesta :)

    VastaaPoista
  62. Oon lukenut sun blogia noin kolmen vuoden ajan. Ei mennyt kauan aikaa, kun addiktoiduin täysin ja nykyisin käyn joka päivä vähintään kerran kattomassa ootko postannu. Tykkään sun blogista, koska sä käsittelet muitakin aiheita kuin vaan vaatteita ja pukeutumista. Sun ehkä hienoin teksti oli se, kun puhuit kauneusihanteista. Tykkään myös siitä, että uskallat olla oma itsesi, ja uskallat rohkeasti kertoa siitä, että olet ottanut huuliin täytettä tai valkaissut hampaat. Lisäks sulla on kivoja asuja ja aina välillä itekkin otan jotain omaan tyyliin ;) sähköposti: postiakialle[AT]gmail.com

    VastaaPoista
  63. Oon lukenu sun blogia noin vuoden verran ja pidän sun tyylistä kirjottaa tänne :) Ne treenipostaukset on hyvii ku ne motivoi muitakin liikkumaan :)

    Riina.m@luukku.com

    VastaaPoista
  64. tykätty! ja hömm, oon aika vasta tutustunu sun blogiisi ja jotenki tää vaan heti kolahti :) en osaa yhtään sanoa miksi, mutta sun juttuja on jotenkin niin kiva lukea ja samaistun hirveän paljon :)

    juuli4@hotmail.com

    VastaaPoista
  65. oon lukenu tätä blogia vasta muutaman kuukauden ajan, mutta oon jäänyt tähän kyllä pahasti koukkuun :)

    aizzuli@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Oon lukenu blogias about vuoden päivät ja tykästyny kovasti! Tykkään tavastas kertoo myös henkilökohtasia asioita, sekä treenipostauksista saa lisää intoo iteki treenaamiseen :)

    kokkonen.heini@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Lukenut olen nyt hieman vajaan vuoden ajan säännöllisesti, noin kerran viikossa vähintään. Tykkään kirjoitustyylistäsi, tosi kiva blogi, ostospostaukset on aina kaikkein kivoimpia!:)

    cute_sohvi@hotmail.com

    VastaaPoista
  68. Pari vuotta tullut luettua, tykkään aitoudesta!


    jessica.laaperi@hotmail.fi

    VastaaPoista
  69. Tykätty!

    Olen lukenut blogiasi varmaan vuoden.
    Tykkään postauksistasi,kuvistasi ja videoistasi :)

    emppu.1996@luukku.com

    VastaaPoista
  70. Tykätty!:>
    Olen seurannut blogiasi jo useampia vuosia ja pidän blogistasi, koska kerrot elämästäsi niin monipuolisesti:) Uskallat olla avoin, mutta silti ymmärrät vetää rajan liiallisuuksille! Kiva elämäntyyli ja mukava postaustahti ovat vain plussaa:)

    sara.sposti@netti.fi

    VastaaPoista
  71. oon lukenut sun blogia niistä ajoista kun käytit vielä massa vaatteita ja olit todella nuori;D en tiedä ootko poistanut nämä vanhat postaukset jo mutta on ollut mukavaa seurata kuinkaa sun tyyli ja ulkonäkö on muuttunut vuosien aikana :) tykkään ihan blogin arkipostauksista ja varsinkin kosmetiikka postaukset ovat ihania! ps. tykätty on!

    sapuscha@hotmail.com

    VastaaPoista
  72. tykätty! löysin blogisi noin kolme vuotta sitten ja lueskelin hetken, noin vuosi sitten löysin uudestaan ja täällä sitä vieläkin luetaa.:) tykkään paljon asukuvista ja monipuolisista aiheista ja lisäksi usein postailu on plussaa:)
    saara.lehtinen@windowslive.com

    VastaaPoista
  73. Oon lukenut sun blogia vuoden verran, ja siskoni suositteli täät blogia mulle ja onneksi aloin lukemaan! Sun blogi on pakko tsekata joka päivä :) Oon lukenut melkeen kaikki sun vanhemmatki postaukset.
    Tykkään sun blogista siitä, että uskallat olla oma itsesi, ja uskallat sanoa omat mielipiteet, etkä välitä siitä mitä muut sanoo tai ajattelee, siitä että millanen sun pitäis olla tai mitä sun pitäisi tehdä. (esim. nää huulien täyttö jutut..) Mun on niin helppo samaistua suhun, koska oon vähän samanlainen ku sä! :)
    Tykkään myös sun meikki ja kosmetiikka postauksista, just kun olin ostamassa itseruskettavaa, niin piti sun blogista kaivaa itseruskettavista juttua, että tiedän mikä kannattaa ostaa, eli mulle ainakin sun postauksista on oikeesti hyötyä. :D
    Plussaa on myös ehdottomasti koirajutut, koska kasvatan myös itsekoiria, tosin en villakoiria, mutta kaikki koirat on ihania tietysti! :)

    Facebookissa kävin tykkäämässä.

    jenna.tolvanen@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  74. Blogisi löysin jo kaksi tai kolme vuotta sitten ihan sattumalta. Jo silloin blogisi pääsi suosikkeihini ja luin blogiasi silloin tällöin. Blogisi muuttui kuitenkin ihan sinne päivittäin luettavien listalle kun lähdit au pairiksi Ruotsiin. Sen jälkeen olenkin tarkastanut lähes päivittäin blogisi. Pidän tavastasi kirjoittaa, sulla on mukavasti aina asukuvia ja muutenkin sun blogi on mun mielestä tosi positiivinen ja sulla on tosi kiva tyyli :)

    sunnadaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  75. Ole lukenut blogiasi parisen kuukautta. ja pidän eniten sinun perosnaalisesta kirjoitst ja postaustyylistä ja vaatteistasi ja kaikesta. yks mun lemppareista! :))

    pinja.nylund@hotmail.com

    VastaaPoista
  76. Pari kuukautta sitten törmäsin tänne ja tykkään alennus vinkeistä tosi paljon!

    punctuation@hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Ooon lukenu sun blogia varmaa jotain puoltoista vuotta :) Tykkän lukea tätä koska oot niin nätti (kiva kattoa kuvia :D), ja sillon ku kirjotat pitemmän postauksen (mielipide tms.) ni ne on tosi hyviä :)

    jess_12@luukku.com

    VastaaPoista
  78. Olen tainnut lukea blogiasi syys- lokakuusta asti. Kaikesta huolimatta oon selannut koko blogin läpi :-D En oo koskaan vaivautunut kommetoimaan, mutta viikko sitten päätin tehdä tunnukset, ettei tarvitse kommentoida anonyyminä. Eniten kaikissa postauksissa pidän asentaasteestasi! Vaikutat tosi energiseltä tyypiltä ja oonkin saanut paljon treeni intoa postauksista! sähkposti: saaratenhola@hotmail.com

    VastaaPoista
  79. oon vasta vähäsen aikaa lukenu mut tykkään seurata varsinkin sun liikuntapäiväkirjoi ja tietty tykkään kaikista höpötyksistä kans :)

    itkevaoskari@hotmail.com

    VastaaPoista
  80. Törmäsin blogiisi muistaakseni viime kesänä kun googlasin ruotsi + au pair ;) Kiinnostuin, luin valehtelematta varmaan kaikki postaukset läpi, ja nykyään tämä on yksi niistä blogeista, joita seuraan säännöllisesti.

    Tykkään eniten sun aitoudesta ja rehellisyydestä. Siitä, että sä uskallat kertoa asioista niinkuin ne on, etkä sievistele. Ja kerrot myös niistä henkilökohtaisista asioista, joista muut vaikenee. Se on myös hienoa, että sä uskallat kertoa sun mielipiteen ja kritisoida, kuten siinä Nina'sin kenkäkilpailu-asiassa.

    ps. tykätty!

    ilkku92@hotmail.com

    VastaaPoista
  81. Viime kesänä eksyin blogiisi ja siitä asti olen vierailluit täällä säännöllisesti:)
    Parasta siun blogissa on ehdottomasti kokonaisuus! Blogista löytyy runsaasti hyvälaatuisia ja selkeitä kuvia sekä sopivasti tekstiä. Sun blogi on niin monipuolinen, että täältä löytyy kyllä varmasti jokaiselle jotakin mielenkiintoista. Nämä ovat sellaisia asioita, jotka saavat minut palaamaan blogiisi aina uudestaan ja uudestaan:) Toivottavasti sama linja jatkuu tulevaisuudessakin!

    kermasusi@windowslive.com

    VastaaPoista
  82. Oon lukenu blogiasi jo yli vuoden , ja luen edelleen melkein päivittäin :) Tykkään tyylistäsi ja siittä miten puhut asioista etkä vain pelkästään vaatteista ja ulkonäöstä. Arvostan :)

    pink.yammy@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Olen lukenut blogiasi vasta pari kuukautta ja tykkän kovasti :) Kiva, että blogin kuvat ovat laadukkaita! niillä on iso vaikutus.

    lrsskrm70@gmail.com

    VastaaPoista
  84. Olen lukenut blogiasi marraskuusta asti ja pidän siitä, etteä uskallat kirjoittaa myös aroista asioista. :)

    hillamajamaa-95@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Olen hypännyt blogi kelkkaasi mukaan paremmin vasta pari kuukautta takaperin. Pidän blogisi monipuolisuudesta ja siitä, että pystyt tuomaan hienosti omat mielipiteesi esille vaikka ne eivät olisikaan kaikkien mieleen. Pidän myös tyylitajustasi ja siitä että urheilet sekä kerrot siitä täällä, joten me lukijat saadaan kans vähän inspiraatiota nostaa itsemme pois vällyjen välistä.

    ramona.suonio@gmail.com

    VastaaPoista
  86. Noin 2 vuotta sitten (?). Eli aika kauan. Alussa luin satunnaisesti, sitten se jäi kokonaan ja nyt oon löytänyt tän taas uudestaan :)

    Sulla on monipuolinen blogi ja tykkään sun postausaiheista :)


    ondessa@gmail.com

    VastaaPoista
  87. Heissan!

    Kello on aivan ihana ja tyylikäs, sopii niin miehille kuin naisille!
    Olen seuraillut blogiasi noin kolmisen kuukautta. Seuraan useita blogeja, enemmän tai vähemmän
    säännöllisesti. Bologisi erottuu, koska se on henkilökohtaisempi kuin muut ja se piristää päivää!
    Hyvä meininki :)

    fisu12@gmail.com

    VastaaPoista
  88. Moikka:) tää sun blogi on kyl yks parhaista, ja oon haaveillut tota kelloo jo pidemmän aikaa joten pakko osallistua!

    Julkkii@gmail.com

    VastaaPoista
  89. olen lukenut blogiasi n. puol vuotta. olen itse hyvinkääläinen ja kiinnostuin heti blogistasi, ja aloin seurata sitä innolla. mutta tällä hetkellä blogisi on huonompaan päin mennyt, haluaisin taas ettei tarvisi pettyä kun tulee postaus, mutta nykyään joutuu odottamaan pari päivää että ehtii tulla pari eri postausta koska turha tulla edes lukemaan yhtä kun niin lyhyitä. ei millään pahalla, mutta en viitti mielistellä kun tällä hetkellä aihetta siihen ei ole! :(

    VastaaPoista
  90. Blogiasi olen seuraillut ehkä vuoden verran. Piristävä ja monipuolinen blogi! :)

    cat.deluxe@hotmail.com

    VastaaPoista
  91. Blogiasi oon lukenut ainakin 3 vuotta, jollen enemmänkin.:) Alusta saakka oon tykännyt sun tyylistä, se on just vähän samanlainen kuin omanikin niin saan paljon inspiraatiota. Myös blogistasi olen tykännyt sen takia, että susta saa aidon kuvan, oot aina kertonut vähän henkilökohtaisempiakin asioita, mitä yleensä muut bloggarit eivät kertoisi, jolloin suhun on helppo samaistua.:) Myös silloin kauan sitten tykkäsin lukea sun cheerleader harrastuksesta ja nyt vähän myöhemmin kun kerroit juttuja sun aupair vuodesta! On kiva lukea ns. "realistisempaa" blogia, jonka bloggaaja ei oo aina milloin missäkin blogi juhlissa jne., vaan joka kertoo pienistä arkisistakin asioista!:D

    cute_live92@hotmail.com

    VastaaPoista
  92. oon lukenut blogias n.1,5 vuotta, luin vanhempia postauksia ja kiinnostuin blogista ehkä myös siksi kun kerroit täällä syömishäiriöstäsi, sillä itsellänikin on ollut syömishäiriö joten jollain tavalla osas samaistua suhun. sulla on myös ihana tyyli ja annat inspiraatiota pukeutumiseen :) Postaat myös todella usein joka on hyvä. mieleen jäi se turkistupsu siinä pipossa ja se keskustelu mikä siitä täällä syntyi, itsekkään en turkiksia ole käyttänyt enkä tule käyttämään ja omasta mielestäni se on väärin ostaa turkistuotteita, mutta vaikka sulle tuli paljon negatiivisia kommentteja, on kunnioitettavaa että vastasitkin niihin melko asiallisella linjalla, ja jaksat näistä negatiivisista kommentteistakin huolimatta pitää blogiasi! :)

    idaho--@hotmail.com

    VastaaPoista
  93. Oon lukenut blogia reilun vuoden ja tykkään monipuolisuudesta. Sulla on kans kivoja vaatteita ja tosi ihanat hiukset:)

    moonika.l@hotmail.fi

    VastaaPoista
  94. Olen lukenut blogia about vuoden, vähän päälle. Tykkäilen tosi paljon sun tyylistä! Tykkään myös, että jaksat postailla tosi usein ja kaikesta mahollisesta sun elämästä. Oot rehellinen ja uskallat puhua suoraan, vaikka saatkin negatiivista kommenttia. Sun Ruotsin au-pair reissusta oli tosi kiva lukea, itekkin ois upee kokea jotain tollasta!

    tea.selin@liiketalousopisto.fi

    VastaaPoista
  95. Olen lukenut blogiasi jo parisen vuotta ja parhaimpia on outfit postaukset (:

    prada94@hotmail.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela