160212

torstai 16. helmikuuta 2012

Huomaatteko jotain uutta? Kyllä, pääsin vihdoin siitä verhoviritelmästä ikkunassa :-D Eihän siihen mennyt kuin puoli vuotta, että sain sälekaihtimet ikkunaan. Isi kävi noi asentelemassa toissapäivänä ja tekee asunnon kyllä niin paljon paremman ja isomman näköiseksi. Oon ollut ihan fiiliksissä noista, hassua kuinka pienet asiat voi tehdä niin onnelliseksi :-)

 Tänään ruokaostoksilla käydessä Citymarketissa on muuttoloppuunmyynnin takia todella monet tuotteet tarjouksessa. Kerroin aikaisemmin, että tuollaiset kuulokkeet on aika huonot mun korvaa, mutta kattokaa nyt noita! Ihan tajuttoman hienot ja 30euron hinta oli tiputettu10euroon. Noissa tuli onnekseni vielä todella pieni vaihtopää mukana, joka on suht sopiva korviini. Joten kyllä näille tulee käyttöä :-)

Lisäksi postikeikalla kävin Sportiassa, josta lähti mukaan Quiksilverin pipo (ovh 35e, hintaa jäi -20% jälkeen jotain 28e). Mua ei ole varmaan täällä blogin puolella nähty kertaakaan pipo päässä, mutta nyt on tullut käytettyä pipoja paljon. Helppo ratkaisu :-) Tykästyin noihin väreihin.

Mulla on vielä paljon kaikkea kirjotettavaa, mutta huominen päivä on täynnä ohjelmaa, joten ajastan pari postausta huomiselle :-) Nyt pikkuhiljaa nukkumaan, nattinatt!<3

4 kommenttia:

  1. Mä en oo ennen osannut pitää tollaisia nappikuulokkeita ollenkaan. Melkeein aina pudonnut korvasta ym.., mutta iPodin kuulokkeet ainakin mulla olleet tosi hyvät. On mulla toisetkin kuulokkeet, en oo varma ostinko iPodia varten vai oliko ne mulla aikaisemmin mutten oo kuitenkaan sitten tarvinnut niitä.

    VastaaPoista
  2. Kivan pirtsakka tuo pipo :) Itsekin hipelöin silloin noita kuulokkeita kun ne oli tarjouksessa, mutta ei tullut sitten ostettua kun meitlä löytyy kuitenkin niin monet toimivat :P

    VastaaPoista
  3. Mul on tollaset samanlaiset Maxellin kuulokkeet, mut lilana versiona! Ja pysyvät ihan älyttömän hyvin juostessakin päässä. Paljon paremmat kun iPodin kuulokkeet! Ja ihanat "timantitkin" niissä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela