"pienille" ostoksille

tiistai 24. tammikuuta 2012

Hehe, lähin ostamaan vaan ihan paria pikkujuttua ja tulin vahingossa kotiin näiden kanssa...

Arvatkaa paljonkon hävetti mennä kassalle näiden ostoksien kanssa :-----D Alunperin olin ostamassa vaan tuota pyyhettä salille (6,90e), mutta sitten bongasin tuon kauan himoitsemani Hello Kitty-minipaistinpannun 50% alennuksesta ja se maksoi enää vajaa 13e, joten se oli menoa. Ja tarvin uuden penaalin koska nyt on käytössä joku vanha meikkipussi. Ja toi pinkki oli ihan ylisöpö, joten se piti ottaa mukaan :-D Maksoi jotain 4e
 Laaksosta ostin Serious Sallyn "lippu"neuleen, joka oli 30% alennuksessa, ovh 30eurosta jäi maksettavaksi vajaa 21e :-)
 Lindexistä ostin 70% alesta tuon ruskeatupsusen pipon, mutta kassalla kuulin että aletuotteet onkin ota 2 maksa 1, joten nappasin mukaan vielä äidille tuon toisen. Pipoille jäi hintaa näin 3e
 Vikana ja ehkä eniten heräteostoksena mukaan tarttui nämä "uggit" 50% alennuksesta. Maksettavaksi jäi 29,50e. En ole ostanut mitään toisia aitojen uggien lisäksi, koska ei ne synteettistä materiaalia olevat ole lämpimiä ja menee sellasiksi kamalan nökösiksi heti. Nämä kuitenkin ovat aitoa mokkanahkaa ja sisus aitoa lampaanvillaa, joten varpaat pysyy lämpiminä :-) Töihin näitä ajattelin, koska siellä on tosi kylmät ja märät lattiat ja ei tarvitse hinnan puolesta varoa, jos sattuu roiskumaan ranskiksista paistorasvaa tai ylipäätänsä jotain muuta likaa. Olen sinnitellyt consseilla töissä, koska uggeja en ole tuosta syystä halunnut siellä käyttää. Ja näitä voi myös huoletta käyttää vesikeleillä!( Ja toi merkki sai äsken kyytiä tuolta takaa. Se oli niin ruma :-D)

Niin ja tarttui  mukaan myös salille sopivia alusvaatteita, joita menin hakemaankin. En vaan jaksanut kuvata :-D

 Tollasia juttuja lähti mukaan :-) Postaan myöhemmin vielä tän päivän asun. Nyt syön jotain ja suuntaan sen jälkeen ripsihuoltoon. Moikkamoi!

13 kommenttia:

  1. Laitahan tuosta neuleesta vielä kuvaa vaikka päivänasun yhteydessä, näyttää hyvältä :P

    VastaaPoista
  2. Muutaman vuoden blogias ja tekemisiäs seuranneena on helppo ennustaa, miten käy esim. sun urheiluinnostukselle. Käytät taas jonkin aikaa sikana rahaa tollaseen välineurheiluun ja ostelet ties mitä ihania treenitoppeja ja viimeistään puolen vuoden kuluttua lössähdät takas vanhaan elämäntyyliis. Jos liikuntaa harrastaa noin välineellisestä näkökulmasta (=hienot treenivaatteet, tavoite laihtua), ei se jää osaksi omaa elämäntapaa. Sul menee aina tollaseks jojoiluks noi sun elämäntapamuutokset, mikä tekee ehkä jopa enemmän hallaa keholle ja esim. rasvaprossalle ku ei-niin-liikunnallinen elämäntyyli.

    VastaaPoista
  3. tiia, laitan heti kun yhdistän sen asuun! :)

    anonyymi, en tosiaankaan käytä rahaa paljoa treenivaatteisiin. Ostan alesta, jos sattuu vastaan ja nytkin ostin vain uudet salitrikoot nikeltä. Liikuntaahan olen harrastanut viimeiset 9vuotta koko ajan, tanssia, cheerleadingia ja sen lopettamisen jälkeen käynyt salilla. Nyt oli ensimmäisen kerran oikeasti taukoa salilla käymisestä tää puoli vuotta koska täällä hyvinkäällä ei yksinkertaisesti ollut mulle mieleistä salia.

    Blogin puolelle vaan yleensä alussa tulee enemmän tota treenailua kirjoitettua, mutta kyllä mä sitä koko ajan teen. Esim ruotsissa keväällä kävin salilla ja lenkillä monta kertaa viikossa, mutten niitä muualle kuin heiaheiaan päivittänyt :-)

    VastaaPoista
  4. Öh, ensiksi suuren haloon saattelemana ostat karvatupsupipon jossa oikeaa karvaa 'kun se on niin nätti ja tuntuu ihanalta', ja nyt ostat samasta piposta halpisversioita, joiden tupsu näyttää jo valmiiksi kulahtaneelta?

    VastaaPoista
  5. Hehee, mun on kans pakko saada tommonen Hello Kitty-pannu. :D

    VastaaPoista
  6. Sitäpaitsi kyllä into treenailuun voi hyvinkin lähteä kivoista treenikamppeista! Mieluummin sellasten kanssa treenaa ja näyttääkin paremmalta, kuin vanhoissa, virttyneissä pöksyissä!

    VastaaPoista
  7. anonyymi, halusin valkoisen pipon ja toi tuli alennuksessa vastaan, joten ostin :-) Rakastan mun mustaa turkistupsu pipoa ja käytän sitä monta kertaa viikossa, nyt vaan päädyin edullisuuden vuoksi tohon. En viiti haalia 80e pipoja monessa eri värissä

    kissaämmä, noi on niin söpöjä :D ja totta!

    VastaaPoista
  8. mistä hello kitty pannu on? :o IHANA! :))

    VastaaPoista
  9. ano, oho unohdin kertoa, eli anttilasta :)

    VastaaPoista
  10. Tolle anonyymille vaan, että on jokaisen oma asia miten ja kuinka paljon liikkuu. Kyllä mäkin voisin ostaa miellyttävän näköisiä urheiluvaatteita vaikken edes harrasta mitään säännöllisesti. Välillä on vaan kiva lähteä ulos lenkille ja kaivaa ne vaatteet esiin ilman ett käy joka päivä.

    Ja tolle toiselle anonyymille; voi herran jumala että pipoistakin saadaan valituksen aihetta. :D

    VastaaPoista
  11. Mistä noi ihanat hi-pot kengät on ostettu?

    VastaaPoista
  12. Heis! On pitänyt kysyä noista ripsipidennyksistä, että kuinka usein huollatat ne ja tiedätkö käyttääkö Jenna lash be long, xtreme lashes vai mitä ripsiä?

    Intoa alkaneelle opiskelulle!

    VastaaPoista
  13. anonyymi, elämä on rankkaa joilleki. kaikesta pitää valittaa :-D

    anonyymi, ööö trendikenkä tai joku sellanen. Hycinkään Citymarketin yhteydessä

    nenna, huollan yleensä parin viikon välein :-) Ripsien merkistä en tiiä, mutta ei oo kumpikaan noista

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela